baltik Upřímně, nijak. Nevím, co to je a že to je a proč to je, ty sirupy nejsou nic, co bych konzumovala pravidelně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Z jiného soudku, prosím akutně potebuji tip na ověřený přípravek co odstraní z bílého trička skrvny od trávy, bláta a podobně. Budu ho prát v ruce a ten přípravek musím aplikovat jen přímo na ta zahnojená místa, protože jinak jsou tam třpitky a podobný blbosti. Byli jsme včera fotit dceru v pampeliškách a obléknout ji půjčenou bílou halenku se ukázalo jako pěkně blbý nápad. ![]()
Vím že se to tu řešilo, ale nefunguje mi vyhledávání ![]()
Konkrétně na trávu zkušenost nemám, ale Ďáblíka na popisky je dokonalý.
Sairon Ďáblík na skvrny. Mívají v DM.
(pokud by to ale byla i šťáva z pampelišek, nejsem si jista úspěchem)
Sairon na travu funguje ocet, na pampelisky jedla soda a pripadne do budoucna - na jahody vrouci voda, zalit ji obleceni
Lamicka a nevíš i na kafe? dneska se mi daří![]()
JankaM mám taky starší converse na platformě cca 5 cm a neohyba se. Překvapivě se v nich ale chodi dobře.
Lamicka A nevíš i na červený tričko vypraný s modrobílým povlečením?
Sambo je hrozně agilní, někdy až příliš. Kotvičky na námořnickém povlečení teď mají růžový podklad.
Sairon sůl na skvrny z dm. Je to perkarbonat už namichany s taed, funguje i pri nižší teplotě. Umíchej z trosky soli a vody kašičku, napatlej a nech působit. Zatím jsem tím z bílého dostala téměř všechny skvrny.
Na barevné nedávat přímo, žere barvu.
Mám nový rýžovar, vhodný i k parnímu vaření. Jsou k němu dvě "nádoby" na to parní vaření - pařáček, který sedne na dno a taková miska, která padne přesně tak, aby jakoby visela nahoře na okraji toho hrnce pod víkem.
Blbý dotaz: lze umístit do hrnce obě ty nádoby a vařit v nich najednou? Já bych řekla, že jo, ale návod k tomu nic neříká ![]()
Catherinne Sweet Potato žluťásek děkuji dablika na trávu a hlínu u nás v drogerii neměli, vzala jsem od té značky zlucove mydlo, s tím máte někdo zkušenost?
andulka01 viděla jsem v regálu toto ,stejný výrobce jako dablik 
Sairon zlucove mýdlo je bezva na skvrny živočišného původu. Na ty rostlinné fleky nevím, ale určitě jim nic nezkazís.
Sairon Děkuju! DM?
A žlučové mýdlo je super skoro na vše, kromě ovocných šťáv. To mi myslím nevypralo.
žluťásek Prosim te, tak jsem zkousela savo v lavorku....no nejak.jsem chybela u navodu. Svoje tricko jsem hodila do popelnice a u dcery ksiltovky mi zmizel ksilt! Mozna mi ten flek jeden krat jeden cm nemel tolik vadit:-D.
Karja ale dala jsi tam i trochu vody, ne? ![]()
Karja Savo bylo neredene? Me takhle zmizely paty od ponozek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.