"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. května 2020 14:49

Mirka Já od toho Bon Savon používám různé. Většinou si  koupím tak 3 a mám je na strašně dlouho. Nemám žádný konkrétní, který bych opakovala. Většinou koupím některý na padání, mastné vlasy nebo prostě který se mi hodí.

S tou Sennou nevím, jestli barví nějak vlasy. Je tam napsané, že vůbec. Já mám svoje tmavé a nebarvené, tak jsem neviděla vůbec žádnou změnu. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 11. května 2020 14:51

Potrefenáhusa kompost prave nevyužijeme. Ale ještě se jich nezbavuju, v naší městské části se začínají objevovat popelnice na bioodpad, pak bych třídila ráda

Online Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 11. května 2020 14:54

andulka01 Nerezne, von je smaltovanej, hladkej 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 11. května 2020 15:12
Reakce na Magráta:

Pinot Noir já se přiznám že po čem fakt moc toužím, je nějaká místnost, kde budou krásné nádoby na veškerý tříděný odpad (zatím to házím do papírových tašek)

​To by bylo super, ale nesmělo by to být moc daleko od kuchyně ;) 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 11. května 2020 15:21

Potrefenáhusa Že bych to přehodnotila celý? Dneska to změřim, dovedu si v poho představit, že budu mít dva - směsnej i bioodpadovej a holt je jednou za týden vypláchnu. Popelnici mám tři kroky, takže čapnu celej koš. Což jde samo i s plastovým, já vim  Směsnýho je vlastně nejmíň a hnusověci stejně vyhazuju rovnou. Navrhnu to.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 11. května 2020 15:28

Potrefenáhusa nevidím koutek hanby, ale hezkou podlahu, dveře a kování (který potřebuju vlastně někde 4x sehnat, sakra) - je to o úhlu pohledu

Na tříděný odpad používám opakovaně ty menší IKEA tašky, od papíru, plastu a skla se nijak zvlášť nezašpiní. 

Offline Garfie
28575 příspěvků moje polička 11. května 2020 15:36

andulka01 Potrefenáhusa Mně teda zreznul :-( Ale zůstal teda venku na dešti, měla jsem ho u kuchyňských dveří na terase. 

Jo a prosím tě, tu popelnici, co má Husa ještě taky promysli, já ji měla a strašně mě prudilo to otevírání kvůli každné blbině....to už bych ho raději (když jde o kancelářský koš) nechala bez víka. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 11. května 2020 15:39

Garfie No to je právě ono... Nechci šlapací koš, nechci vlastně ani s víkem, ale zase se mi nechce mít to tam tak vytlemený (i když skovaný úplně vzadu v kuchyni). Já nevim, fakt jsem nic hezkýho dostupnýho normálního nenašla. Takže teď jdu cestou nejmenšího odporu

Online Potrefenáhusa
38886 příspěvků moje polička 11. května 2020 15:40

Garfie Mne to prudí strašně, a to v tom máme směsnej odpad, zvlášť s uprasenýma rukama při vaření a ještě od linky daleko

Offline Garfie
28575 příspěvků moje polička 11. května 2020 15:46

andulka01 No tak to víko v nejhorším můžeš vyhodit vždycky, ale tipuju, že to bude brzo

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 11. května 2020 15:54

My mame na trideny odpad kose z Ikea pod drezem, ale ne ve vysuvu, to by se nam tam neveslo. Vzdycky silim u nasich, kde musim k tridenemu odpadu pres cely dum. 

Offline Magráta
8130 příspěvků moje polička 11. května 2020 15:56

Vilemina to máš dobrý! já sem si ty tašky taky koupila, mám je ale ve sklepě, protože rozložený je prostě nemám kam dát (ale třeba se ta komora někdy udělá...)

Offline baltik
4988 příspěvků moje polička 11. května 2020 16:22

Ony žádné pěkné a praktické koše na tříděny odpad prostě nejsou. Ja mam nakonec v nove kuchyni 6 kosu pod drezem v šuplíku na dotyk a je to fakt lahoda, pokud je to jen trošku prostorově možné, doporucuju vsema deseti.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 11. května 2020 17:01

Kurnik že já sem lezu. Jste mi zrovna připomněly, že jsem se chystala na ty odpadkový koše eště před koronou... 

A je pravda, že jsou hnusný všechny, i ty různý jakože sofistikovaný sady (a eště drahý jak sviň). Pročež pomažu do Ikea, koupím 3-4 kousky těch obyčejnejch a děj se vůle boží. Ty tašky mezi sporákem a zdí mi už lezou na nervy dlouho, a to eště k tomu musim poslouchat že kartóny dávám blbě, sklo dávám blbě, kovy jakbysmet... kam to zase strkáš?! tam to nepatří! ...  škoda že nejsou vánoce, dala bych to vrchnímu odpadkáři pod stromeček! 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 11. května 2020 17:21

barbucha Šmarjá, to abych zejtra ráno vyrazila do fronty celej národ nakupuje koš na odpadky, tak teď už víme co tam tak důležitýho chtěj, žejo.

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 11. května 2020 17:23

andulka01 

Mě by zajímalo, kde je tam mam vůbec hledat

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 11. května 2020 17:25
Reakce na Miru:

Mirka 

...já zas mám ten od Whamisa - a když si s ním umeju vlasy, tak nemusím použít kondicionér a ve sprše je vlasů minimum, skoro nic.

To, po jiných šamponech byla sprcha plná...

​Když Ti vyhovuje, tak ho používej. Nebo chceš něco na prostřídání?

Offline Miru
16844 příspěvků moje polička 11. května 2020 17:26

...nee. Mám ho pár dní a vyhovuje mi. Ale vždcky mě zajímají tipy od druhých...

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 13. května 2020 21:53

Vůbec nevím, co koupit manželovi k narozeninám. Na luxus a na cestování ho neužije, co chce, to si koupí. Nákup zážitku by mohl znamenat rozvod. Koníčku nerozumím - viz kategorie, co chce, si koupí.

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 14. května 2020 07:14

Nevíte, kde nechat vyšít nebo natisknout logo firmy a číslo, max do 10 kusů, což je právě všude problém. Bylo by to na signální výstražnou vestu.