viktorka_od splavu u vas se da vyzvedavat???? Ja myslela ze jen dorucujou? Nam dneska privezli nastesti teda.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 dle vseho da. ja ale nic nepotrebuju!:-))
viktorka_od splavu
u mě jakejkoliv další krok konci tímhle....

Garfie taky jsem mela v planu vzit celou krabici, ale krcila se tam posledni samotinka lahev! Tak aspon ozdravim jatra, no.
viktorka_od splavu to si jen myslis:D u nas to probihalo asi takhle. Ja: super, vychazi to na necely 4 tisice! Sambo:pockej, prihodim tam par krabic. Ja pri placeni a objednavani:jak se nam proboha podaril nakup za 10k?
Zu dekujiii!!
Jiná Realita pokud je z obou stran kožený, tak mazat. Buď jestli máš nějaký krém na kožené boty, nebo vtírat třeba slunečnicový olej, někdo maže kožené věci aby změkly i sádlem, ale to nemám vyzkoušené.
Tím olejem mažu věci třeba ob den, ta kůže si nacucne co potřebuje a krásně zvláční.
Sairon a nepoškodím ho? je žlutý, není to hnědá nebo černá kůže.
a mám ještě jeden blbej dotaz, tentokrát na nějakou asi švadlenu.
koupila jsem si hrozně fajn teplákové/mikinové šaty. mají ale jednu podstatnou vadu :( dolní lem, který není přeložený a zapošitý, ale je přímo tak utkaný (prostě tam není šev, jen takový zesílený lem), se trvale obrací směrem ven. prostě mám dole díky tomu "žlábek".
neexistuje něco, čím by se třeba zevnitř podšilo, něco pevného, ale pružného, co by na spojnici šatů a lemu zabránilo lemu se ohýbat ven? přežehlit to nestačí, ohýbá se dál :/
Užíváte někdo jablečný ocet.?,
na co a s jakými účinky.?.
(každou chvíli o tom někde čtu, jak je to dobré na kde co...)
Miru já piju každé ráno lžíci ve vodě, protože je to prý na cysty, a nepozoruju na sobě zatím vůbec nic. (cca 14 dnů)
...aha. Píší, že je to dobré na plno věcí, tak mě zajímá praktická zkušenost...
Jiná Realita Dá se koupit taková zažehlovací stužka, vypadá to jako mřížka, na vláknech je lepidlo. Založíš přes to ten lem a přežehlíš. A pak teda se to rozbije, když se vypere třeba omylem na vyšší teplotu, ale není problém pak udělat znova. Stojí pár korun, já tím úplet zakládám. Pružný to je, očka jsou šikmo.
Jiná Realita no já tím slunečnicovým olejem mazala věci spíš tmavší, nejsvětlejší byla taková tabáková hnědá a nikdy jsem žádnou změnu nezaregistrovala
jakože to bezprostředně po vsáknutí toho oleje trošičku ztmavlo, ale pak se to zas vrátilo na svou barvu. Takže se žlutou moc neporadím. ![]()
Toho krému na boty bych se nebála, pokud by byl neutrální.
Gellnerova díky, zkusím se po tom mrknout. teď je na ty šaty ideální počasí a já je nemůžu nosit :/ a vracet se mi je nechce, jinak jsou super.
Sairon díky. dnes je mám celý den na ruce a už se mi to zdá lepší, tak to třeba povolí samo!
Gellnerova Ale ta mřížka je na založení. JR píše, že to založené není, jen jinak utkané. Napadá mě podložit to slabším proužkem, který bude kratší, než obvod lemu, aby to ten okap narovnalo.
Jiná Realita a nezkousela jsi na cysty kontryhel? Moje mama se tim zachranovala roky.
Lamicka kapky nebo čaj? poslední týden si zkouším vařit čaj, ale zatím taky nic nepociťuju. už zkouším všecko, tento měsíc je to fakt zlé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.