Pinot Noir jasně :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika Satsuma mají tu pravou vánoční vůni
.
Pinot Noir Tak Billu mam trochu od ruky, ale keďže k životu potrebujem mandarínky, budem tam musieť zájsť. :)
paktofonika ja se v odrudach nevyznam (jen Clementine nemam rada), ale vyborne, takove ty klasicke predvanocni, mandarinky kupuju v Albertu. Kolikrat vypadaji divne, ale chutove jsou vyborne.
Pinot Noir Lamicka Tak už som to vygooglila a mám rada tie tretie z prava, teda Satsuma :) U nas v Albert majú len tie sumo a i to zelené a hnusné

paktofonika V odrudach se nevyznám vůbec, ale jim v sezone mandarinky po kilech a poznám dobry od pohledu- mivaj je i ve vietnamských obchodech běžně
paktofonika to budou oni, ty mam taky nejradsi. U nas je vetsinou maji.
paktofonika ja se ridim zeni puvodu. Chorvatsky Neretvansky jsou nejlepsi. Mivaj v Lidlu a v Bille.
A ako sme sa bavili o Rohlíku, tak teraz mi prišli kaleráby veľkosti redkvičky
Ako mam Rohlik rada, tak ovocie a zelenina im moc nejdú no.
paktofonika Ano, mne z Rohliku kdyz jsem bydlela v Praze nekolikrat prislo spatne ovoce, oni to sice po stiznosti nejak financne nahradi, ale je to opruz.
Neznam odrudy, ale uz par let se mi zda, ze mandarinky jsou dobry do Mikulase, maximalne do Vanoc, pak zacnou jiny, asi ty klementinky? Maji tenkou slupku a jdou blbe loupat, j jinak chutnaji.
Kokoska To se ti ale nezdá a bylo to tak vzdycky, sezona je kolem Mikuláše (tak do těch Vánoc) jindy se to nedá jist
Ounz Jojo, to už má, bohužel. Právě něco takového by bylo fajn.
Lama_z_Lana haha, na to se snad budu muset podívat ![]()
Kokoska No po Mikuláši sú vždy tie hnusné s hrubou šupou a kôstkami, ale nezdá sa mi, že by to boli Clementine.
V bille ted meli v letaku, ze maji klementinky, protoze jsou lepsi nez satsuma.
Malenge Tak leda ještě hitech pumpičku anebo merino triko nebo rak něco..třeba icebraker? Záleží teda kde jezdí a kolik..jinak je to takový ošajstlich, žejo..aby se jeden trefil do vkusu
baltik mne klementinky hrozne pripominaji chuti pomeranc a ten nemam rada. Klementinka pro me neni mandarinka :))
baltik Jo, leták jsem taky viděla. Asi jak pro koho, ty Satsuma bývají někdy až žlutozelené, nevypadá to tak vábně, jako ty oranžové, ale obsah je pro mě teda daleko lepší.
paktofonika Ale tlustá slupka nemusí znamenat hnusnou mandarinku, naopak, muže se dobre loupat a uvnitr byt stavnata správně nakysla mandarinka
Ounz Merino bylo loni
je i lyžař, tak se to nabízelo. Ale tu pumpičku omrknu, díky. Nenapadlo mě, že by mohli dělat nějaké vychytané.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.