"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 23. července 2019 23:10
Reakce na Potrefenáhusa:

...měla jsem za to, ze v ty EU je pas a id karta na úplně stejný úrovni

​Je. Akorát s tou VB je to teď nahnutý.

Sama po Evropě ale tahám stejně oba doklady - občanku i pas. Vytahuju jen občanku, ale pas mám pro jistotu.

Offline continuity
41777 příspěvků moje polička 23. července 2019 23:26

Zapomnela jsem se zeptat fyzioterapeutky. Jak dlouho muzou/ maji zustat nalepene tejpy? Rikala jsem si, ze upadnou po plavani, ale drzi jak helvetska vira. 

Offline continuity
41777 příspěvků moje polička 23. července 2019 23:28

domenica taky to tak delam. az jeden doklad ztratim, vykradou nam auto nebo nevim co, tak mi treba zbyde alespon neco.

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 23. července 2019 23:32

continuity Dokud drzej ne? Moje rikala, ze muzu ty konce, co uz budou odlepeny usmiknout.

Jo a nejvic pry drzej ty obrazkovy:-D. Ja si koupila zebri;-D

Offline continuity
41777 příspěvků moje polička 23. července 2019 23:36

Karja diky, mam nejakej lila, zatim drzi i konce, ani se to nehlo.

To mi pripomnelo jak obrazkovy s lebkama davala loni detem zdravotnice na tabore. Chodili si tam vicemene preventivne

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 23. července 2019 23:41

continuity :-D No treba zalezi na znacce, ale rikaly mi to nezavisle dve fyzioterapeutky a taky pry drzi ty z Lidlu, ktere jsou oproti lekarne fakt levne. Ale ja si delala takovou zakladni ,,hvezdu,, na noze, takze me to naucili zatejpovat se samotnou.

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 24. července 2019 00:16

Kokoska Díky. 

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 24. července 2019 07:28

continuity Nalepene vydrzi celkem dlouho,ale poucila me fyzio,ze to potrebne napeti vydrzi max 5dni a pak uz je to o nicem. Na odstraneni doporucuji odlakovac.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 24. července 2019 09:53

Prosím můžete poradit? Před 2 tý mi odeslalo Mango objednávku, předali PPL. Ještě nedorazila. Zjišťovala jsem pohyb zásilky na sledování, tam nic. Na info PPL se nelze dovolat, čeká se několik desítek minut, na mail  odpověděl robot. Můžu pro to ještě něco udělat, nebo se mám se zásilkou rozloučit? Předchozí objednávky vždy doručeny bez problémů.

Offline viktorka_od splavu
48920 příspěvků moje polička 24. července 2019 10:00

zlatahouba resila bych to s mangem, s dopravcem si to musi vyridit oni

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 24. července 2019 10:04

zlatahouba mně se tohle stalo před dvěma lety, fakt nutně sem ty kalhoty potřebovala, vůbec mi to nedoručili, řidič co ten balík nafasoval, to rovnou hodil do nedoručenýho zboží - když sem se tam konečně dovolala, tak mi to přiznali a že prej si mam objednat znova  , vrátilo se to mangu a ti mi vrátili peníze. Můj soukromej dojem je, že ppl to má dost na háku. 

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 24. července 2019 10:06

viktorka_od splavu díky za radu, hned jsem jim napsala

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 24. července 2019 10:10

andulka01 presne, stau osobaku a mezi nima my s dodavkou, muz hlasi pripravte si doklady ti nas vemou a vono jo:D ale uz jsme pasovali skoro kamaráda pres hranice se svycarskem, ten pro zmenu ztratil obcanku na rychlebech jeste v cr tyden pred odjezdem, nekdo ji nasel, poslal ji k nemu domu a rodiče mu to volali na dovolenou. Jenze nam to nerekl, takze tam jsme ho provezli se stestim zato to vybalil tesne pred hranicema pri navratu, muze malem omylo:D

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 24. července 2019 10:10

Ounz Mně se to ještě nestalo, dosud jsme byli s doručováním PPL spokojeni. Řidič dokonce doručoval automaticky balíčky muži do firmy, pokud jsem nebyla doma. No, já ty šaty taky nutně nepotřebovala, můžou za to ty slevy

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 24. července 2019 10:14

Ounz vono je to prej všude stejný, nemaj lidi, tak podle mě je to o štěstí. Já si nechávám všechno doručovat do práce, kde kromě mě přes den je i vrátnice 24/7, takže vim, že to pošta prostě ani nezkouší doručit - asi bych to pochopila, kdyby se mi nesnažili tvrdit opak, případně jako minulej tejden, že jsem zásilku odmítla převzít, takže se vrací odesílateli

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 24. července 2019 10:21

Dobrá byla taky zásilka ze zahraničí, kterou jsme hledali přes měsíc ve spolupráci s celní poštou a kterou tady na poště nebyl nikdo schopnej přiřadit k nám, protože název organizace byl napsanej anglicky

Offline Ledifia
71 příspěvků moje polička 24. července 2019 10:52

Blbej COS dotaz, ještě jsem tam nenakupovala... Mám něco v košíku, ale na stránkách se to tváří vyprodaně. Půjde to objednat, nebo ne, a v jaké fázi mi to bude případně stornováno?

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 24. července 2019 11:19

Potrefenáhusa já furt zase říkám, zlatá pošta, tam mi to aspoň nechaj na pobočce a já si pro to dojdu (i když teda naše pobočka je peklo, zvlášť teď v létě a otevřeno ve středu a v březnu), do práce já to mám blbý, voni po mně chtěj abych si pro to došla za vjezd do areálu a to je strašně z ruky a já nemůžu jen tak jít...dřív byla možnost připlatit si za večerní doručení, no postupně to osekávaj a některý už to nenabízí. Snažim se pokud možno neobjednávat nebo objednat s osobním vyzvednutím, ale ne vždy to jde

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 24. července 2019 11:20

zlatahouba no asi záleží od řidiče taky, moje zkušenosti jsou spíš ty, že se s tim moc neserou

Offline Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 24. července 2019 11:22

Ounz ještě pak ty parcelshopy nebo zásilkovny, mně přijde všechno lepší než česká pošta, tady ta naše pobočka, to je fakt mord. ale fakt to snad není zásilka, se kterou by se něco nedělo