"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. července 2019 14:17

Zarinya 

Já bych zašla pro magnézium do lékárny a nechala si poradit dávkování. Vím akorát, že v těhotenství mi doktorka doppručovala fakt velký dávky, snad 6 nebo 8 tablet denně, prostě překvapivě moc. Taky bych zkusila nějaký rehydratační roztok nebo iontový nápoj, abych doplnila víc různých prvků, v těch vedrech budou ztráty komplexní, třeba potřebuješ víc než jen magnézium.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. července 2019 14:32

neviděl někdo někde pánské, ne dětské, tričko s nějakým skvělým obrázkem? nebo mikinu.

něco třeba s dinosaurem, zjednodušenými postavami z pulp fiction, něco fantasy, něco vtipného a pěkného...mělo by to být pro muže, který má rád fantasy, šermuje, hraje deskovky...

a potřebovala bych ho do příštího pátku.

právě se nám totiž trochu zkomplikoval hlavní veledar, takže mu budeme dávat jen poukaz na něj, protože bude někde na cestě :/ a tohle by byla jako cena útěchy.

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 25. července 2019 14:53

Jiná Realita mne se strasne libilo toto, ale vlastne nevim, jestli by to nejaky muz chtel nosit, asi je spis pro holky (a navic ho maji jen na pochybnych eshopech)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. července 2019 14:57

Kokoska luciole dyndadekuji:-)

Offline Klara
493 příspěvků moje polička 25. července 2019 17:11

Jiná Realita na tricka je super qwertee.com, ale do tejdne spis blby. Zkus Terryho ponozky, maj i eshop

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 25. července 2019 17:25

Jiná Realita co mu ho nechat natisknout? ja mam pocit, ze to dela spousta kopirovacich center

https://bezvatriko.sk/panska-tricka-marvel/2085-panske-tricko-se-superhrdiny.html

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. července 2019 19:17

Candance to mě taky napadlo, ale nemám vůbec tip, co na něj. hodně se mi líbí tahle mikina jednoho kluka z YT, tu úplně žeru, nějak tak jsem to v představách viděla :) (je to fotka z videa, proto je tak divná ) jsou to ti dva z pulp fictiona nedrží pivo, ale bouchačky (na první pohled to vypadá jako pivo :D )

Klara baltik

děkuji za tipy!

Offline abete
2 příspěvků moje polička 25. července 2019 20:10

Jiná Realita já věděla, že jsem obrázek někde viděla! S obchodem zkušenost, nemám... https://www.jedishop.cz/cz-detail-901872775-panske-tricko-vincent-jules.html 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. července 2019 21:15

Zarinya už je asi pozdě na radu, ale určitě magnezium z lékárny a na křeče to chce aspoň 500mg na den (dle doporučení lékaře)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. července 2019 23:09

crazydaisy urcite neni pozde.

ty sumive co jsem mela (dobrala sem posledni)mel 500mg,dokonce i vitamin B,D...a calcium,nebrala sem tedy denne...budu holt muset zvysit davku,ale prekvapilo me to,protoze to beru celkem pravidelne.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 25. července 2019 23:16

Zarinya v lekarnach v cr mivaji takove male tekute sacky, hrozne rychle to zabira a jsou docela silne. Treba to maji i u vas. 

Offline continuity
41777 příspěvků moje polička 25. července 2019 23:22

Zarinya ja kvuli migrenam beru 1000mg denne. Ted v tech vedrech si kopnu obcas i vecer nebo si koupim magnezii.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 26. července 2019 05:31

Nemáte, prosím, někdo zkušenost, zda mi jsou ve výrobně klíčů schopni vyrobit i duplikat motylkoveho klíče k takovému tomu obyčejnému malému sejfu na klíč nebo s tím se budu muset obrátit na zámečnika?

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 26. července 2019 07:36

cashic Já to znám z Londýna, prostě wet, vlasy ti nakonec jen profouknou. Pro mě třeba výhoda, hned vidíš, jak budeš vypadat, až si umyješ vlasy sama.

Offline cashic
41 příspěvků moje polička 26. července 2019 07:43

999 tohle je právě britské kadeřnictví už jsem se objednala, líbí se mi to taky přesně z tohohle důvodu, plus samozřejmě cena...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. července 2019 08:55

Lamicka jdu z lekarny a vzala sem ten tekuty (maji ve flastickach)a bere ho i lekarnice. tak sem si hned dala panaka. 

continuity diky, taky. Uz je ta migrena unavna, fakt .

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 26. července 2019 10:18

Zarinya tak snad zabere

Offline continuity
41777 příspěvků moje polička 26. července 2019 10:27

Zarinya tam se to projevi z delsi dobu, v radu tak tydnu. Kdyz mam akutni zachvat, premira Mg to spis zhorsi.

Ja na to prisla tak, ze mi gynekolog predepsal konske davky magnezia behem tehotenstvi a ony se zmirnily i ty migreny. Pak jsem se docetla, ze jako fakt to muze nekomu fungovat, resp. Malo magnezia muze byt zpoustec. A malo ho mame ve strave v podstate vsichni. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. července 2019 10:32

continuity ja prave cca obden nez jdu do prace piju to sumive mg a parkrat mi pomohlo....a nekdy zhorsi.Presne jak pises.Nejak nedokazu odhadnout kdy jo, kdy ne.

Rano opet tepani v hlave...prasky uz nemuzu. Je mi z nich zle. Tak sem do sebe kopla to mg a 5minut dobry 5 minut tepani.

To bude rozlucka z reckem.....dnes smer DE...