"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:21

Tak on kdyby měl člověk počkat, až bude dost moudrej na to, než vymyslí něco vyzrálýho a hlubukomyslnýho a plně ho vystihujícího, tak by si nedala nikdy nic, což by byla škoda.

A díky týhle diskuzi jsem si vzpomněla, že když jsem si nechala z legrace vytetovat v 19 takovou dětskou kresbu na nohu, tak se mnou máma taky nemluvila, a to jsme měly super vztah a ona byla jinak dost benevolentní.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:28

Renusatko Abych teda přispěla ještě dalším názorem do spektra, mně se třeba ty menší kérky rozesetý různě po těle líbí, samozřejmě nutná podmínka je, že každá ta drobnost musí k něčemu vypadat sama o sobě, ale jinak mi to pak přijde v pohodě i když se to na člověka tak postupně nabaluje časem v různých stylech a formách, prostě vývoj... Drtivá většina mejch kamarádek to tak má a nemám pocit, že by byly nějaký zhyzděný nebo přeplácaný, vlastně naopak já jsem z nich asi jediná co ještě nešla pod jehlu, když tak nad tím přemýšlím!

Ale je teda fakt, že jestli některá z kámošek nad některou z kérek kdy hořekovala, že by si ji asi znova udělat nenechala, byly to ty první, zdánlivě nejvíc promyšlený, protože je člověk dělal když byl mladej a duševně děsně rozervanej a nevimco, a zpětně mu to pak přijde takový patetický a uhozený, a největší radost mají z těch kravin, kdy se někdo někde opil a nechal si nad koleno vytetovat volský voko... 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:31

viktorka_od splavu tetovani v pohode, pry pokud neni na obliceji, ale kdyz na ni nastoupil muj bracha (toho casu drsny pankac), tak prisel o dlouho pestovane ciro:D a pri pohledu na nej jsem si tenkrat rikala ze si ty usi mel dat prisit:D

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:36

Mám jedno malé tetování, animovaného bílého tygra. Většina je černou linkou, jen oči má zelené a pár tahů bílou barvou v srsti. Je na levé lopatce, nevidím si na něj a vždy mě překvapí, když mi ho někdo kdo to neví a uvidí ho, připomene. Asi jak na něj nevidím, trochu na něj zapomínám. Nechala jsem si ho udělat po Bc. státnicích, ale obrázek jsem měla vybraný už léta, od doby, kdy jsem doprovázela k taterovi kamarádku, to nám bylo osmnáct. Nemá žádný význam, jen se mi líbil, a nevím, jestli bych si ho zase nechala udělat. Chvíli jsem měla cukání nechat si udělat ještě jedno, ale přešlo to. Asi nejsem typ, co má pro tetování vášeň. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:46

Tetování u 18+, pokud si na to vydělá, asi nelze jakkoli ovlivnit. Otec si zvykne, časem mu to ani nepřijde, ale určitě by si o tom měli promluvit, vždyť je škoda ovlivnit pěkný vztah takovou blbostí.

Na kérku se chystám už dlouho. Dokonce tady mi někdo poradil studio, které mám na sledovačce teď a jsou fakt dobří. Představu mám, ale vždy se najde něco důležitějšího. Takže to asi zase pár let počká :-) a pak umřu bez kérky, sakra :-)

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:47

Renusatko táta s tím nic nenadela, když dítě chce, tetovat se nechá. Spíš bych se domluvila se synem, aby ty kerky měl tak, aby se daly skrýt pod oblečením.

Stále ještě existují seriózní zaměstnání, kde by to nemuselo být úplně než problémů. 

A hlavně aby vždycky dobře rozmyslel, co na sebe nechá dát. Odstranit to sice jde, ale aby se za to za pár let třeba nestydel. Typicky jméno holky

To bylo kdysi moje jediné přání, když s tím přišly dcery. Aby se to dalo schovat. Obě jsou kerovane docela dost. 

Mne se to strašně líbí a fakt hodně mě mrzí, že nemůžu.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:50

Zina však tetování nemusí být hlubokomyslný, může to být jen pěkná kresba. Ale je fajn, když se člověku líbí i o 20 let později. Já jsem třeba fakt ráda, že nemám tramp stamp, a že v době mého dospívání hodně frčelo

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:07

andulka01 neváhej :) já si teď nadávám, že jsem se nerozhoupala dřív. sice mám tetování krásný, ale to "plátno" už je trochu v rozkladu :)))

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:54

Ava Co je tramp stamp? Takový to paroží nad zadkem? :-)

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:55

Ja se nechala tetovat v 21, za svy, myslim vkusne, nemam tetovani az tak velky a jeste ho mam umisteny tak, ze pokud nejsem v plavkach/spodnim pradle, neni videt (minikratasky nenosim ani v lete). Kdyz to mama zzjistila, udelala mi strasnou scenu, pricemz tata je tetovanej nekolikrat, na vyrazne exponovanejsich mistech, kazdy z jeho tetovani je minimalne dvakrat takovy, nez tto moje... Dobra zzprava je, ze sse mi furt libi a asi libit neprestane, jsem rada, ze jsem nakonec chytla jinyho tatera, pac ten "muj" musel do porodnice - rodila mu manzelka. A navrh toho novyho se mi libi vic, nez tten puvodni.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. května 2020 18:23

Díky všem.

baltik Ano, je to zrovna tenhle styl tetování. Asi je to spíš něco novějšího a víceméně jsem i trochu reagovala ve stylu, že to na mě působí přeplácaně a neuspořádaně. Většina se ještě tetuje právě tak, aby na ně viděl majitel. Takže ruce, hrudník, břicho. Takže jsem mu vlastně říkala to co píše mitford sister .

Jinak si myslím, že to co si nechal teď souvisí s jeho zaměřením a budoucí profesí a asi to není nic, čeho by litoval. Co plánuje později nevím. O obličeji mě ujistil, že opravdu to v plánu nemá. Zatím nemám strach, protože vše vypadá, že půjde tím uměleckým směrem. Sedět v křesle ředitele asi nikdy nebude. Ale Dadoo máš pravdu, i tak jsem mu říkala, že nikdy neví, kdy kde a co bude dělat, tak jestli by se mohl chovat rozumně. 

Spíš mě samotnou překvapila ta reakce manžela, kterou jsem úplně nečekala, protože o tetování kdysi uvažoval. Snad se to usadí a uklidní, ale je u nás teď dusno. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:56

Mne se tetovani libi asi tak na deseti procentech populace.Zbytek fakt ne a nejhorsi jsou ty padesatnice s kvetakem na hlave a vytetovanou ruzi na ruce .

Ve dvaceti jsem to samozrejme chtela taky....dnes v sestactyriceti jsem stastna,ze k tomu nedoslo.

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:18

A mně by se líbilo kdybych nějaké tetování měla. Myslím z mládí, ne že bych do toho šla dnes.

Třeba na paži

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:23

Mně se tetování moc líbí, hlavně velké plochy. Viděla jsem nějaký dokument o známém českém taterovi, ktery tetuje abstraktně, takové "čáranice", ale bylo to moc pěkné. Prý se na něj čeká měsíce, jaky je o něj zájem, ale jméno si nepamatuji.

Sama žádné tetování nemám. Já bych si totiž určitě zvolila něco, co by se mi za týden nelíbilo

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:25

andulka01 ktere studio? taky si nejakou dobu rikam, ze bych si neco dalsiho poridila.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:27

nonemy Musa

Online viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:32

Tak Betty můžeš i dnes. zeptej se Korsičanka , moc jí to sluší. přesně ten 10% typ:P Zarinya

49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:36

rasaNori prosím tě, jak se stane že drsný pankáč nastoupí na vojnu, když už není povinná?:D

Ava řitní paroží za mýho ještě relativního mládí, kdy jsem o tom uvažovala, frčely ty mini růžičky, motýlci a pod, na rameni, na kotníku... co zmiňuje Zarinya, to jsem strašně ráda že jsem se na to vykašlala, to bych měla dnes fakt nerada

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:43

viktorka_od splavu ale nemas kvetak

49364 příspěvků moje polička 19. května 2020 20:46

Zarinya to je hned