Catherinne Tady vyšívání od jednoho kusu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mirka
Nás čekají kulatiny a jsem zoufalá. Všechno má, co nemá, obratem si koupí... ach jo ![]()
Malenge My jsme plánovali velkou společnou oslavu, protože slaví i manželův nejlepší kamarád, vč. oblíbené kapely, 100 lidí min. a teď to vypadá, že to pánové odloží a podle mě už se to pak nikdy neuskuteční.
Catherinne Nam vysili logo na celkem 3 kosile... Ale Brno...
pokračování! zkouším poprvé psát na silný barvený hrbolatý papír. moc to nejde, je to nezvyk.

Jiná Realita Neslo by to udelat opacne? Ale jinak za me super!
Solathis asi si sedím na vedení, ale nevím, jak opačně myslíš ![]()
![]()
Solathis a super to rozhodně není
mám problém: udržet písmena na spodním řádku, zjistit, jak se píše "m" a "n", pořád to dělám blbě, a taky "r" pořád vypadá jinak, než by mělo. třeba jak správně psát "t" jsem zjistila asi až včera - nedělá se dvěma tahy, ale třemi, a hned vypadá líp!
Jiná Realita je to super!!!
a mám dotaz - neprudím tady s tím moc? je mi nějak blbý si na to zakládat nové vlákno
ale současně tím, že to sem sem tam dám, mám větší motivaci pokračovat, jsem totiž ten typ, co má problém vydržet u čehokoli.
Jiná Realita Je to super. Ja som na podobné veci ľavá, nezvládla by som to.
Jiná Realita Buď v klidu, taky nechápu to "opačně". A jinak teda
, podle mě jsi moc šikovná.
jo a klidně to sem dávej!
Jiná Realita ses neuveritelne sikovna! opacne="zestarit" papir uz popsany, aby i to pismo bylo s patinou?
Solathis Jiná Realita Opačně jako napsat a pak papír pomačkat?
Za mě teda taky super!
viktorka_od splavu Tabea aha :) jestli je to myšleno tak, tak to jsem ještě nezkoušela, ale myslím, že by to určitě nešlo - inkoust je nevoděodolný a ten papír zestařuju tak, že ho stříkám kafem a peču v troubě ![]()
Jiná Realita Teda, kdybych to tu léta nečetla, tak si řeknu, že nemáš do čeho rejpnout
, ale o nudu u tebe nepůjde.
Jiná Realita Bezvadny zestareni:-D
pokračování! zkouším poprvé psát na silný barvený hrbolatý papír. moc to nejde, je to nezvyk.
vypads to fakt dobre!
To vlevo nahore je nacrt kvadraticke notace? Hned me napadlo, jestli pracujes na nejakym choralu :)
Lilly_Ku není, to jsem si rozepisovala pero
ale je to pokus o měrnou stupnici pro velikost písma (ale moc ten systém nechápu). ale nejsi daleko od pravdy, protože cílem mého snažení je taková nějaká přibližná kopie tohoto. (aspoň uvidíte, jak daleko ještě jsem
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.