"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
41777 příspěvků moje polička 26. července 2019 10:36

Zarinya a jeste cesta pred tebou... Potlapkavam, prezij to nejak. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. července 2019 11:48

continuity ted sem si koupila boty a je mi lip.

Diky.:-)

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 26. července 2019 12:02
Reakce na Jiná Realita:

neviděl někdo někde pánské, ne dětské, tričko s nějakým skvělým obrázkem? nebo mikinu.

něco třeba s dinosaurem, zjednodušenými postavami z pulp fiction, něco fantasy, něco vtipného a pěkného...mělo by to být pro muže, který má rád fantasy, šermuje, hraje deskovky...

a potřebovala bych ho do příštího pátku.

právě se nám totiž trochu zkomplikoval hlavní veledar, takže mu budeme dávat jen poukaz na něj, protože bude někde na cestě :/ a tohle by byla jako cena útěchy.

Jiná Realita K těm tričkům  - geekshirts ( https://www.geekshirts.cz/ ), co si pamatuju, doručovaly docela rychle a některý ty trička měli fakt vtipný. Ale už je to pár let, co jsem objednávala naposled, nějak jsme se tehdy tričkama "saturovali", takže nevím, jak to mají s dodacíma lhůtama teď.

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 26. července 2019 12:03

Á, omlouvám, se, nějak mi to s tou citací zablblo, můj počítač ani moje hlava dneska nemáme svůj den.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. července 2019 12:09

Prosperina to nevadí, trička tam mají zajímavá a mohlo by i přijít, jdu to přeposlat dál :) děkuji.

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 26. července 2019 12:15

Jiná Realita 

Já jsem koupila synkovi, když se jim narodili haranti, tohle:

a doteď je to jeho nejmilejší!

Mají spoustu jinejch, tady: https://www.trikator.cz/cs/panske

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 26. července 2019 12:24

Ja nedavno nekde videlo tricko "Min internetu, vic cabernetu", ktery bych fakt ocenuia, ale asi to byl neci original, pac ke koupi jsem ho nenasla

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 26. července 2019 15:49

Jiná Realita Není zač. Akorát jsem si na sebe upletla bič, protože jsem nakoukla, a vidím několik novejch, který by se šikly. Nepotřebuju další vtipný tričko, nepotřebuju další vtipný tričko...  A ani se nemůžu realizovat přes kamarády, protože ten, o kterým vím, že tyhle trika nosí, mi tyhle stránky právě kdysi doporučil a pravidelně tam nakupuje, to je pak těžký...

barbucha Walking Dad je ovšem úžasný!

Lama_z_Lana ...a míň internetu, víc cabernetu taky!

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 26. července 2019 16:23
Reakce na Prosperina:

barbucha Walking Dad je ovšem úžasný!

​Je! A přesně se hodil

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 26. července 2019 19:22

Samantha tak jeste jednou dik za referenci, koberec uz mam doma a vracet ho nebudu, fakt vypada jako na obrazku. Musim rict, ze webovky maji skvele, ani podle cestiny bych nepoznala, ze to je cizi eshop.

Synuv pokoj zacina byt tak krasny, ze se do nej nespis nastehuju;) 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 26. července 2019 20:20
Reakce na continuity:

Zarinya ja kvuli migrenam beru 1000mg denne. Ted v tech vedrech si kopnu obcas i vecer nebo si koupim magnezii.

​Jaky magnesko to presne je prosim? Ja kdyz potrebuju, aby to rychle zabralo, tak beru Magnosol, ale ten je na predpis. Spotrebu mam 1000-1500 mg denne.

Zarinya docela jsem zkoumala co a jak, protoze to fakt beru denne, a podle zdroju je lepsi magnesium glycinate a dalsi pak magnesium citrate (to je bezne sehnatelny, kupovala jsem ted to glycinate a ve vitamin shopu ho v obsahu meli jen 2 magnezia z asi 15). Magnesium oxide je nejbeznejsi a nejlevnejsi, ale nejhurs vstrebatelny plus u nekterych vyvolava strevni obtize. 

Jo a moje lekarka mi rikala, ze urcite nebrat dohromady s kalciem, pry se to nejak neguje

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 26. července 2019 20:31

continuity jsem to blbe ocitovala, pardon

dotaz byl na Lamicka co pise o tekutym magnesku v sacku

Zarinya aj, migrena na cestu fuj, uka boty! 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 26. července 2019 21:55

0zero7 vypada to nejak takhle, ale mela jsem nejake modre. Beru co maji zrovna v lekarne. Jak je to tekute, tak to rychle zabira. Maji to i ve sport.potrebach, ja to vozim treba na kolo. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 26. července 2019 22:28

Gatita jaký to byl e-shop? Dík! 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 26. července 2019 22:38

Lamicka Super, najdu to a mrknu na obsah, potrebuju 500mg minimum v davce, jinak otho musim polykat desny kvanta. Dekuji moc!!!! 

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 27. července 2019 02:03

0zero7 modrý má jen 250mg v dávce.

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 27. července 2019 08:38

neděláte některá v online marketingu? potřebuju rozklíčovat nějaký pojmy...

Offline Gatita
8473 příspěvků moje polička 27. července 2019 09:18

Tulipe byl to carpetvista.cz

Offline blue.eve
příspěvků moje polička 27. července 2019 11:45

martek01 já, ale online marketing je celkem široký pojem, takže nemůžu slíbit, že budu vědět. Ale doufám, že jo, když už jsem se kvůli tomu přihlásila, jinak tady většinou jen anonymě pročítám

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. července 2019 11:58
Reakce na 0zero7:

Zarinya aj, migrena na cestu fuj, uka boty! 

​nakonec to uslo,nez sem nastoupila na lod zabral prasek...:-)

Vymekceny pantofle