"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 13. června 2019 12:34

Ledifia netreba uvádzať, ktoré kusy. Ja som vracala nedávno a vložila som do zásielky ten čiarový kód z faktúry ako tam píšu a všetko v pohode. S dvomi objednávkami naraz nemám skúsenosť, ale teoreticky vložiť čiarové kódy dva a poslať spolu by malo fungovať. Píšu na stránkach, že štítok stačí jeden.

Offline Ledifia
71 příspěvků moje polička 13. června 2019 14:44

Wanda von Dunajew Díky, tak jsem to udělala, jeden štítek, dva kódy. Jen mě překvapilo, že se nikde neuvádí, co konkrétně vracíš... ale tak snad to proběhne dobře.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 13. června 2019 21:00

poradíte prosím? objednala jsem si z gap.eu a ne poprvé. sumy vždy kolem 40€. vždy bez problémů. před chvilí mi přišla tahle sms: Zasilka DHL Express 22615..... od GAP ma ocekavane doruceni 14.6.2019, podleha celnimu odbaveni. Vyzadovan podpis. Spravovat doruceni: https://delivery.dhl.com/CZ/....

mám se něčeho bát?

když jsem klikla na link, tak mi to dalo jen možnosti doručení (změna adresy, termínu....)

Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 13. června 2019 23:17

pořád na mě vyskakujou reklamy na nanohoubičky, má někdo zkušenost. Nebo je to blbost.

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 13. června 2019 23:58

Tak Betty jo, miluju je. Vyčistí mi bez chemie spoustu míst, kde bych se s tím jinak drbala třikrát tak dlouho. Nejlepší jsou na hladké povrchy, u hrubých se postupně houbička "ogumuje", vydrolí.

Edit, abych byla konkrétní, tak například výborně vyčistí vnitřní parapety plastových oken, máme je z takového dementniho materiálu, resp. s hrubším povrchem, nešly mi nikdy vyčistit úplně do bíla. Teď jsou jak nové. Stůl počmáraný fixkou. Šmouhy od akvarelových pastelek na potahu sedačky. Různé nehezké fleky na vstupních dveřích od bytu. Dokonce i šmouhatá zeď od bot a kočárku. A taky nevyprané fleky od džusu na bílém tričku. 

Nedám na ně teď dopustit, na stopy produkované malým dítětem jsou super. Mám nějaké obyč z Rossmannu, jejich značku asi za dvacku nebo kolik. 

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 14. června 2019 06:21

žluťásek ty parapety máme taky a je to fakt hnus, nanohoubicku jsem nechtěla, i když na mě taky útočí už asi 14 dni, a teď ji asi potrebuju!

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 14. června 2019 08:12

Potrefenáhusa tak zkus ten Rossmann nebo možná i dm bude mít nějakou svou. Investice malá, na zkoušku dobrý. 

Offline Ledifia
71 příspěvků moje polička 14. června 2019 13:20

martek01 S tímhle přesně neporadím, ale mě vytocili děsně. Zrušili mi včera celou objednávku, přestože spoustu věcí z to mají... Ale ne už za tu cenu. S cílem jsem vůbec nepočítala, tak pak dej vědět, jak to dopadlo. 

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 14. června 2019 13:48

martek01 čo chcú odbavovať na gap.eu? Nie je to nejaký omyl?

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 14. června 2019 15:55

Ledifia slniecko balíček došel v pořádku, ráno přišla sms o doručení oproti podpisu, o clení ani muk. Ptala sem se na to kurýra, vůbec netušil, ale prý teď dělaj celníci v Brně ofuky

co se týče zboží.... objednala jsem 4 šaty, vsěchny byly v akci 50% na slevněné, původní cena všech byla přes 5 tisíc, teď jsem platila litr, což mi přijde adekvátní cena za tu “kvalitu”

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 14. června 2019 16:09

martek01 jakoze jsou nekvalitní?

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 14. června 2019 16:18

Potrefenáhusa no pět litrů bych za ně nedala.... takový lepší HM? možná M&S

ale třeba COS určitě ne. proste normoš šaty na léto

Offline Ledifia
71 příspěvků moje polička 14. června 2019 16:25

martek01 Tak to máš štěstí. Já udělala podobný kauf, několikatery šaty, trička... a ta zrušená objednávka mě dost mrzí. Očividně neměli už některý věci na skladě, a než by to vyzobávali, zrušili to komplet. Já navíc jedny šaty, který jsem měla čerstvě ze Zalanda, poslala zpět, že se mi je podařilo ulovit přímo u GAP za půlku... A za pár hodin po návštěvě pošty ten jejich mail... :-(

Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 14. června 2019 16:38

žluťásek děkuju, myslela jsem,že je budu muset objednat, a ale když je maj v drogerii.

Offline slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 14. června 2019 18:49

Potrefenáhusa gap ide strašne dole kvalitou. Ich tričká spred X rokov nosím dodnes, ale to, čo posielajú teraz sa voči tomu nedá porovnať.

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 15. června 2019 10:18

Zara v ČR ještě nemá slevy? Dívala jsem se na šaty, které si objednala 0zero7 , nějaké si vybrala, pak jsem si uvědomila, ze jsem v Kanadě, tak to přepnula na české a tam slevy nejsou... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. června 2019 10:34

999 tak si je kup v Kanade.

Za cesko mluvit nemuzu,ale v Nemecku neco ve sleve uz maji.

Ale stalo se mi,ze sem pred vanoci kupovala v cesku v Haemku za slevu a ta sama vec byla v Nemecku skoro az za mesic......maj v tom peknej binec.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. června 2019 10:40

999 tak sem to taky proklikla a ty stejny saty v de taky ve sleve nejsou....

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 15. června 2019 10:41

Ledifia martek01 mi ted prisla celni vyhruzka s avizem balicku od Allsaints, ze pokud podleha, tak se mam pripravit na zdrzeni, tak asi nejaky opatreni, aby lidi nereklamovali dodaci lhuty, pak jso teda akorat vydeseni zbytecne..

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 15. června 2019 10:51

Zarinya Když oni mi to v Kanadě nechtějí prodat :-).