Kokoska myslim slovensky tak noha ako noha
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Janulik03 A co když je babička rebelka a má nohy na stole?
Jake ty sampony Plantur39 jsou zazracne? Vsechny rady a mam si vybrat dle typu vlasu? Hrozne mi padaj ted poslednich par dni a i jsem to.nevydrzela a sambo me ted ostrihal:-D Nuzkama na papir! Ale udelaly sea mi ty ,,ocasky,, a to je k nevydrzeni proste, i v culiku to bylo ocaskovity, to i zuby budou lepsi.
Karja ja jedu kombo plantur long hair a obcas namasiriju nejakym vlasovym tonikem. Vlasy uz mi skoro nepadaji, ale pripisuji to spis tomu, ze uz uplynul prislusny cas a taky uz mi teda nema moc co padat - vlasy mi hodne proridly, ocasky mam taky a na tom hubenem culiku mi nedrzi gumicka. Dobra zprava je, ze vlasy asi dorostou nove, uz jsem zaregistrovala babyhair;) Jo a taky si ted delam odvar z kopriv, funguje to prekvapive dobre misto kondicioneru. Akorat jsem teda furt chodila a nadavala, ze to k nam zas prisel ocurat sousedovic smradlavy kocour, ale byly to ty koprivy![]()
Karja Já ten Plantur nějakou dobu používala, ale žádný zázrak se nekonal. Pak švagrová hrozně chválila šampony Klorane, že jsou zázračné, ale používala jsem ho a zase žádný zázrak. Ale možná je to jenom tím, že mám blbé vlasy, kterým nepomůže nic :o)
Ale zubatě ostříhané je mám taky. Jsem dostala svůj pravidelný záchvat a ostříhala jsem se nakrátko.
Sweet Potato A co když májí nohy na stole všechny? Když může babička tak ostatní taky. ![]()
Karja žádnej šampon není zázračnej, chce to sluníčko a trochu si odpočinout, zlepší se to
Karja ten zeleny kdysi nepomohl, ruzovy jsem nesehnala. Pomohal mi Vichy a Nioxin. A plus ricinovy olej nebo stava z cibule( ale smrdi to)
Candance Jo ten ricinovy olej mam, jak se to pouziva?
viktorka_od splavu Jojo, s tim pocitam, ale sampon mi stejne dosel;-)
Pisu sem, neb tu je zivo.. Prosim nevidel nekdo podobnou kosili, ale bez toho skladu/volanu vpredu? Tj. ackovy strih, high-low lem, rozparky, maly/mandarinsky limecek? A kdyby byla jeste k tomu levnejsi nez COS, tak ideal...

Karja blbe
Vetres do pokozky aspon na hodinu a pak se to snazis umyt. Mne to docela slo sampukem z Lush nebo i Nioxinem. Ale i jinymi, nechat chvili pusobit.
Pry pomaha smichat to s jinym olejem. Ten ricinovy je dost husty
...co je to "příslušný čas", prosím, jak dlouho člověk musí vydržet.?![]()
Candance ruzovy plantour jsem videla ted v Rossmannu
...taky jsem párkrát udělala zábal - čerstvá cibulová šťáva + kapka oliv. oleje a vmasírovat do hlavy, na to igelit. pytlík do koše a nechat působit(doporučují 0,5 - 1 hod., já nechala hodinu).
Jako smýt to jde dobře. Ale ten odér... Když je chladno, dobré(to je cítit, jen když Ti někdo přivoní k vlasům, hlavě. Ale jak bylo teplo, tak ta cibule z kůže(byť umyté) začne sálat a připadala jsem si jak cibulový kroužek Homera Simpsona![]()
(takže za mě doporučuji provádět, když člověk nejde mezi lidi).
Občas vmasíruju lopuchovou vodu.
Kopřivový čaj piju taky(bohužel ze sušených, čerstvé jsou lepší).
Beru Panthenol v tbl., na cestě mám nějaké doplňky pro tělo...
Jako nové vlásky asi už rostou, to jo. Ale padají mi pořád hodně![]()
No, musím vydržet...
Ale ToběKarja se to srovná stopro!. Po porodu je to časté. A říká se, že když těhotná jsi třičtvrtě roku, tak stejnou dobu se tělo dává zase do kupy. V průměru...
Miru bavime se o poporodnim padani vlasu, tam fakt staci pockat.
Karja Ruzovej Plantur maj v DMku, zmenu nepozoruju a min se mi po nem masti vlasy. Asi. Nebo se mi proste vratily do normalniho stavu. Mam ted takovou ofinu jak Kelly z Beverly hills, akorat ze jsou to dorustajici vlasy![]()
já vím, že u toho stačí počkat. Psala jsem to.
711990 mne uz ta ofinka taky zacina! Nosim k ni sve nove dziny devadesatkoveho strihu a vypadam, jak kdybych tam zamrzla. Mozna pujdu jeste najit skripec...
Pavlena Zkus Massimo Dutti, tam by možná něco podobného mohli mít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.