Prosím ťa, ja nakupujem do tašky i na dedine a doteraz nikto nič nehovoril. A s tým kobercom Potľapkávam. Takto sme dopadli raz s gaučom, v obývačke bolo ako v amazonskom pralese a sušili sme ho pár dní. Dokonca ho priateľ rozobral a postavil tou tepovanou časťou k radiátoru. No vyzeralo to doma excelentne ti poviem :D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Hele, to si nevycitej, to jsou predporodni hormony, s tim nic nenadelas ;-) Drzim palce, aby to rychle uschlo.
ziginka Jo, ja vzdycky pred porodem vymyslim hrozny kravoviny, to je fakt!
chci koupit vnukovi 10 let k vanocům dalekohled. Ne dětský. Nemáte někdo ověřený typ, nebo na co se zaměřit
RoSa Tak hrozny to zas neni,hlavne skrinim jsem se vyhybala. Ale nejhorsi je, ze tomu koberci to stejne moc neprospelo:-D. Valilo se z toho spiny a kde nic, tu nic. Nemam byt drzgresle a mam koupit novej!
Karja To sis ale měla rozmyslet, než jste na to postavili ty skříně! ![]()
Bledule No prave, to jsem si rozmyslela a pod heslem, stejne mi ten koberec deti zhuntujou (odplenkovani zacne, takze jsem.pouzila horsi slovo nez zhuntujou) jsem se rozhodla, ze ho necham a jen ho vycistim. No tak asi nakoupim hodne veci, kramu, hracek,dekoraci a uplne ten koberec zakryju:-D
Karja Máš recht. Mít nový koberec, tak se budeš stresovat, že ho zasviní. Takhle ho budeš moct po uplynutí kritické doby s klidným svědomím vyhodit. ![]()
Bledule To jo, hlavne cloveka nerozhodi pripadne spatne zachazeni ze jo. Ale ja teda moc na vecech nelpim ani na novejch:-D, dokud to plni funkci;-)
nefunguje mi myš, vyměnila jsem baterii a nic. To jako, že je kaput?
Mela jsem od nedele pres 38.5, vcera mi to konecne kleslo, ale jsem jak prejeta parnim valcem, porad spim a plouzim se. Neexistuje nejaky nakopavac, ktery by me rychleji zregeneroval? Beru vitaminy, jim ovoce, piju caje s citronem a medem...
Napadá vás, kde pořídit malá balení kosmetiky? Ne dekorativní. Dělám malé slečně adventní kalendář. Něco mám z dm, něco rituals.
notna Ještě mne napadá Rossmann a Yves Rocher.
Emi Díky! Zkusím se tam podívat.
notna I Douglas a Sephora leccos mají, i vysloveně juniorské. Nebo něco z Claires?
Sweet Potato Díky! Taky se tam podívám.
notna Nobilis Tilia, Weleda a Ahava mávavali mini balenia
Jeden blbej, nejspíše na Lilly_Ku , co jsou zač Berliner zeitung? Já se teda moc neorientuju v německých novinách obecně, na googlu se člověk o jejich zameření a světonázoru nedozví moc (tuhle jsem googlila pro změnu der spiegel a spol) a jak moc je ovlivněný, to co píšou? Jestli se ptám úplně blbě, omlouvám se. Čtu tam jednu recenzi a přijde mi to teda maso. A přijdu si skoro jako blbeček, že se mně to recenzovaný líbí..
BErliner-zeitung.de je takova normalka stredni proud bych rekla... o jakou recenzi jde, to by mr zajimalo :)
Nemáte někdo tip na jídelní soupravu (hrnek, talířek, miska) pro kluka? Něco minimalistického, ne krtka nebo tak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.