"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:01

Renusatko plank jsem cvičil asi měsíc. A dokopavam se uz dlouho, zacit znovu.

carries Já právě cca ten měsíc cvičit doma vydržím a pak začnu postupně polevovat. A tak to mám se vším.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:01

Miru mně by asi vypadaly vlasy z toho, že mi někdo takhle bez vážného důvodu to víno zatrhl

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:08

MulenTak to by šlo, mesiac odcvičíš doma a potom sa snáď už budú uvoľnovať reštrikcie a bude sa dať robiť viac aktivít vonku Držím palce!

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:08

Renusatko ja som práve chcela skonštetovať, že v najhoršom budú poctivo dodržovať karanténu , ale s tou prácou to chápem...

Offline Miru
16842 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:10

Pinot Noir 

...nooo, já mám právě dilema - z čeho mám mít depku, jestli z těch padajících vlasů nebo že si ještě zatrhnu to víno?!?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:10

Mulen Já bych ješět dodala, že na začátku je třeba cvičit opatrně, a že můžete při tom cvičení cítit únavu č lehkou bolest svalů, ale neměla by to být žádná ostrá a vystřelující bolest, ani nějaké mravenčení nebo brnění.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:16

Prosím pěkně, ještě se vrátím k těm vakcínám proti meningokokovi. Pokud jste děti nechávaly očkovat, pak oběma vakcínama nebo tou základní? Kombinace se mi zdá celkem jako nálož (myslím pro tělo, ale ano, i pro peněženku), ale fakt nedokážu posoudit. Děkuji :)

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:20

Gellnerova Vcera jsem zahlidla ve zpravach, ze by to ockovani melo byt nove zdarma? Ale nevim, od kdy. Jinak zkusenost nemam.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:26

Renusatko Do tydne se to ztrati;-)' Ja jak strihala tatu nuzkama, tak tam naopak po strihu vypadal dobre, ale jak to poporostlo, je jak cerstve vylihle kure, ale uz se do toho nebudu poustet, jak uz tam neni ten strih od kadernice, co bych kopirovala, tak by to bylo asi dost divoky!

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:32

ziginka mno, to by mě nakrklo, hexu jsme celou platili a o půl roku později ji najednou propláceli, zrádci :D 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:34

Mulen tak měsíc stačí a potom se bude dát už snad cvičit i mimo domov. Manžel všeobecně doma hodně cvičí, ale na ty spodní záda ne. Bolívala ho taky ráno bederka a jediný cvik, který zařadil je denně pár minut plank a pomohlo mu to. 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:35

carries Renusatko Zina Díky za tipy na cvičení a ke cvičení. Musím začít, ale fakt dneska!

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:39

Gellnerova chci dát obě.

Loni nám na vakcíny přispěla VZP, druhou dávku ještě nemají, ale taky to nové priplaci pojišťovna. Ona je potřeba stejně hlavně ta dražší. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:44

continuity Aha, to mě právě zajímalo. Takže B je největší bubák, čili kombinace lepší. Díky. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:59

Gellnerova zadarmo bude pry jen pro deti do 1 roku a od 1.6.2020. Nastesti sem to dneska zjistila, ockovani melo probehnout pristi tyden a ty usetreny 3 litry za davku uvitam. Ale moje pojistovna(ozp) to docela hodne vraci. Ne vsechno, ale jednu davku zhruba proplati.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 13:08

711990 Dík :).

Hele ono o ty prachy mi tak jako vyloženě už nejde, odbobí rodičákové chudoby pominulo, ale na druhou stranu neumím úplně posoudit, která vakcína je hlavně byznys a která je fakt potřeba. 
Třeba teď u sebe zvažuju encefalitidu. Nicméně. Klíště jsem loni za 14 dní v lese neměla ani jedno a loni za celé léto jedno. Asi si jí nakonec píchnout nechám, ale trochu si říkám, jestli to není zbytečný. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 13:12

711990 

OZP proplácí všechno extra očkování do 1 roku a pak některé vakcíny i u starších dětí. Mně to na mladší pokrylo všechno, co jsme do 1 roku platili, a ještě mi zbylo něco na staršího. Ten přepočet z bodů na dobrovolné dětské očkování vychází hrozně dobře.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 13:15

Miru já Ti v žádném případě nevnucuju tvrdý alkohol, jen, že já si koupila dobrou whisky, která mi tu může stát načatá třeba rok a když mám chuť, dám si. Ale souhlasila bych s Pinot Noir , že to pití je relax a radost. Pokud Tě neleká množství, které vypiješ, nemáš k tomu nějaký zdravotní důvod, tak upírat si to, protože možná to má vliv na padání vlasů...  ani mi to k Tobě nějak nesedí. Ty, taková požitkářka.

Offline Miru
16842 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 13:20

Mirka 

...no, právě!

Bez parfému, kávy se smetanou a jiných požitků neexistuju...

Ale jím Panthenol v kapslích, vitamíny na vlasy, mám šetřivý šampon i kondicionér, myju si vlasy obden, objednala jsem kopřivový a heřmánkový čaj, olej do aromalampy, to by v tom byl čert, abych zas byla hustovlasá

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 13:20

dynda tak teda ja Tondovi poslala vsechny body co jsem mela za tehotenstvi a pokrylo to jen rotaviry, Prevenar uz ne a na tohle by mi uz urcite body nezbyly, tak nevim....mne ten system prijde neskutecne dementni. Ale zas ocenuju aplikaci, kde jen nahraju uctenku a za par dni mi ty penize poslou.