Jako správná socka ovce jsem koupila converse na platformě se slevou z nějaké staré kolekce a ta podrážka se vůbec neohýbá. Taky vám to dělají ty nové co má myslím 999 ?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Miru No co mi chutna je tohle, ale dela se v Kanade, tak asi v Cesku k sehnani nebude. Je ale fakt skvely, horky. I kamaradi co pijou jenom pivo z mensich pivovaru rikali, ze fajn. Jeste ujde Michelob ultra light co je skoro bez alkoholu, ale proti Partake spis voda.
Ja taky nerada sladky, proto mi chutna ta soda s bitters.
Toniku muzou bejt i bez cukru, ale davaji do toho sladidlo, eeek. Ty artisan vetsinou cukr maj, ale ne tolik. Ja na to mam chut vyjmecne.
No tvl, než si nedat víno, to bych byla radši plešatá ![]()
![]()
...aha, díky!.
...no, mě by zajímalo, jestli je nějaký množství snesitelný, akceptovatelný.
Resp. kolik kdo pil, že když toho nechal, projevilo se to kladně na vlasech.?.
mnum diky, to dava smysl co pises
pockam na to plicni a alergo
šampaňské není víno a na moje padání vlasů nemá žádný vliv, tak!
že já to tu čtu
Prosím, jak se zde otáčejí fotky? Ať ji mám jakkoli, když ji nahraju sem, je pokaždé naležato ![]()
711990 darda to bez debat je
. Žloutenku A mám i s B, když byla před asi 8 lety ta epidemie, nechala jsem se očkovat. Černej kašel mě napadl, když byla mladší mimino, pak jsem pozapomněla, na 2.stupni má význam? Tam už nás leccos míjí. Klíšťovou... Nojo, četla jsem, že u dospělých je mnohem víc důležitá, než u dětí.
Dík
.
Lama_z_Lana Kammila Do 11. května si nikdo zvýšenej růst vlasů nepřeje ![]()
Aranel Já ano
. Nosím delší, stříhám je minimálně a stříhá mě neteř![]()
Do 11.5 bych růst zrušila doma jen klukům, protože po mém dnešním pokusu mě asi čekají další dva. Všichni usoudili, že se to povedlo a můžu pokračovat
.
Miru ginger shot mají nově i v Lidlu. Bála jsem se, že to bude jenom sladká šťávička, ale dobrý je to.
https://www.lidl.cz/cs/p/bio-produkty/bio-ginger-shot/p42444
Renusatko Já už teď taky nosím delší
, jenže delší ostříhaný a delší roští je dost rozdíl.
Mně se dnes zdálo, že jsem se sama ostříhala na mikádo. A ono se to možná stane skutečností, protože ke kolegyni se objednám asi nejdřív o prázdninách ![]()
Renusatko to jsou nevýhody toho, když se osvědčíš ![]()
Nemá někdo slevový kód na Notino? Teda ne ten na parfémy.
Ava jj ten je suprovej!!
Gellnerova vidis, to nevim jak moc se lisi prvni a druhy stupen. Mas pocit, ze chodej min do skoly nemocny? Dodrzujou lepsi hygienu?:D no minimalne se s tebou nechtej mazlit a neobjimaj te, predpokladam:)))
Lama_z_Lana
...no, mě by zajímalo, jestli je nějaký množství snesitelný, akceptovatelný.
Resp. kolik kdo pil, že když toho nechal, projevilo se to kladně na vlasech.?.
Ja jsem prestala pit veskerej alkohol, vcetne vina, v roce 2013, a moje vlasy i nadale stoji za starou belu ![]()
JankaM Je to asi stejný, moc se neohýbá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.