Garfie Arigato. Už to vím taky. Ta jeho japonština mě jednou zabije, google translator ji nějak nepobírá. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr A je to Japonec, nebo jenom vtipkuje? :-)
Garfie Ne, je to Čech, ale už se asi rok učí usilovně japonsky a teď už z něho začíná občas něco padat. No a poslední dobou píše smsky na půl ČJ - Jap.
brrr Chudinko!!! ![]()
Garfie Chudák je on, neobjednala jsem mu okurky, protože mi to nepřeložilo ![]()
brrr A dobře mu tak!! ![]()
Dotaz pro CML. Kolega zasadil liliovník tilupánokvětý. Za jak dlouho začíná kvést?
edit: Tak jsem to vyguglila, že po 10 letech.
Bledule google rika az 10 lez po zasazeni. Kam ho dal? Ja ho znam jako obrovsky strom, ale pry roste hodne pomalu. Zato se pry dozije az 400 let, muze pak dat kolega fotku ![]()
Kokoska Já, myslím, že bude překvapený.
Dal to doprostřed trávníku, který asi není nijak velký, takže až povyroste, zabere mu celou zahradu. Má ho 5 let a něco pres 3m.
Dám to sem a předem se omlouvám, pokud bych porušila pravidla...
Nabízím 2 lístky do 1.řady na Caveman v Brně u Bolka. Je to přeložené představení a nový termín se mi nehodí. (Goout to má pod "vyšší mocí" a peníze nevrací..
)
Představení jsem už viděla a je to velmi vtipné..!
Bledule My ho máme myslím čtyři pět let a letos má první květ (jediný teda). A potvrzuju, že roste celkem pomalu - za tu dobu asi ty tři metry.
Nevíte náhodou někdo, kde sehnat řeznický provázek? Musí to ale být tenhle konkrétní - takovej lehce béžovej, spletenej z více vláken ... Jen zkouším. Dík!
MP Meri v tržnici v Holešovicích býval speciální obchod pro řezníky - ale už jsem tam věky nebyla, tak netuším, jestli tam furt je...
edit: aha, tak už v tržnici nejsou
Někteří z vás si možná pamatují naši 1. prodejnu
v Holešovické tržnici, na kterou se tímto snažíme navázat a být opět zákazníkům o něco blíž.
Jimik Ten ze Stoklasy znám, ale ten je takový tuhý, ten řeznický je krásně poddajný.
Hrdlořezy jsem nejdřív dosoudila, že to bude určitě daleko, ale koukám, že je to za Jarovem, tak třeba tam výhledově budu mít cestu ...
MP Meri zkus se nejdriv podivat v Teza drogerii, mam odtam sice jinak baleny/namotany, ale mekky a poddajny provazek na maso, bily, tlusty
Garfie A kousek vedle Hostivař...my v Praze proste umíme žít!!!
MP Meri nevím, na co přesně to potřebuješ, ale třeba na rolku apod. je skoro lepší takovej "rukáv" upletenej z toho provázku, vypadá to jako nekonečná síťovka - to tam určitě taky budou mít, v těch Hrdlořezích
Potrefenáhusa Mě tyhle pražský čtvrtě fascinují od dob, co jsem na základce četla Bubetku v Praze! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.