JankaM Jo tak to je ale fakt celkem advanced znalost, dát něco z not bez nástroje, jen tak z hlavy, na hlasové výchově nás tím mučila pančelka dost intenzivně a stejně jsme to nikdo pořádně neuměli ani po letech teroru... :) Jsem myslela, že se ptáš na teorii notovýho zápisu, jako jak poznat notu celou od půlové, nebo kde je na osnově céčko...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena aha, tak to je ještě složitější než jsem myslela.
Nějak jsem myslela že noty patří mezi základní znalosti.
Byli jste někdo na muzikálu Wicked?? A líbilo??
Já byla včera a pocity mám velmi rozporuplné..![]()
Nemá někdo doma zbytečné černé nebo modré cocoony ve velikosti 36, které moc nenosí? Koupím :-).
Dadoo Ja na tom byla v Londyne a tam se mi zdalo, ze je to hlavne pro deti. Me to moc nebavilo.
Emerald Já jsem z toho úplně zklamaná, strašná slabota. Myslím dějově, hudebně, muzikálově. Žádná nosná melodie, vůbec zpěvu jako takového málo. Myslím muzikálových písní. Hodně "zpěvu" bylo vlastně jen takové zpívané mluvení. A příběh i na muzikál slabý. Slátanina. Fakt zklamání. Marián Vojtko zpívá úžasně a tady neměl co.
Kdo mě ale opravdu nadchnul, byla mladá Grossová. Byla skvělá!
Na tohle bych nikdy znovu nešla. Na Bídníky, Jesus Christ nebo třeba Draculu klidně. Na Bídníky i třikrát! ![]()
Dadoo Jak jsem psala, je to proste pohadka pro deti, no. Ta londynska verze byla ale jinak samozrejme dost vymakana, vyprave ani zpevu nebylo co vytknout. Jen uz proste nejsem cilovka.
Ježíšek má přinést poníka na česání. Už jich pár doma máme, ale všichni jsou po čase zacuchaní a dále neučesatelní. Nemáte konkrétní tip? Nic moc jsem nevygooglila nebo neumím hledat.
Edit. Mělo být v dětském vlakně ale už to nechám tu.
JankaM myslis ty my liitle ponny? Tem jdou vlasy rozcesat i po delsi dobe. Vybrala bych kratsi hrivu, dlouha umela vlakna cuchaji strasne. Dcera takhle mela princeznu Lociku a vlasy byly hned na vyhozeni.
Kde kúpim mandarínky? Pekné Clementine? Akosi sa po nich zľahla zem.
...děkuji
paktofonika Mně se zdá, že právě Clementine mají všude. Mám mnohem radši odrůdu Satsuma, a tu právě nemají. Měli nedávno výborné Satsuma na Rohlíku, ale v oblíbených mi ji změnili za Clementine, a ty vůbec nejsou tak dobré.
Všimla jsem si tu pár odbornic na cyklistiku. Nemáte prosím tip na dárek pro muže, nadšeného milovníka kola? Sice už po 60, ale stále fit? Jezdí i v Alpách (bez elektrokola
). Něco, co by ocenil? Doplněk, vychytávku? Cokoli?
paktofonika fakt je nikde nemají? já je viděla předevčírem v Lidlu na Klamovce
Pinot Noir tyjo, já když kupuju mandarinky, tak prostě 'ty oranžový' co zrovna maj
a jediný kriterium je, jestli půjdou oloupat a jestli voní. Z rohlíku už se mi teda stalo, že sem dostala pytel plísní páchnoucích mandarinek, už tam nekupuju..nemáš poblíž billu? Tam mají většinou dobrý...
Malenge Nevim jestli už to nemá, ale prodávaj bikeshopy takový toolkity, je to jak švýcarák pro cyklisty, obsahuje to různý ty klíčky na utahování, třeba na výměnu kola a tak..ale jestli jezdí dlouho, už to bude mít...
RoSa Pinot Noir Bola som v Tescu, v Albert, v Lidli na Križikovej a nikde ani stopy po mandarínkach.
Pinot Noir Že by som to poplietla? Mam rada tie menšie, s tenkou šupkou, bez kôstiek. Podľa obrázku sú Clementine i Satsuma dosť podobné. Nemám rada tie suche s hrubou šupou a kôstksmi, brrr, kto to vôbec je.
Ounz Ja som mala z Rohlíku košík s mandarinkami I s listami a tie boli ôk, ale nič výnimočné, že by som za ne musela dávať dvojnásobok než bežne v obchode.
Malenge no, tohle asi nebude uplne tip pro tebe, ale nekomu (treba detem nebo nekomu jako je Lama) to udela radost - svitici ventilky na kola, jsou bozi ![]()
Ounz Nakupuju v podstatě jenom v Bille a na Rohlíku. V Bille ty Satsuma měli, ale už myslím taky mají jen ty Clementine. Nejsou špatné, to vůbec, ale ty S. mi prostě chutnají víc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.