U nás se bojí vysavače velkej pes a kočka, malej pes nesnáší roombu, vrčí na ni a někdy to fakt vypadá, že ho roomba záměrně pronásleduje
(nikdo se mě neptal, ale elektriku nepovažuju za dobrý řešení)
U nás se bojí vysavače velkej pes a kočka, malej pes nesnáší roombu, vrčí na ni a někdy to fakt vypadá, že ho roomba záměrně pronásleduje
(nikdo se mě neptal, ale elektriku nepovažuju za dobrý řešení)
Potrefenáhusa roomba pronasleduje me!![]()
viktorka_od splavu no ale že jo, mě ta urputnost fakt až udivuje
viktorka_od splavu Potrefenáhusa
Mně někdy taky, hlavně kolem dveří, ze kterých chce zdrhnout. A taky na ni mluvíte?
dynda jasne! “jezis blbecku kam zas jedes?!”
dynda A kdejsi ty zatemnovaci zavesy koupila? Ja ted potrebuji nejake proti slunku. Mam takove sranda zavesy z Ikea a treba zatemnovaci by pres teplem chranily vic? Nema nekdo zkusenost? Proste aby se mi tolik nenahral obyvak pres den...
Karja ale to tam zas bude úplně temno, ne? Taky chci koupit zatemnovací a vítám praktické tipy.
žluťásek Nam to nevadi, my tam moc nejsme, hlavne, kdyz to bude funguvat;-)
Karja zatemňovací závěsy mají v Kika, máme je na kolejničkách, až u stropu a jsou i proti horku
Karuna A pomaha to? Zaznamenala jsi nejaky rozdil?
Prodejny bytového textilu (metráž). Překvapil mě i výběr.
jerry kam pro ně vím, spíš rozměry a praktické vychytávky, údržba apod. mě zajímají.
Já to myslela tak, že tam ti poradí - přišla jsem do obchodu a věděla jsem akorát to, že bych potřebovala zatemňovací závěsy.
Karja zatemnovaci zabesy ti udelaji uplnou tmu. A po druhe okenni sklo se vyhreje i tak a topi to dovnitr. Ja zcazuji spis okenni folie, ale jak se vyviji tohle leto, tak to mozna dame i bez toho ![]()
Karja já tfc o teď empiricky ověřila. protože některý děti si myslí, že je maminka buzeruje, když je nutí zatahovat závěsy a pak skuhrají, že mají v pokoji horko a cpou se mi do ložnice, kde bylo poctivě zataženo. máme okna na západ. nevím jestli taky nezáleží na tom jaká máš okna - to jak píše continuity. jo a šířku mám 1,5x šířka okna - někdo se to ptal. normálně peru, ale žehlím.
continuity No podle me budou zase tropy jako blazen, takze bych na to nespolehala. O te folii jsem ted taky cetla, ale moc toho nevim, to se na konci leta strhne? Ja to videla jen na stresnich oknech, na beznych ne.
Karja jde o to, ze ti tam neprosvita slunce, ktere pak nevytapi ten pokoj. Urcite je to lepsi, nez takove ty prusvitne zavesy, ale jde to jenom pokud v tom pokoji zrovna nejsi, je tam pak tma :) my to takhle vyuzivame v lete v pokojicku. Jinde mame mezi spaletovymi okny rolety z Ikea, ty mi prijdou, ze funguji proti teplu perfektne.
Karuna Jo, ja mela takove tuzsi zavesy predtim a je to znat, ted jsem to prevesila do jineho pokoje a mam.takove haderky jen, ale to uz nedokazu nejak porovnat jaky je rozdil s temi pevnejsimi zavesy.
Lamicka Nam jde do toho pokoje svetlo jeste z jinych mistnosti, takze by to nemelo byt tak hrozne a hlavne sviti nam az odpoledne, a to mala spi, pak jsme venku, dlouho se doma nezdrzime.
Jestě je nemám, ale nurně je potřebuju, had vstává před šestou, to už je moc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.