999 ze se nestydi,tedy.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zarinya Viď :-).
999 ktery kupujes? Ono to bylo online vyprodany docela hned ty dobry veci.
0zero7 Ono je to jinak :-). V ČR výprodeje ještě nezačaly :-),
999 ty černý kanýrový se tu řešily už vloni, pokud si dobře pamatuju - a překvapuje mě, že to maj už druhej rok furt v nabídce a za plnou cenu... ![]()
RoSa Já teď nevím, o jakých šatech mluvíš :-).
RoSa Aha, tyhle, ty já nechci, protože i do xs bych se vešla dvakrát, zkoušela jsem si je
. A nejsou to ty stejné jako vloni, ty byly menší.
Tak, sušička je doma. Pročež se obracím na velevážené (a zkušené) publikum, aby laskavě zodpovědělo (blbé) dotazy tupé stařeny:
Při sušení je lehce cítit guma. Je to normální (při prvním uvedení do provozu), nebo je to krám na vyhození nebo brzo vyhoříme?
Na zadní "stěně" je přilepenej obdélník tak 10x20 (zjevně několikavrstvej) jako z nějakýho filcu, eště překrytej jako igelitovou blánou. V návodu jsem o tom nic nenašla, tak jsem ho tam nechala... co je to? A má to tam zůstat? (nebude to asi ochrana při transportu, dyk to bylo celý v tom polystyrénu a navíc ta vrchní plošina má vzadu převis, aby ta zadní část právě nebyla přiražená až ke zdi)
S úplně novou sušičkou jsem ještě nepracovala a ani jejich zadní části nezkoumala, tak nevim!
Dík předem, pámbu vám to oplatí na dětech ![]()
Prosím o radu ohledně ASOSu. Když jsem přihlášena a nakupuji z lokality "ČR", některé produkty/velikosti nejsou dostupné, zatímco, když jsem přihlášena jako nakupující z GB, tak ano. Je v tom nějaký rozdíl? Košík mě pustil k platbě i v rámci GB, ale nejsem si jista, jestli bych se dočkala zásilky
.
Děkuji.
nevite nekdo proc me to haze v Zara online porad dokola na kosik, i kdyz dam pokracovat jako nezaregistrovany uzivatel? Moznost registrace se ani neobjevi, jen login (s tim, ze uz musite mit ucet) a kdyz kliknu na pokracovat bez jsem zpet v kosiku, grrrrrr
0zero7 Bohužel neporadím. Vyzkoušela jsem tvůj postup a mně to funguje normálně. Nabízí se mi možnost "neregistrovaný uživatel" a pak pokračování k odeslání s vyplněním údajů ...
barbucha nevím, jestli to chci oplatit na dětech teda. Ale myslim by měla bejt nějaká izolace, nechala bych tam. ![]()
Teď v těch teplech se mi potí i obličej když se namažu obvyklým krémem. Když se nenamažu tak zase svědí. Nemáte tip na nějaký hodně lehký krém až jako gel hodně hydratující z běžné drogerie - dm, teta? Děkuji
barbucha ten "gumový" smrad je pri novej normálny, to prejde, to, čo vidíš zozadu netuším
...a kuknúť ti to nepôjdem, lebo mám niečo s platničkou ![]()
0zero7 Dneska jsem si je šla zkusit. Oblékla jsem v pohodě M, takže ber asi radši S, já jsem teď dost přibrala. Jen zase zarovská specialita - na mě mají strašně těsné rukávy. Nevím, jak to šijou, do něčeho se vejdu bez problémů, u některých kusů jsem jak ve svěráku. Škoda, asi bych si je byla koupila, i když mají na mě dost hluboký výstřih.
Aha, už je máš koupený :) Tak snad budou dobře.
Kokoska jee, dik za referenci, ja je po telefonu navliknu na maminku a uvidime, kdyztak si je necha, kdyz mi budou velky, ale chtela jsem fakt oversized stan, tak to mozna klapne. Jak tlustej je ten len? Libi se mi strih a prave nejvic ten len. Barva na fotce je hezka.
0zero7 jsou strašně příjemný, žádné tuhé prkno. A barva odpovídá fotce, možná kus od kusu malinko jinak lehce vyšisovaný, fakt bych si je byla ráda koupila, i když len moc nemusím.
Kokoska Dekuji moc, super! Vysis nevadi, ono se to asi stejne vypere trochu. Ja len miluju, tak uz se tesim!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje