Militantnost Čecháčků co zbytečně zamořujou města tím, že jezdí ve svých kraksnách do centra, z 90% jedou autem navíc sami, bych řešila posláním na převýchovu do Itálie, tam kombinace aut, kol a Vesp funguje mimořádně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi tam si to asi každej vyzkoušel, jaký to je, motat se na vespě v provozu
mně štve, že je Praha tak kopcovatá, já bych jinak do práce jezdila, ale překonání asi největší pražský terénní vlny na 3 km mě fakt vždycky kapku odrazovalo
Mutziputzi no, absolutně nechápu, jaktoze se tam na přechodech pro chodce nevalej hromady mrtvol, ale nevalej, tak nějak to funguje. Ale přecházet ulici jsem se učila 2 dny :-)
moora musíš prostě jít ![]()
BTW teda jestli někdo zaslouží odeslat na MHD, nejsou to cyklisti, ale právě řidiči aut ve kterých dřepí v kolonách sami, je to trapný, neekologický a vůbec takový buranský, doufam, že Praha toho bude každym rokem víc a víc ušetřená
Mutziputzi mňa v tomto "bavila" kolegyňa v bývalej práci, ktorá sa musela tvrdohlavo voziť do práce autom, aj keď to mala 3 zastávky MHD... a každé ráno samozrejme tirády o parkovaní, vždy všetci museli vedieť, ako 10 minút krúžila okolo a kde to nakoniec nechala ![]()
Mutziputzi a já budu jezdit do práce na koni s vozíkem
nebo zapřáhnu pupka.
viktorka_od splavu Ne, MHD není praktičtější :-) Tak ale když teda jedu z toho předsunutýho pruhu, tak holt maj některý auta smůlu no. Nebýt těch blbejch oddělováků od tramvaje, mohli by mě v klidu předjet i na nábřeží. Ale jak říkám, důležitý je - a to platí pro všechny, řidiče, cyklisty i chodce - bejt předvídatelnej, ukazovat směr, koukat se okolo sebe a rychle reagovat. A pokud nejsem jako cyklista trochu vyježděnej (ad rozklepané rozjezdy, vrávorání u obrubníků, strach z kolejí a kanálů, přejezdy z pruhu do pruhu), pak nemám na silnici ve městě co dělat.
Potrefenáhusa Dík náčelníku, že ses mě zastal.
Mutziputzi Dělaj to hlavně ženský, protože chlapi na kole se s tím neserou a vlítnou do křižovatky klidně na červenou. To vidím každej den a taky si sakra pamatuju jak jezdí ex a jeho kamarádi. Takže s tou nadřazeností bych to takhle neviděla :-) Prostě je lepší a daleko bezpečnější vyjíždět před auty, než se lepit na bok auta jehož řidič tě nevidí. Denně se na těch blocích potkávám hlavně s chlapama (jich jezdí víc).
Pár dní budem v Mariánskych Lázních, vedeli by ste poradiť kam na dobré jedlo a raňajky? Ďakujem.
Mutziputzi mmnt. trapny a buransky. psalas jak pravidelne parkujes kdesi na zakazu v (sirsim?) centru Phy, to znamena, zes tam nejdriv dovezla materskou skolku?
Pavlena nepsala jsem pravidelne a ani kde a ani ze jedu sama, toz nevim
Mutziputzi psalas, ze tak pravidelne, az i mestske prestalo bavit ti tam lipat listecky.. ![]()
Pavlena vsadila bych se ze jsem to psala jinak, jelikoz uz leta striktne autem do prace nejezdim
Zeptám se nejdříve tady a pak se odeberu do jiného vlákna: Chci nový šicí stroj, kvalitní, do 25 000. Šití spíše běžné, určitě overlock, dírky, pružné šití. Co byste mi poradili? Koukala jsem i na elektronické, mají oproti mechanickým nějakou výraznou výhodu?
andulka01 overlock je spesl stroj
andulka01 teda von ten “vzor” umí asi kazdej stroj dneska, ale pravej overlock ty nitě skládá jinak
Potrefenáhusa Aha, děkuji
andulka01 jinak neporadím, já mám stroj už několik let, Janome, stál tenkrát asi 8 tisíc a pro moje potřeby je naprosto vyhovující
a možná lepší bude dotaz v tom šicím vlákně
1/ ať si cyklista dojede klidně dopředu, pokud je vedle auta místo, ale ať se zoufale necpe tak, že mi málem vezme o zrcátko.
2/ počítám s tím, že mám před autem pomalejší objekt, ale byla bych ráda, kdyby se nekymácel uprostřed a pokud možno uhnul ke kraji. Pokud možno, někde to moc nejde, to zas vím jako cyklista.
Sandály DrMartens - jak sedí velikosti? Když má někdo klasické vysoké 37, sandály objednat taky tak? A moc-li žerou nohy? (A ne, nebudou pro mne
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje