Tulipe dík za tip, já loni kupovala myslím od flatika.cz.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Ovoce, zeleninu a maso je lepší kupovat osobně, ale jinak rohlik miluju
A to ja kupujem v podstate len mäso. Ale len na vývar, ináč mäso veľmi nejem. Teda až na párky a slaninu z Naše maso :D A to naše maso kupujem takisto na Rohlíku.
Malenge Ono dost záleží, v jakých podmínkách dotyčný jezdí.
Docela pěkně se dá vyřádit na osvětlení - nejen klasické přední/zadní světlo, ale i přídavná menší světla, čím líp je cyklista vidět, tím líp. Pokud jezdí po setmění po neosvětlených úsecích, tak se dají pořídit opravdu hodně výkonná světla s dalekým dosvitem.
Pro někoho, kdo třeba jezdí i v zimě, tak pořádné zimní (merino) věci, nejen triko, ale i spodky, ponožky, podkolenky, návleky na boty, nákrčníky, kukly, rukavice...
Případně do deště - pláštěnky, nepromokavé kalhoty apod. Ono je toho dost, ale je otázka, co už případně má nebo co využije.
paktofonika jako na rohlíku kupujes jen maso?
Potrefenáhusa Väčšinou. Je to tak 5kg masa a kostí, možno i viac tak kto by sa s tým ťahal. Dnes som kúpila I zeleninu a dopadlo to blbo. Mne osobne tam príde všetko dosť drahšie ako v obchode a tých tu mam okolo seba dosť. Mäso tam kupujem, pretože z farmy a je lacnejšie ako napríklad v Sklizeno. Mäsiareň mam naproti, ale nedôverujem jej, mäsu s potravín takisto nedôverujem. Keď mám čas ist do Naše maso tak nákupim tak..
paktofonika Na arbesaku je docela vyhlasenej řezník
Pinot Noir Jo blbe se s celou partou nakupuje, ale vis cim to taky je? Ze zrusili skoro vsude kosiky! Normalne ty kosiky do ruky....u nas v samosce to maji, takze jsem v lete byla schopna nakoupit i se trema detma,ale kdyz v supermarketu s kocarem, tak presne jako mam tlacit vozik za sebou nebo kde:-D. Taky bych asi objednavala kdybych mohla a na to ovoce zeleninu si zasla do obchodu, to je proste ulehceni;-)
Potrefenáhusa a v Lidický!
Karja žejo! košík.. si chodím většinou s taškou, pokud nejedu fakt pro velenákup typu karton mlíka
viktorka_od splavu No nechapu peoc to tak maji...mozna aby vsichni vzali vozejk a koupili toho trikrat tolik....nevim, ale kosiky ma snad jen lidl ted a nevim, zda jsou vsude k dispozici ty male, asi ani ne.
Karja u nas lidl kosiky nema,ale maly voziky.Tak muzes nakupovat do tasky.Stejne musis ten nakup pak nekam z kosiku dat,ne?:-)
Karja jj myslím že přesně proto. u nás jen jeden lidl má ještě i ty malý, jinak všude mají takový ty velký s kolečkama a vozejky. s obojím mám ten problém, že se vždycky pro něco vracím jen tak a zapomenu, kam jsem ten vehikl postavila a pak ho hledám:-) Zarinya jj přesně. aspoň vím, jak se mi to vejde
U nás maj košíky všude, v Albertovi, v Bille - v Lidlu naopak jen ty velký jezdící.
Jo a když je to tady samá odbornice na mandarinky - který jsou ty s tou odfouklou šlupkou? Ty se nejlíp loupou...
barbucha nojo, ale taky dost často bývají uvnitř vyschlý a plný pecek![]()
Původně jsem se chtěla ale zeptat - dají se prosím někde v praze v kamenném obchodě koupit kompomenty na (české) perličkové vánoční ozdoby? O eshopech vím, ale budu to posílat jako minidárek dál.
v tý ulici pod Karlákem, když projdeš Václavskou pasáží, tam bejval obchod s výtvarnýma potřebama...
no a nebo na Plzeňský naproti modrý (celní) poště, tam jsem dráty a korálky viděla určitě - Teta Běta se to jmenuje
Já se vždycky domnívala, že ty starý mají tu odfouklou kůru, vždycky beru jen s tou pevně přisátou. Nějak se ke mně dostala informace, že ty odfouklý mají už starou a vyschlou dužinu a proto je jim “ kabátek” volný
Karja
a teď přemejšlim, na co byly ty boční úchyty - pro děti...?
měli to vymakaný tenkrát!
Já si teda nejsem jistá, ale nebylo to spíš na to, aby nespadla láhev (kdysi byly láhve s mlékem zavíčkované jen takovým stříbrným silnějším alobalem či co to bylo...) Jako že se ta láhev postavila do toho úchytu - ten se přehodil dovnitř košíku, když bylo potřeba
Torrah Já mám tenhle kosik nekde doma, protože v něm před lety přijel minigoliasek od strejdy z chalupy a žádný boční uchyty nemá
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.