Pozorujete v obchodech nějaké výpadky v dodávkách brokolice nebo má naše rodina prostě jen smůlu?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Malenge ani na rohliku ani v lidlu nemaj, kdykoliv ji chci:))
v Albertu u nás ji mají, jen stojí 70 korun, takže ji taky nemám
Malenge já brokolici v obchodě během karanteny zatim nespozorovala.
Vůbec je to se zeleninou strašná bída. Včera jsem byla kvůli pánvi v Globusu a taky nic moc.
Malenge V Globusu v pátek normálně byla, ale stála přes 60 korun.
Potrefenáhusa To bude spíš záležitost prohlížeče, nebo teda mně to na kombinaci mac + chrome funguje normálně, z iphonu jsem nezkoušela...
Karoleena Chrom nemám...tak zejtra zas...
Malenge u nás brokolici mívají, problém je s mrkví![]()
Potrefenáhusa na macu v safari se dostanu normálně až k platbě, ale nic kupovat nechci:-) kde se ti to zadrhne?
viktorka_od splavu Za potvrzením psč, na ntb i na telefonu
Potrefenáhusa ja som kvoli tomu bola dnes v noci do polnoci hore, ze daco objednam a prd! Cez vikend to vobec nejde, plna doprava. Najhoršie, ze to, co som chcela je iba dodnes v akcii (a predtym to nemali skladom, naskladnili az v sobotu).
Mrakoplas Mne se tam udela přes den cervenej nápis, ze není možný objednat, ale když to v noci jde, tak mě to pustí na stránku za tím, která je ale prázdná. Proto si myslím, ze mi v těch prohlížečích chybí asi nejakej plug-in na ty vyskakovaci okna? Zkusím v noci z windowsů, jestli se doziju půlnoci, jak máme rozkopanej obejvak s telkou, chodíme spát po 9
711990 AprilTwelve Garfie continuity aha, tak díky, já už muže podezřívala, že mi ji zatajuje
a teda za 70 si ji můžou nechat, ehm to fakt ne.
viktorka_od splavu tam to mám poněkud daleko
a bez mrkve bychom přežili dost blbě, musím říct.
koupila jsem si hodinky s koženým řemínkem. tne je samozřejmě velmi rovný a při zapnutí na ruku místo tvaru O dělá tvar oválu, což vypadá velice humorně. neexistuje nějaký urychlující trik, který by ten řemínek změkčil, aby se poddal ruce? nebo nezbývá než čekat, až nošením změkne sám?
Malenge já četla brokovnice... ![]()
Nepozoruji. Ale v našem Tesco v centru města mají vše, dokonce kvasnice..! ![]()
A prosím: nedáte někdo kód Shopping Fever do Douglas? Děkuji pěkně.. ![]()
Potrefenáhusa aha tak to mi v pohodě šlo, ale chtělo to.. tjo, ještě jednou mail a myslím mezeru mezi číslama a nulama v tom psč? teď už mi nejde nic dát ani do košíku:-(
Pavlena
Tak co ty víš, v USA třeba by to do stížnosti určitě bylo, brokovnice došly, musel jsem vzít za vděk glockem nebo tak něco...
Jiná Realita Já bych ho možná (pokud se nebojíš) zkusila trochu namočit, víš, jak se roztahujou boty s mokrou ponožkou? Tak bych čekala, že to může fungovat....
Jsem byla v lidlu, po asi milionu let. a jestli meli brokolici, netusim. Pro samy ochranny prostredky jsem nevidela do regalu. Co vim jiste, tak nemeli prosecco kvuli kterymu jsem tam hlavne jela![]()
Gatita Haha, vidím, že jsem udělala dobře, když jsem vzala rovnou dvě krabice! ![]()
Potrefenáhusa tak jde to i z iphonu uplne v pohode. po prihlaseni akorat zadat jeste jednou tel. a mail, vyskakovaci okno tam je kdyz jsem chtela kopirovat, upzornilo me ze to nejde. ted jsem v pokuseni si ty polstarky fakt koupit;-) termin vyzvednuti 22.4.:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.