Wanda von Dunajew Gumaky no, pohodlny tak ocekavane, vetsi si vem urcite, pokud do nich chces ponozky, maj i special Hunter, mozna obecne lepsi spis vetsi
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mutziputzi Hele ale s klasickejma holinama se to teda vůbec srovnat nedá, v těch se nedá chodit vůbec, v tomhle jo
Potrefenáhusa já jsem vlastně měla jiný na noze naposledy s dědou na houbách před 30 lety, je to možný![]()
Mutziputzi Potrefenáhusa Vďaka za ohlasy, samozrejme neočakávam superpohodlnosť na celodenný výšlap, ale na kratšie výlety do mokrého terénu so psom chcem proste niečo čo mi nezožerie nohy (a hlavne si na to nechcem ničiť drahé kožené pohorky). Väčšina gumákov je tak maximálne na to šmatlanie po dvore, no. Asi teda vezmem väčšie, stejne budú hlavne na zimu, takže vycpem keďtak ponožkami.
Wanda von Dunajew Voni jsou z takový tý pěny jako crocsy, já je přesně na tohleto nosím taky
Wanda von Dunajew mam, sedi, ale zmer si obvod lytka. Mne jsou treba tedka maly...mam tak 10kg nadvahu a kratky nohy, takze ty vysoky mam opravdu pod koleno.
Jo a i v lete jsou do nich nutny ovci vlozky, jinak umrznes:)
Wanda von Dunajew rovnou si k nim kup i ponožky
Wanda von Dunajew mám Huntersky,boty kupuju velikost 37 a vzala jsem velikost stejnou...mám do nich i ty jejich termoponožky a cajk...lýtka mám štíhlá-teda myslím,ze prostě normál...ale pokud si ponožky do holínek vezmu,hůř se mi pak sundávají...
...asi mám fakt hodně blbý dotaz...
Prosím Vás, za kolik nejlevněji by se dal pořídit Playstation 5?
Miru PS5 myslím ještě není v prodeji
...no, já tomu nerozumím
tak ten nejnovější/poslední prostě...
Miru novú PS 4 pro 1TB tak za 7, 5tis., PS4 slim 500gb tak za 4,5 tis., 1TB tak za 7, použitú záleží na množstve hier a príslušenstva, ktoré k nej predávajúci dáva.
Naučily jste se v základní škole v rámci běžné výuky hudební výchovy noty? Už nad tím dlouho přemýšlím jestli je normální, že noty prostě neumím.
JankaM Zalezi, co myslis, my jsme se je naucili jen jakoze to zakladni osnovu nebo jak se tomu rika, meli jsme na to ,,diktaty,, a zapisovali. Ale to je vsechno.
My se je ani neučili (chodila jsem na základku v minulém století). Asi to tenkrát nebylo v osnovách.
JankaM Já myslím, že základy jsme nějaký brali stopro, notovej sešit byl vždycky na seznamu pomůcek na začátku školního roku a určitě jsme do něj něco sem tam sesmolili, na základku jsem začla chodit v devadesátkách... Zřetelně si vybavuju jen jak jsme se učili psát houslový klíč. :D Ale jako nedokážu říct, jestli by to na mně zanechalo nějaký stopy samo o sobě, chodila jsem ještě do všelijakých hudebek, takže tyhle znalosti jsem drtila i mimo školu a už nedokážu oddělit co jsem se naučila kde.
JankaM tak to bys asi nepoznala, ani kdybyste se na základce noty učili, to chce podle mě celkem cvik, hrát na nástroj, nebo chodit někam zpívat, kde se zpívá z not
u nás se teda učily, pamatuju, jak s tim děti, co nikam nechodily, bojovaly
a pak se mi vybavuje naše strašná kráva učitelka na hudebku, jak se tam učilo podle nějakých taktů tleskat
JankaM Tak to ja taky ne a uklidnim te, ze jeden muj znamej, co ma kapelu, da se rici uspesnou, zivi ho a pak celou rodinu uz snad 15 let, to prej nepozna taky! Nechce se mi tomu verit, ale prej nedal dokupy melodii pisnicky, co prinesla dcera ze skolky:-D:-D. Z nasi tridy to rozhodne neumel nikdo, kdo zaroven nehral na nejaky nastroj;-)
jerry Karja prostě podle not nepoznám jaká je melodie, musim písničku slyšet, pak už si ji pamatuju.
Tohle nepoznám, ani kdyz noty umím a hraju na hudební nástroj :-) Jinak my se noty učili uz ve školce, pamatuju se, jak me deptalo, ze nebyly nakreslene jako noty, ale jako kytičky :-D Ale me je uz pred tou školkou naučil tata, takze taky nedovedu odlišit, co jsem se naučila ve škole a co jinde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.