Mutziputzi no prave
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa Už to vypadalo, že panuje dojem, že se ve Francii rodí na kartičku pojištěnce a domu se veze světoobčan...by jich byla půlka republiky bejt to tak easy![]()
Mutziputzi Žluťásek ale píše jen pas, ne francouzský. Předpokládám, že myslí český. Ten se normálně vyřizuje dětem přes ambasády, aby mohly cestovat. Ale trvá to a o tom tady byla.rec.
notna ale jo no, nadsázka, ten "malej Francouz" aby někoho neinspiroval no![]()
Zjišťuju, že máš silnej sklon podceňovat duševní kapacitu svýho okolí, dávej si na to pozor!
barbucha počkej počkej, to nechci![]()
barbucha hele tak jak řek Okamura, když ho po debatě Jindřich Šídlo upozornil, že argumentace sběrem víček pro český děti, protože na ně nezbyde kvůli migrantům, je pí*ovina a všichni už to ví - "Aha, tak já už to řikat nebudu"![]()
My ted jedem shodou okolnosti taky do Francie, 3 dny pobrezi a 4 dny hory, a vsichni jsou na prasky ze ja jeste jedu takhle daleko
na to uz odpovidame jen ze prinejhorsim to bude maly francouz no...
Ve druhém těhotenství jsem byla v termínu porodu u kamarádky v Norimberku. Poprvé jsem přenášela asi 10 dní a tentokrát to taky vypadalo, že se nic neděje, tak jsem jela. V nejhorším jsou to tři hodiny cesty a kdyžtak v Německu bych se rodit nebála, tak co...
999 prosim, jednou jsem se na to uz ptala - odkud mas ty kosmicke leginy, vim, ze z IG, tenkrat me tam zaujalo neco pro deti a nemuzu to najit
funguje uz vyhledavani?
tady se furt pise o cestovnim pasu....ale c.pas po uzemi eu vubec neni nutny,postaci op...(samozrejme nemyslim mimino)
ja pas sice mam,ale s tak strasnou fotkou,ze ho proste nepouzivam,v nemecku po uradech,kdekoliv jen s ceskou obcankou...i pri cestovani.
Zarinya Dokonce i mimino už může mít op.
Sweet Potato no,vida...
To jo, ale k vydání bude potřebovat asi česky rodný list a na ten se podle mě v zahraničí dlouho čeká...
Zarinya My teda většinou jezdíme postaru s pasem.
A kdyz se neco v v cizine (eu) semele,doporucuju statni zdr.zarizeni.:-)
Sofi No to jasně, Řasina potenciálního malého Francouze jsem na mysli neměla.
Ale českou OP asi mimino těžko získá ve Francii.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje