"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. března 2017 23:13
Reakce na Potrefenáhusa:

a co v nastaveni uplne vypnout sdileni na icloudu? 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 15. března 2017 23:29

A to ja asi ale nechci,nebo jo?

Offline Spinifex
65 příspěvků moje polička 16. března 2017 00:35
Reakce na dost_bot:

Jestli umíte anglicky, tak je to v diskuzi pod tím videem - "text nedává smysl ani rodilému Maďarovi"

The lyrics dont make very much sense to a born-and-raised Hungarian either. I did my best to translate the lyrics, but most of the time they dont make any sense grammatically or otherwise, its almost gibberish.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. března 2017 06:20
Reakce na :

Na výlety mam nízký trekovy boty, jedny s goretexem, druhy bez, podle počasí. 

49376 příspěvků moje polička 16. března 2017 08:45
Reakce na Potrefenáhusa:

no to ja nevim:-) ja sdilim jednotlivy alba, takze bud muzu zrusit sdileni celyho nebo z nej vymazat nektery fotky ale primo v tom streamu to jde z telefonu asi jen po jedne jak koukam. takze jestli sdilis vsecko naraz a chces z toho cast vyjmout, osvedceny mam jen opacny postup:-P no to jsem moc nepomohla:-/

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. března 2017 09:21

já to chci smazat přes počítač, představuju si něco jako ctrl (případně command) + A - označit všechno a smazat.

Já to používám jako zálohu svých fotek, doma i v práci, takže to sdílení asi není řešení, nejde mi o to ty fotky nesdílet, ale úplně je vymazat. Jako ono to jde, ale zatím jsem nepřišla na to, jak je označit všechny naráz a mám pocit, že dřív to úplně normálně šlo.

49376 příspěvků moje polička 16. března 2017 09:52
Reakce na Potrefenáhusa:

jo aha uz rozumim, takze proste smazat fotky z maca hromadne. no popravde taky jsem si tuhle vsimla ze nejak nejdou oznacit vic naraz jako v pc, sakrys, to teda opravdu nevim:-( ledaze by pres spravce souboru a ne v aplikaci fotky, coz?

edit: jsem napsala asi peknou blbost jestli to mas nastavene jako zalohovani, tak z cloudu smazanim nezmiznou zejo:-/ chmchm chybi nam tu Eden:-((

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. března 2017 10:09

Ale jo, zmiznou právě, ono to nejde nejen v macu, ale ani v pc právě. Potřebuju to smazat z toho cloudu jenom. Do počítače to mám stažený a uložený, jen to ještě smazat v cloudu a nemuset to označovat po jedný.

Teda možná mě tu někdo poučí, že to dělám úplně blbě, na to čekám právě!

49376 příspěvků moje polička 16. března 2017 10:16
Reakce na Potrefenáhusa:

tak tedy jak jsem psala, zariznout pres spravce souboru. navod rika ze fotky ktere nejsou v  Knihovne fotografii se na cloud nedostanou. akurat teda ten spravec je strasnej, uz vim kde se inspiroval microsoft:-( vecne nevim kam se mi co uklada, grr

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 16. března 2017 11:52
Reakce na Jiná Realita:

Jedete? Zkusím se poptat, mám v okolí dost šílenců, co by toho byli schopní :-)

dost_bot v komentářích pod je překlad do angličtiny, ale pochybuju, že vám to pomůže 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. března 2017 12:37
Reakce na Garfie:

no já právě nevím, nikdy jsem na ničem podobném nebyla  od burrena znám a mám ráda asi dvě věci. jen jsem to zrovna slyšela v rádiu, a překvapilo mě, že se vyskytne tak blízko.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 16. března 2017 13:03
Reakce na Jiná Realita:

Já bych se asi kvůli párty tak daleko nehnala, ale proč ne?  Může to být fajn...

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 16. března 2017 13:50

Mám veledůležitej dotaz  Všimla jsem si, že pár dam tu psalo, že je z Letný a navrch je tu spousta fotografů, prosím vás, nemáte některá v archivu fotku Letenskýho náměstí, jeěště před dobou Ovocenky? Takovej ten starej dřevěnej trh? Mám ho ve vzpomínkách, byla jsem ještě určitě v golfáku, ale matně ho mám před očima. Nemůžu ho nikde vygooglit. Za odměnu vám se fouknu fotku z facebooku, je od tatínka mé kamarádky, určitě by mu to neavdilo 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. března 2017 13:59
Reakce na ice:

našla jsem na netu jen takovou

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 16. března 2017 14:03
Reakce na Potrefenáhusa:

No ty jsem právě našla taky, ale zase tak stará nejsem  To co pamatuju je tak z 87 roku, nevim přesně kdy postavili ovocenku a spol, ale myslím, že to bylo krátce před nebo krátce po převratu...

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 16. března 2017 14:06

A vlastně s tím souvisí i můj další dotaz, neví někdo proč ten komplex byl využívanej tak krátce? Pamatuju si tu Ovocenku, kašnu, sámošku, trafiku, později i jakousi burzu nebo tržnici, obuv a pak to spoustu let hnilo, než to srovnali se zemí a postavili Delvitu...

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. března 2017 14:09
Reakce na ice:

njn, nic jinýho takhle google nevypliv, můžu se zkusit doma podívat do knížky, ale takhle nový věci tam zas nebudou

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 16. března 2017 14:15
Reakce na Potrefenáhusa:

Když tam nic nebue tak nebude, nevadí, ale díky za podívání. Celá tátova větev je z Letný, jeho sestřenice je fotografka, moje ségra fotila kde co, kámošky táta je fotograf, ale tohle nikdo nemá...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. března 2017 14:15
Reakce na ice:

Nad tou fotkou z FB Letenské party jsem dnes ráno taky zavzpomínala. :-) Ale podrobnosti důvodů zrovna takového osudu komplexu neznám a fotek je k dohledání strašně málo...