Karja V Bille košíky pořád vedou, ale s kočárkem se mi to stejně nechce nosit. A někdy bývají špinavé, tak se mi to nechce dávat na kočárek. Takže hážu nákup přímo na Viktora ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa u některých bývaly, taková velká jakoby U, zavěšená po straně uprostřed
Zarinya Do tasky teda nenakupuju, by me nekdo vychmatl, ze kradu. Uplne to vidim ru scenku;-D.
Karja tam do kabelky si to necpu, mam normalni nakupni tasku. tyhle gestapacky moresy pamatuju za komunistu
Potrefenáhusa Vony byly ty košíky s úchytama i bez, ty úchyty byly fakt na mlíko v lahvi...
paktofonika Tak já mám v Brně přesně opačný pocit, že ten Rohlík tady vozí zeleninu a ovoce opravdu pěknou. Ještě se mi nestalo, že by něco bylo škaredé, plesnivé nebo tak.
Taky se mi teda nikdy nestalo, že by mi nedovezli to, co jsem si objednala. Buď to nemají a musím si vzít něco jiného, ale sami mi zboží nikdy nevyměnili. Jednou mi za ty 3 roky volali. Ale to, že nemají zrovna máslo, které kupuju a musím vzít jiné, to se mi stane i v obchodě. Já strašně nerada trávím čas v obchodě, takže tuhle službu využívám opravdu hodně a i proto, že je teď velký výběr právě z různých farmářských obchodů. Než bych vše oběhla podle svého vyýběru, tak nebudu dělat nic jiného.
ja nakupuju jedine do tasky....kdyz nejedu autem.
Zarinya Tak Nemecko, ze jo! U nas na malomeste se to nenosi:-D Pinot Noir Jo,ted to jde, ale kdyz je dite v lete bez krytu, tak zahazet nejde a ve sportaku uz to neni kam davat. Tady ty kosiky nejsou siroko daleko nikde, jen v nasi pidi samosce....
viktorka_od splavu kocoureksuggy
Vyschlý nevim... to bysme je asi nekupovali, mít takovou zkušenost
a pecky nesnášim, ty v nich určitě nejsou. Eště jsem je letos nepotkala, ty vodfouklý, dneska měli jen ty blbě loupací s tenoučkou slupkou - šťavnatý nešťavnatý, jak mi šťáva zateče do rukávu, všecko vopatlaný... tak se neznám!
Já sice netuším, jak se jmenují, ale nakupuju mandarinky v Lidlu. Jsou v bedničce a jsou děsně dobrý.
Ty odfouklé nekupuju, bývají uvnitř úplně suché. Mandarinku s peckama jsem neměla už dlouho.
Já mám pocit, že mandarinky jsou fakt dobrý tak do Vánoc, pak najednou je v nich plno pecek a nestojí za moc. Nejlepší bývají teď, tak do Mikuláše, řekla bych. Nevím proč, jestli je to druhem, co se sem dováží, nebo čím.
Ve stiznostech jedou horsi stiznosti, ja mam jen prizemni. Vzala jsem tepovacem tak brutalne koberec, ze se obavam, ze snad shnije:-D. Jeste rano jsem si promyslela, ze na to nekoho pozvu, ale pak jsem se do toho pustila....a vysledek....Proc ja jsem tak blba? Jestli to chytne nejakou plisen a sambo bude menit koberec pod tema tejden starejma velkejma skrinema, tak me asi vystehuje.
Karja Hlavně, ať ti to větrá. To uschne. Sice asi ne do rána, ale když budeš topit a větrat, za pár dní máte zase obývák ![]()
Dadoo Jj vetram a topim o stosest. Ale spis aby mi to nechytlo nejakou plisen, prece jen kdyz neco schne dlouho...Zitra jedu s dcerou hned rano pryc, tak do odpoledne by to snad melo byt fertig. No nicmene me to poucilo, uz to delat nebudu!
Malenge Ještě jdou sehnat hrnky, ponožky, atd. s cyklomotivem (Bonami třeba mívá).
Malenge nevim jestli to tu nepadlo mezi mandarinkama, ale pokud jezdi i ve meste tak vyborna vec jsou blinkry na riditka, akorat se teda montujou na konce, kde clovek miva zrcatko, tak bych to kdyztak darovala i se zrcatkem co se pridela normalne kamkoliv. Pokud jezdi jenom mimo mesto tak je to samozrejme uplne na nic :)
Děkuji všem za nápady na cyklo dar, omrknu!
Karja Jestli se pod ten koberec dostaneš, něčím bych ho podložila. Něco pod něj šoupnout. Cokoli. Hrnec, krabici, cokoli, aby se nadzvednul. Jestli to jde.![]()
Karja tak hlavně aby to nenasákly ty nový skříně
paktofonika Na arbesaku je docela vyhlasenej řezník
Ten viem, že tam je, ale tak sú určite dôvody, prečo kupujem stále dookola overené potraviny a neskúšam iné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.