Lamicka To mi tedy, prosím, řekněte, jakými argumenty se vyjednává vyšší odstupné, než ze zákona...? Zejména pokud jde o nadbytečnost po mateřské a nehrozí, že třeba nepředám práci atd.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pavlena Když k tý firmě nastupuješ a hodně o tebe stojí. Je pro ně důležité abys tam nastoupila.
A jeste blby dotaz, zamestnavatel na me nemuze asi vytahnout nejake hrube poruseni nebo tak neco z doby pred nekolika lety, kdy jsem tam byla naposledy?
toho bych se nebála, protože to je pro zaměstnavatele moc velký riziko, že se budeš bránit a půjde to k soudu. POkud jsi tedy nic závažnýho neprovedla :D
Tak Betty odstupný, když nastupuješ? ![]()
Lamicka To mi tedy, prosím, řekněte, jakými argumenty se vyjednává vyšší odstupné, než ze zákona...? Zejména pokud jde o nadbytečnost po mateřské a nehrozí, že třeba nepředám práci atd.
no pro zaměstnavatele může být lepší varianta když přihodí třeba jednu měsíční výplatu nad odstupné určené zákonem a zaměstnanec mu podepíše dohodu a zaměstnavatel má klid, než když dá jen zákonné odstupné k vypovedi,kterou ten zaměstnanec může napadnout žalobou a zaměstnavatele tím ještě nějakou dobu prudit
Pavlena pokud nekoho opravdu moc nechteji, tak radeji k dohode prihodi par platu, nez aby riskovali vypoved a zalobu, ale chce to pevne nervy pri vyjednavani.
Pavlena taky si to nedokazu predstavit, u nas je clovek rad, kdyz se nezalekne a vubec dostane to zakonne odstupne
Potrefenáhusa pochopila jsem to tak, že si ho při nástupu vyjednáš do smlouvy...
kdežto Lamicka řešila asi spíš odchod, aniž by bylo něco zvlášního ve smlouvě sjednané...
nevyzvedávala jste si některá dneska ráno na poště balíček z Notina? Neříkejte, že ty birkeny byly jen náhoda.. ![]()
Zvažuju koupit jeste nějaké saty v eshopu COS, ale příští pátek jedem na dovolenou. Myslíte, že to stihne dojít? Jakou máte zkušenost s dodací lhůtou v době výprodejů?
SunEclipsebalíček z Notina jsem dneska v birkenech vyzvedávala, ale ne na poště teda
viktorka_od splavu Já jsem původně odpovídala na dotaz Pavlena první příspěvek na této straně.
Camp_L no, ja som práve dostala email namiesto balíčka, že sa ospravedlňujú, ale meškajú. Tak som zvedavá.
slniecko aha, diky. No ja uz jsem objednavku odeslala, tak snad meškat nebudou, nebo budou meskat tolik, ze se stihnu vrátit
Camp_L jasné, no držím palce!!!
Prosím Vás pěkně o radu, moje dítě má problém naučit se řídit auto, prý ho to nebaví, abych se spojila s učitelem autoškoly nechce, autoškola je zaplacená plus nějaké jízdy navíc, už padla i varianta, že se na to vyflákne. Přitom kluk a gymnazista. Už začínám být zoufalá, bydlíme na vesnici a řidičák je téměř nutnost. Nějaké rady?
zlatahouba slibit mu auto? :)
zlatahouba slibit mu auto? :)
Obávám se, že to nepomůže, nejde o nezájem udělat si řidičák, jde spíš o získání dovednosti řídit a úspěšné absolvování závěrečné zkoušky. Včera mi řekl, že mu to na jízdách nejde a chce se na to vyfláknout. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje