A máš sloučený svůj a jeho účet?
Edit: To vlastně asi máš, když jsi posílala. Já asi rok nic nečerpala, nějaký body mi i propadly. A stačilo mi to na rotaviry a pneumok. pro mladší a ještě kus mening. pro staršího. Vytahala jsem z toho dost peněz.
A máš sloučený svůj a jeho účet?
Edit: To vlastně asi máš, když jsi posílala. Já asi rok nic nečerpala, nějaký body mi i propadly. A stačilo mi to na rotaviry a pneumok. pro mladší a ještě kus mening. pro staršího. Vytahala jsem z toho dost peněz.
Gellnerova chapu, ale i tak mi prijde rozdil vyplaznout 10k za ockovani nebo ne:) ta klistovka je pro dospely dulezita, tu bych si dala! A jeste preockovat cernej kasel (delas ve skole, ne?) a zloutenku A.
Miru od určitého věku si ty požitky a třeba i drobné neřesti musíme hýčkat
, i tak jich máme (aspoň já určitě) pořád méně. Umřu zřejmě jako asketická mniška.
dynda jj mam, normalne to vidim v te aplikaci oboji. Ale prijde mi, ze nedostava moc bodu a ja nedostavam skoro vubec zadny teda. A to vyplnuju a odsouhlasuju jak diva!
Mně to pak došlo, tak jsem příspěvek nahoře upravila. No mám tam dvě děti, nasyslili jsme hodně bodů, bylo to příjemný překvapení.
dynda joo to bude tim ze mas 2 kousky! :) oni distavaj body za kazdou preventivni prohlidku a to se ti se dvema nasbira lip:) tak ale kvuli bodum od OZP druhy neporizuju teda![]()
711990 mně nabídnul kombinaci s černým kašlem dr. při přeočkování proti tetanu, s těma miminama se to prej doporučuje celý rodině, všem, co s nima přicházej do styku.
Já znám osobně dva lidi, co ho v posledních pár letech měli.
Klíšťovku jsem teda nikdy nechtěla ze stejnejch důvodů jako Gellnerova , ale po tom, co jsem měla na podzim jedno jediný klíště po asi 15 letech a následně boreliozu, to možná neni tak úplně blbý.
Objednavali jste někdo dětské rousky na internetu? Kde? Budu potřebovat a nemám v okolí nikoho kdo je šije. Libily by se mi víc ty tvarované s gumickama za uši. Nebo je už prodávají v obchodech, třeba dětský textil? ![]()
Potrefenáhusa presne tak, me na to upozornila moje obvodacka. Ale stejne jsme to nikdo nestihli pred narozenim Tondy:D ja mam tetanovku cerstvou, asi 5 let. Ale sambo si ted bude davat tu kombinaci. Jinak u mamy ve skole uz ho snad 3 kolegyne chytly, takze se to fakt hodi.
Miru no, někdy je to raz dva
.
JankaM Mrkni na Fler.
711990 ty mas to ocko v maliku
nevis, jestli ma smysl nechat se v dospelosti ockovat prevenarem? Jak jsem za lonsky rok mela 2x ty hnusne kasle, tak mi to doktor nabidnul, tak nad tim premyslim... Nasi to maji (jako seniori zdarma) a hrozne si to chvali, jen nevim, jestli to u nich neni nejake placebo.![]()
Lamicka no v maliku...:D spis jsem extremne pro ockovaci
ja bych si myslela ze pro mladyho dospelyho to takovej prinos mit nebude, protoze ten kasel muzes mit i z buhviceho jinyho, zvlast od deti. Ale jako placebo to urcite bude mit efekt znacnej, tak pro to nezkusit:D
Teď nevím, s čím že to mám zkušenost? Leda tak s chlastem
s nealko nápoji moc ne
to piju nejvíc vodu nebo čaj (ale kopřivovej mi hodně nechutná)...
Jestli chce Miru ale něco nealko extra na chuť, tak jsem si vzpomněla jedině na Bloody Mary bez vodky - rajčatová šťáva plus sůl plus citrón plus kapka tabasca, to se dá... nebo ten ginger shot, obojí chuťový pohárky uspokojit dokáže (teda moje určitě).
...taky dobrý tipy! Rajčatovou šťávu mám ráda, kolikrát jsem si ji i koupila(i z červené řepy) a zázvor taky oblibuju. Díky!![]()
Ten zázvorovej koupíš hotovej (ve flašce, ne plechovku - to je spíš limonáda) a je to nejen zdravý, ale i moc dobrý ![]()
Řepa jde, ale to mi už kapku připomíná lák od okurek... no ale ten se dá v případě nouze taky ![]()
Evaeva 711990 ja prave mela v lonskem roce 2x nabeh na zapal plic a celkove na ty prudusky trpim. Asi mi to rozhodil pred lety ten cerny kasel. Mela jsem jit na alergologii a plicni kvuli podezreni na astma (mama i babicka), ale uz jsem to nestihla...
U tech senioru to bude asi, ze se s tim zapalem plic nedokazi snadno vyporadat, co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.