Potrefenáhusa Koutek hanby
není tak zlý s ohledem na to, o jaký dům jde. Můj koutek hanby fakt fotit nebudu, je u toho ještě kočičí žrádlo, zásoba granulí a tak. Stejně to ještě musím promyslet... do těch košů se musej dávat pytle, nechci produkovat víc odpadu než je nutné. Jenže jak jsem si zvykla nakupovat do vlastní tašky, tak zase nemám ty papírovky. Nesnáším tohlecto, když musím vyřešit něco co ně nebaví a nelíbí se mi.
Nicméně do Ikea stejně musím, řeším teď i třídění ve firmě, takže to vezmu při jednom.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 Tak von to není jedinej koutek hamby...
ale ubejvaj trochu
no my ty tašky nevyhazujem, jen vysypavame. I když teď s par nakupama na kosiku jich je zas až až.
Potrefenáhusa JJ, taky vysypáváme, dokuď držej, tak sloužej. Nakupujem normálně v krámě, takže do svýho. Občas teda dost prekérka, kdy v celý domácnosti není jediná taška na odpad ![]()
Karja Já jsem je právě myla každé ráno, takže i fénovala do sucha a potom ještě kulmofénem do tvaru. Někdy i 2x, když jsem večer někam šla. Teď si kolikrát po týdnu říkám, že už bych si měla ty vlasy umýt, i když vypadají dobře, protože naopak po umytí trpím "velkou hlavou", jak to má objem. Po té loňské kůře a asi fakt i těch vitamínech se to hodně zlepšilo. Dokonce mi teď na jaře a ani předtím na podzim nepadaly. Stříhá mě neteř a říkala, že nechápe, co jsem si tím udělala.
Co si myslíte o výzvě Novaka Djokoviče založit fond pro méně zabezpečené tenisty v krizové době? Zaujal mě článek o alžírské tenistce. která je v sedmé stovce tenisového řebříčku. tenis
Neumím vložit odkaz.
andulka01 Ty Hallbar koše co tam teď mají jsou dobrý! Koupili jsme dva ty nižší 22l těsně před koronou, do skříňky pod dřez se nám vlezou hezky přesně dva vedle sebe, na směs a na plast, a dívala jsem se, že k nim prodávají i výsuvný kolejnice, to bych možná časem dokoupila. Jedinej koutek hanby už tak zbývá za dveřma do kuchyně, kde je papír a sklo, takže tam obvykle strmí papírová věž z tašek z Rohlíku...
Renusatko můžu se zeptat, který konkrétně šampon jsi používala? Taky denně myju, foukám, protože těch 5 chlupů ... bezbarvou hennu jsem si kdysi koupila (jinou, než máš v odkazu) a zežloutly mi po ní vlasy. Na nešedivých mi to tak moc nevadilo, ale na těch šedivých je to ultrafuj.
Nerozkliklo se mi to :(
...no, já už taky hned googlila, co Renusatko doporučuje a já pro sebe asi
http://www.bonsavon.cz/tuhe-sampony/morska-perla-pro-vsechny-typy-vlasu-zejmena-pro-tenke-a-slabe
nebo
http://www.bonsavon.cz/tuhe-sampony/tajemstvi-orientu-pro-normalni-a-mastne-vlasy
Miru taky jsem na ně koukala. Do dehtového se mi nechce, nesnáším dehtový zápach.
Já jsem si asi před měsícem koupila šampon Olaplex, dámy tuto vlasovou kosmetiku chválily. Ale myla jsem si s ním vlasy zatím jen jednou, tak nemůžu dát reference, ale přišel mi fajn.
...já zas mám ten od Whamisa - a když si s ním umeju vlasy, tak nemusím použít kondicionér a ve sprše je vlasů minimum, skoro nic.
To, po jiných šamponech byla sprcha plná...
andulka01 Potrefenáhusa No, kdybyste viděly naše třídění...
. Všechno je teda někde ukryté, ale každý druh na jiném místě. Kov na terase, sklo v jedné skříni na chodbě, plasty v jiné, směsný pod dřezem, papír též v kuchyňské lince, ale jinde, tetrapaky teda vedle směsného, kompost na lince. Vždycky, když je u nás na návštěvě někdo moc agilní a mermomocí chce vědět, kam něco může vyhodit, dojde mi, jak to máme rozházené. My už jsme zvyklí ![]()
Potrefenáhusa koukám že máme stejný šedivý kompostér (tuším z DM?)... já do něj dávám kočičí kapsičky, abych nemusela do skříňky přes celý byt, tak tohle mají u misek
Pinot Noir já se přiznám že po čem fakt moc toužím, je nějaká místnost, kde budou krásné nádoby na veškerý tříděný odpad (zatím to házím do papírových tašek)
Pinot Noir Taky dobrý ![]()
Kromě skla (jojo, lahve od vína jsou neskladné, ale to asi znáš) dávám tříděný dohromady a dotřiďuju u popelnic. Ta produkce není tak velká abych ještě všechno měla zvlášť. Ale prostě i tak ten kout vypadá hnusně, no. Je ale fakt, že třídění je za rohem a je tam skoro všechno, včetně kovových odpadů, což mě velmi potěšilo. Takže vlastně co řešim, jen ty nádoby, jinak ok :-)
Potrefenáhusa já jsem je používala na plíny, teď nevím co s nimi. Líbí se mi, ale nějaký míň hlučný a otvírací nohou by se mi hodil na WC víc. Jenže funguje to i takhle, takže je nemůžu kupovat zbytečnosti, žejo...
žluťásek Kompost asi na vaši zahrádce nepotřebujete? Na to je totiž fakt dobrej
Magráta to teď mám, dole v kotelně prostor na trideny odpad(u nás město sváží jednou za 14dní plasty a papír, jen dáme plné pytle před dům, a jednou za 14 dní bioodpad). Flašky(hodně flašek)vozime do kontejneru.
Potrefenáhusa A nerezne zevnitř? Když v tom je bioodpad?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.