...jasný, v poho![]()
Mně se taky kolikrát stane, že něco píšu současně s někým asi, a v éteru se to někde zdrcne...
...jasný, v poho![]()
Mně se taky kolikrát stane, že něco píšu současně s někým asi, a v éteru se to někde zdrcne...
Jake ty sampony Plantur39 jsou zazracne? Vsechny rady a mam si vybrat dle typu vlasu? Hrozne mi padaj ted poslednich par dni a i jsem to.nevydrzela a sambo me ted ostrihal:-D Nuzkama na papir! Ale udelaly sea mi ty ,,ocasky,, a to je k nevydrzeni proste, i v culiku to bylo ocaskovity, to i zuby budou lepsi.
šampony Plantur vyzkoušené nemám, ale výborné zkušenosti mám s Alpecinem. Šampon i vlasové tonikum
711990 No, ja chtela ten plantur puvodne na spis znicene vlasy, ale vypada to, ze je vetsina ustrihana;-).
Co asi tak nutně potřebuje člověk v IKEA, aby tam stál od sedmi ráno ve frontě? Dávali tam něco zdarma?
Kokoska Tak do fronty bych nešla, ale mám tam už dva měsíce vybranou postel, koše na odpadky, nějaké doplňky do kuchyně. Prostě skluz jako blázen, například už se mi nechce řešit odpadové hospodářství třema papírovejma taškama :-)
Kokoska - víš, že mě to taky napadlo, co za cvoky tam stojí. Já rostu ve frontě u kasy v potravinách pokud je přede mnou tak pět lidí, tohle dobrovolně a ještě o 2 hodiny dřív nikdy nepochopím.
Kokoska Možná lidi jako já, co se pokoušeli marně objednávat 14 dní v 1 rano ... ![]()
andulka01 Uka koše, my máme furt ty papírový tašky
Kokoska vůbec bych se nedivila, kdyby tam třeba v 11 ta fronta už nebyla.
Karja Já si teda nebavím vlasy a mám jich celkem málo, spíš slabé a ještě se mi mastily a padaly. Začala jsem používat pevné šampóny Bon Savon. Ta paní to původně dělala doma na koleni a teď už má výrobnu, ale nikdy jsem žádné jiné pevné šampóny tak bezvadné nenašla. Po delším používání je z každodenního mytí jen mytí jednou za týden a celou dobu mi to celkem dobře drží. Někdy už i nadávám, že mám objem až moc.
Loni mi zase na jaře víc padaly a tak jsem si koupila bezbarvou hennu (TADY ) Několikrát po sobě jsem to použila jako zábal a značně se vylepšila i kvalita i to padání + mi určitě pomohly vitamíny, které jsem přechodně brala na klouby. Nebylo to za týden, ale tak za dva měsíce.
Potrefenáhusa Nepotřebuju design, jsem omezena prostorem, takže za lednici schovám dva tyhle (na směs a bio), na tříděný klasiku na chodbu a jednu modrou popelničku na papír do pracovního koutu. Původně jsem chtěla něco sofistikovanějšího, ale stejně se mi nic nelíbilo. Takže nic objevnýho :-) promiň.
Potrefenáhusa To je bezbarvá. Není to úplně henna, ale nějaká jiná rostlina. Účinky stejné, barva žádné.
EDIT: jsem to špatně přečetla. Jak na to potom chytá barva to nevím, protože si vlasy nebarvím.
Kokoska já je celkem chápu, sama už týden přemýšlím, který den už se tam bude dát přes lidi nakoupit
. Nutně potřebuji komodu pro malého, nemám vůbec kam dát jeho věci a na začátku března to bylo ještě zbytečné kupovat, ale teď už by se mi opravdu hodilo kdybych v případě trochu dřívějšího odjezdu do porodnice měla aspoň něco vyprané a nachystané ![]()
andulka01 Potrefenáhusa mam tu klasiku na chodbe taky, ale vlastne nevim moc jak s tim nalozit. Mam do toho davat pytle? Ty pak ppouzivat znovu? Ty tasky byly tak nejak prsktictejsi:-/
andulka01 u tech prvnich - male bile kose- me strasne stvalo, ze horni cast od spodni jde oddelit (tzn vytahnou vsechno s pytlem a vynest) strasne tezko. kdyz do toho budes davat a vytahovat veci jen tim odklapecim vikem tak v poho
Renusatko Dekuji! Mne hodne fungoval lush a ted nic moc, musim myt obden a to me nebavi. Ted jsem si zacala prave i vlasy vic fenovat a nejak se to tim vsim dorasovalo. Mene caste myti by jim dost pomohlo myslim;-)
Já se teda taky už do Ikey těším, mám tam vybranou knihovnu, kterou nutně potřebuju, protože jsme se v březnu přestěhovali a než jsme se dostali do I.tak ji zavřeli. Takže máme 2 měsíce knížky v kupičkách v obýváku a už mě to sejří. Plus nějaké drobnosti, ale ty nejsou tak důležité/ dají se sehnat i jinde.
Ale teda stát frontu od sedmi nehodlám ani omylem, to to ještě nějakou dobu radši vydržím.
andulka01 Prosím te, s designem můžeš byt v klidu
u nás maj ty tašky prave úplně megapraktickej rozměr, navrch k tridicim popelnicim musíme autem, takže zůstanem asi u nich, jen to budem muset nějak zapojit do nový kuchyně, umyvadlo půjde pryč, na to už se těším
V tom plechovým máme normální odpad a muž ho z nejakyho duvodu strašně miluje, já toužim po kosi ve skříňce pod drezem, nejlíp otviraci kolenem
fakt koutek hamby
(ta zed u umyvadla není tak usmudlana, ale po cely kuchyni je po předchozích majitelich modrosedej silikon, kterej se nepovedlo pretrit, při rekonstrukci to asi půjde na cihlu)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.