Ted byl na ct1 ve zpravach kratky šot, V. Dyk zpival na nějaké stresni terase, byly tam i stoly, posezení... Zahlidla jsem to na par vterin... Nevite, kde to bylo, pokud jste to videly?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita bože, vždycky když vidím, co všechno zvládáš, žasnu. Jedině díky šťastné genetické výbavě nepropadám pocitům méněcennosti ![]()
Jedině díky šťastné genetické výbavě nepropadám pocitům méněcennosti
![]()
Jiná Realita jsi vážně úžasná![]()
stes Mohla by to byt strecha Lucerny, mel vystupovat na oteviracce po korone.
Lamicka díky
Nemate nekdo zkusenost s recenzi na sephora.cz? Dala jsem jim pred chvili negativni (kupovala jsem mamince online darkovou kartu a nejen, ze poslou fyzicky (super eko teda), ale neni primo na strance, kde to kupujete napsany, ze nelze pouzit na vyrobky v nabidce nebo sleve. Kupovala jsem to kvuli oleji Clarins, co maji v nabidce pravidelne za 750, ze si k tomu prihodi jeste nejaky veci. Nechapu teda jakej je rozdil mezi tim, ze ja zaplatim treba litr za kartu, ktery bych utratila v obchode za cokoliv a utracenim litru z karty).
Napsala jsem recenzi a za par minut zmizela. Uffff.
SunEclipsehaha, vážně jsi mě rozesmála, a to je co říct, protože mi moc do smíchu není, takže děkuju :) můžu ale upřímně říct, že mi moje hřivny vůbec k ničemu nejsou, nedají se, nebo je neumím, nijak využít.
Jiná Realita Co ja jsem se takovych veci napsala ve skole...
Ale uz nic nemam, nejak to vsechno zmizelo z povrchu...Podobnym pismem jsem na jednu klauzuru psala cely kalendar. Obdivuju, ze tohle delas dobrovolne, staci jedna chybicka a rysujes cely znovu...Jak my jsme to nesnaseli!![]()
A mas to pismo samo o sobe pekny, ale je mi jasny, ze nasi tehdejsi pani profesori by te to nechali prepsat kvuli rozpalum.
Evaeva teď jsem ti zkusila, a myslím, že asi tak minutu :)) nejdéle na tom všem trvá si předlinkovat papíry. napsat slovo zabere času málo, a hned je plný řádek. mám pocit, že nedělám nic jiného, než že linkuju. budu si muset ty papíry s linkami nakopírovat.
Luna nevím, co je rozpal :D ale tohle zkouším teprve od včerejška, takže jsem si vědoma, že má do dokonalosti fakt daleko.
Jiná Realita tak to jseš rychlík, já čekala víc. Teda vůbec se v tom nevyznám.
Prosím vás, mám fakt blbu otazku, keď si pozerám príbehy na Instagrame, ako ich môžem pozastaviť?
Evaeva velké písmeno mi trvá dlouho, než se vyzdobí. a písmena, která musím coby levák psát zdola nahoru. třeba "p". protože trefit zdola místo, kde mají začínat, není snadný. ale zhora dolů psát nemůžu, protože tlačím pero před sebou a nejdou udělat tenké konce :( být levák je na psaní fakt těžký.
Prosím vás, mám fakt blbu otazku, keď si pozerám príbehy na Instagrame, ako ich môžem pozastaviť?
podrz na tom prst
letfenixa Sahnes na to prstem a drzis
Jiná Realita To jsou vzdalenosti mezi pismeny. Optimalne by nemelo mezi jednotlivymi pismeny byt ani prilis mala, ani prilis velka mezera. Pokud vidis, tak treba ve slove KALIGRAFIE mas LI blizko sebe, takze vytvari tmavou plochu a GRA zas mezi sebou maji vic mista, coz je dano i tvarem, ale prave proto, by to LI melo mit mezi sebou vic mista, aby to bylo opticky vyvazenejsi. Ale to jsou takovy blbosti, co do nas huceli. Jinak ses fakt dobra!![]()
Luna ahha, takze by si to mela nalinkovat i svisle!![]()
Luna u kaligrafie to vím, tak se mi moc nepovedla. parfumanie mi přišla celkem vyvážená :) děkuji za informaci, to se hodí.
Jiná Realita Pomuze stare dobre privreni oci, to vylezou stiny raz dva.
viktorka_od splavu Ale houby svisle, staci si lehce predkreslit cele slovo, staci jen par teckama naznacit pismenko...No je to pekna drbacka, co myslis...![]()
Čistě teoreticky ano, alergie se může projevit až v průběhu života, nebo ji může vyvolat kontakt s dráždivým podnětem. Přímo o alergii na síru nevím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.