Garfie Moje oblibena knizka ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie Bubetka
(Nějakou dobu to bylo jedno z mnoha oslovení naší prvorozené, když hopsala po postýlce v miminčím spacím pytli, byla jí dost podobná. Smítko se pro mladší už neujalo)
Prosím, poraďte mi velkou prodejnu hudebních nástrojů v Praze. Dcera si potřebuje osahat co nejvíc baskytar. Děkuju!
Mirka https://kytary.cz/StaticPage/Content/Contact#MODOSB
vypadá to, že jich maj fakt hodně :-)
Prosím existuje nějaký jednoduchý prográmek na grafický návrh koupelny. Chtěla bych si předběžně něco vyzkoušet než půjdu do koupelnévého studia. Abych byla trochu připravená.
Tak Betty floorplanner.com
Makara Děkuji, já miluju tohle forum. Jdu na to, tedy jestli to zvládnu.
Tak Betty Siko má vlastní plánovač.
Já Tak nesnáším tyhlety provozní starosti.. ![]()
Mám si koupit zimní pneumatiky jen samotné, nebo včetně disků?
Jako ještě je čas, ale myslet na to už musím.. ![]()
Dadoo líp a rychlejc se to pak přehazuje (jakože seš rychlejc hotová v servisu a vezmou tě i když maj narváno)... místa na skladování to víc nezabere... na zimu stačej plechový, v létě alu
ježišmarjá, já jsem ještě nepřezula na letní! ![]()
RoSa já neskladuju doma, nechávám v servisu. Jezdím pořád do stejného.
Termín na prehozeni mi dávají vždycky hned dopředu a to paní eviduje i školní prázdniny, aby se mi to hodilo.
Oni říkali, že stačí bez disku. Že je to zbytecne, kamarád zase říká že s disky. No a co já teď s tím. ![]()
Dadoo je to jak pise RoSa, ale pokud bys to mela tahat sama, s tema diskama je to strasne tezky. Jen gumy si nalozim sama, manzel ma s diskama a ty bych teda do kufru nerada zvedala. Ale jestli jezdis do pneuservisu a ne jen k nekomu znamemu, tak vetsinou nabizeji moznost ulozit si to u jich, samozrejme ale za poplatek.
Edit - takze vaha nevadi :)
Dadoo pokud je to takto, klidně kup bez disku a ušetřís dva tisíce. Radši bych se pořídila lepší gumy.
Dadoo prezouvani gum na disku je ale levnejsi, takze co usetris pri nakupu das pak za prezouvani, kdyztak se jeste optej jak to maji
MP Meri a proc si ho neobjednas z toho webu? Kvuli postovnemu?
MP Meri Dneska jsem viděla velkou špulku toho "gastroprovázku" v Makru, ale byla zatavená v plastové fólii, tak jsem nemohla posoudit poddajnost.
Ještě mě napadl kutil a provaznictví na Újezdě, tak mívají poklady.
Bledule díky, vyzkouším.
Dadoo Pokud je to takto, asi bych se na disky vykašlala. Za mě jsou 2 výhody disků - člověk si to může přehodit sám (což v tomhle případě asi nehrozí
) a
pak to, jak tu bylo zmíněno, že je to levnější. Otázka je, o kolik a jak moc se to vyplatí.
MP Meri Normální potravinářský provázek (mívají v různých domácích potřebách, drogeriích, papírnictvích) je taky dost měkký. Jenom nevím, jestli k uvedenému účelu není moc tenký.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.