Potrefenáhusa jo zásilkovna je fajn, dokonce mám jednu fakt poblíž. No teď poslední doručení kafe via dhl, děs. Donutili mě si tam založit účet abych si teda mohla upravit doručení, pak mi to lakonicky oznámilo, že já nejsem adresát balíku (jsem) a že mám peška. Pak už mi jen pán volal ať naklušu na vrátnici
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Po letech se odhodlávám k návštěvě kadeřnictví a narazila jsem u jednoho na službu „cut & go“ - mytí a střih, ale bez foukání. Máte s tím někdo zkušenost? Nějak se mi nechce věřit, že vás pustí z kadeřnictví s mokrou hlavou, bez alespoň nějakého vyfoukání přes prsty...
Ledifia Mně se stalo, že něco vyškrtli z objednávky i po úspěšném dokončení, asi nezbývá než to zkusit.
Přes booking jsem rezervovala ubytování zde v ČR, změnili jsme plány a ubytování jsem zrušila, bohužel po lhůtě pro bezplatné zrušení rezervace. Pak mi přišel email s informací,že ubytování bylo tedy zrušeno a vyčíslen storno poplatek. Od té doby se nic neděje, žádná výzva k úhradě. Mám tedy jen čekat na výzvu přímo od hotelu nebo to také zprostředkovává booking?
JankaM Pokud tam máte zadanou kartu, tak to asi strhnou přímo z ní, teda mně to tak udělali. Ale jinak nevím, asi by se měl někdo ozvat...
JankaM Taky se mi to jednou stalo a nikdo nic nechtěl. Pokud tam není zadaná karta, tak není jak to strhnout a kamarádka co pronajímá chatu, tak mi říkala, že většina lidí to neřeší.
cashic půjčí ti fén a vyfoukáš si vlasy sama
Tabea ahaaa
díky ![]()
A další blbý. Je třeba na 3 dny na Slovensko cestovní připojištění? Jedeme rodina autem, dvě noci pod stanem, den na leteckem dni.
JankaM tak asi nie je ale ja vsetkych pre istotu pripoistujem aj do CR. Resp.dospeli mame mame celorocne poistenie do sveta a deti vzdy pripoistujem po ceste v aute (lebo si na to vzdy spomeniem az vtedy
, zlaty internet)
JankaM určitě bych se pojistila, i když povinné to není. Např. u VZP to jde on-line, je to během chvilky a nestojí to moc.
continuity me rekl kinesiolog, osteopat i fyzio (koleno, rameno nezavisle na sobe) ze cca 3 dny, osteopat rekla rameno po 3 dnech sundat urcite, nabyla jsem dojmu ze i zalezi co to je za zraneni. U kolena jsem si to kontinualne tejpovala sama vzdy znova. Tak se mozna zkus zeptat te pani co ti to delala jestli to ma vliv?
Blbej COS dotaz, ještě jsem tam nenakupovala... Mám něco v košíku, ale na stránkách se to tváří vyprodaně. Půjde to objednat, nebo ne, a v jaké fázi mi to bude případně stornováno?
Pokud se to tváří vyprodaně, tak to neobjednáš/nekoupíš. Ale můžeš to zkusit opakovaně, když o to stojíš - zboží se jim vrací a tak třeba druhej/další den to (původně vyprodaný) už k dispozici zase bude.
Ja se ted marne snazim o doruceni baliku pres ppl. Nebyla jsem tyden doma, tak jsem to chtela ulozit do parcelshopu. Jeden mi to nevzal z kapacitnich duvodu, tak jsem zkusila jiny. Tyden se to valelo na depu, nakonec jsem to urgovala pres zakaznickou linku. Vypadalo to nadejne, ale nakonec zadna zmena. Ted mi prisel email, ze parcelshopy neberou, ze jsou pretizeny kvuli akci zalanda. Tak pry mi to doruci domu. Jsem zvedava. Zlata posta. Sice jejich sluzby taky stoji za dve veci, ani se nepokousej doručovat, ale aspon je ten balik na poště a ne nekde v depu mezi polema.
tenzie no akci Zalando mi byl cert dluzen....kvuli tomu je asi zahlcena cela Evropa nebo co, uz tyden mi jde balik s DHL a porad se vali nekde v Nemecku. Nejdriv lezel tyden na vstupnim depu, ted uz skoro druhy tyden lezi na exportnim a mam jenom fakt hruzu co se stane, az dorazi do CR, jestli se nekdo bude obtezovat s dorucenim:(
i pres casty brani sumiveho magnezia sem ted mela dvakrat krec v noze.....tak to chce asi konskou davku,poradite co si vzit??![]()
neradit magnezii,tu tady nekoupim
koupila sem si nejakou mineralku kde je 50mg.....
Zarinya banány ![]()
Neni to teda, konska davka, bude to chtit jeste necim podporit, ale pry pomahaj, rikal jeden chirurg.
Co mák? Nám ho doporučovali kdysi ve škole jako nejlepší zdroj hořčíku a vápníku v optimálním poměru pro vstřebávání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje