je dost možné, že se mi to nepovede přesně nikdy, protože jsem levák, a to pero držím opačně. potřebovala bych pero pro leváky :) možná. nebo je to tím, že jsem levá ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita a nema to prvni slovo byt Rex? Ale mas to moc hezky, vzdyt to zkousis chvilku.
Kokoska taky mě napadlo slovo Rex
Jiná Realita aha, takze to zkousis bez ni, uz rozumim.
Jiná Realita jo a ešte nevyžiadaná rada (ja viem, každý ich miluje
), neviem, k akému účelu to vyrábaš, ale ak ako rekvizitu do nejakého dobového filmu, tak ja sa priznám, že ma občas vie pekne iritovať, že tam tie veci "príliš vyzerajú ako staré", pričom nutne vtedy ešte tak staré neboli (zhruba, ako keď v archeologických vizualizáciách sú všetky postavy oblečené vo farbách rôznych odtieňov bahna....). Tak staré sú teraz. Takže ak sa ti nepodarí až tak obstarožný vzhľad papiera, tak čo sa týka mňa, je to len plus. Akože jasné, oni boli mimoriadne cenné, takže sa používali dlho, ale predsa len mali pár rokov menej ako dnes uložené v múzeu.
slniecko děkuji :) je to přínosný názor. tohle by mělo být řekněme třeba 100, možná i víc let staré. a samozřejmě používané. myslím, že ten pečený papír by tomu docela mohl odpovídat.
Jiná Realita k te spodni linii pisma na radku - nekde jsem videla tu knihu nalinkovanou, dokonce tam byly dve linky, jedna spodni a jedna pro stejnou velikost pismen.
Kokoska to budu dělat dnes. už si peču papír :D musím začít trénovat v řádcích.
Prosím před časem se tu řešilo, kde v kamenném obchodě prodávají vakuové pytle na oblečení... nemůžu to najít a ani google není moc nápomocen.
Někdo jste dostali za zrušený let se Smartwings peníze zpět?
Kamaradka nam poslala balicek, ktery se posta ani nesnazila dodat, adresat nezastizen, i kdyz jsem byla nonstop doma s novorozencem. Mam tedy vyzvu k vyzvednuti na poste, ktera je ale na manzelovo jmeno, a posta ma kvuli korone upravenou uredni dobu, ze manzel to nema sanci stihnout vyzvednout, protoze je v tu dobu v praci. Vydaji mi ho, kdyz mame stejne prijmeni a v obcance mam stejnou adresu? Ma smysl tam s kocarem jezdit?
Zuzuli Myslím, že by to mělo být napsané na té výzvě. Některé zásilky jen s tím výzvovým papírem vyzvednout jdou.
Zuzuli nemeli by, pokud nemate prukaz zmocnece nebo ten kod k vyzvednuti
Nekde se je da ukecat, kdyz vas treba znaji, ze tam chodivate...
Zuzuli vzhledem k tomu, že jsem načapala v patek postacku s plátěnou taštičkou přes rameno a v ruce držela akorát hromadu těch papírků o nezatižení adresáta, asi bych tam zavolala a trvala na opětovném doručení.
Zuzuli pokud je vyzvednutí na kód z balikovny, dají to komukoliv, kdo má k dispozici ten kód ( co je mimochodom bezpečnost jak prase). Pokud kód nemáš, tak bych tam nejezdila, protože na poštách je, vzhledem k aktuální (ne)doručovací praxi a zkráceným urednim hodinám, armagedon a je to fakt nadlouho. Asi promořování populace.
Zuzuli zavolala bych tam a trvala at to doruci.. preji pevne nervy.
Zuzuli kvůli tomu opětovnému doručení nemusíš volat, jde to i přes internet, potřebuješ kód, co by měl být na té výzvě. Já to tak dělám skoro pokaždé, podruhé už to doručují, asi čekají, kdo se ozve.
Já jiný než blbý dotazy neumim... kdo máte kindle - dá se v tom (přes Calibre) nějak srovnat knížky, třeba podle abecedy, podle autora a tak? Změnit stávající pořadí?
Mám je seřazený podle toho, kdy jsem je přidávala, a nějak nemůžu najít způsob jak s tím hnout, takže je to na přeskáčku a blbě se v tom hledá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.