Gellnerova domaci nasilnici jsou ve vetsine pripadu tyhle super sympataci. Uz na ne mam cuch. Je to sileny:(
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Gellnerova - kamarádka potřebuje i s dětmi dobrého psychologa a právníka. Na výstřednosti se dá zapracovat a ovlivnit to, aby nebyla za krávu.
Gellnerova - kamarádka potřebuje i s dětmi dobrého psychologa a právníka. Na výstřednosti se dá zapracovat a ovlivnit to, aby nebyla za krávu.
Já to občas zkusila a někdy jí ujel vlak (kupodivu nepočkal
), ale bylo to marný, marný! Strašný manýry, tím mě vytáčela úplně k nepříčetnosti celej život.
viktorka_od splavu - tak já to dotáhnu, s takovým hovadem o kterým bych to věděla bych se nemohla bavit vůbec a vyhýbala bych se mu na sto honů.
Přesně tak. Ani by mě nenapadlo! Naopak jediný, co bych dokázala, by bylo se nahlas podivit, že se nestydí lízt mezi slušný lidi.
Někdy pomůže, když se takovýmu prima chlapovi dá najevo, že okolí není slepý ani hluchý (kapka veřejný ostudy neuškodí), a pokud je to skutečně takovej prezent co mlátí ženský (čili zbabělej posera), doprovodit výchovnou snahu pár fackama s výstrahou pro příště. Je mi líto, takoví ničemu jinýmu neporozuměj.
Jinak to chce slušnýho právníka a nepovolit. Stejně to všecko dělá jen natruc (s tím barákem, i s dětma jakože do střídavky), protože mu chce utýct jeho boxovací pytel!
viktorka_od splavu no promiň, ty víš, že je hovado a tváříš se že ok? A baviš se s ním normálně?
S hovada a se bavit nedá. Jednou hovado, dycky hovado.
Ja jsem prudká, já bych ho hnala! Stejně jsem hnala přítele devcete od sousedů. Který byl na ni neskutečně sprostý a ponizoval ji nahlas. Bohužel jsem to slyšela taky.
To jsem si ho podala důkladně! Duševního mrzaka. Holka mi pak ubrecena děkoval, že se jí ko konečně někdo zastal. Že každý dělá, že nic nevidí a neslyší. A ona držela kvůli společně dceři.
Rozešla se s ním a byla to bitva. Ten hajzl ji skoro obral o hodně peněz.
Sorry, ale lidi, kteří to o tom člověku vedi a tváří se jako by nic, nejsou o nic lepší než ten xindl sám.
Gellnerova Mám dvě kamarádky, které procházely něčím podobný, jedna poměrně nedávno a myslím, že jsem to tady i trochu řešila. První měla výhodu, že měla vlastní byt po babičce, kam utekla a muž neusiloval o střídavku, je to už delší dobu a nebylo to v té době ještě moc zvykem. Vztahy jsou tam dodnes (víc než 10 let po rozvodu) strašné, zachránila to trochu tchýně, která vnučky miluje. Na děti platí směšné peníze (ač sám za vodou), ona pracuje i o víkendech aby utáhla čerstvou vysokoškolačku a náročný koníček (obě holky závodně tancují).
V druhém případě je velká potíž, že ten muž je "skvělý otec", jak z pohledu dětí, tak širšího okolí, na OSPODu totálně ohromil, kamarádce jsem poradila, ať si srovná myšlenky a sociální pracovnici napíše e-mail, myslím, že se dost povedl (četla jsem ho) a zcela určitě jí pomohl. Na rozdíl od viktorka_od splavu mám dobré zkušenosti, ty ženský se tam tehdy chovaly opravdu úžasně a všechno, čeho dosáhla je v podstatě jejich práce. Vztahy jsou do teď strašné, rok nebo dva po rozvodu stále nemají majetkové vypořádání, on bydlí v jejich společném bytě, ona v podnájmu, jedno dítě je dospělé na VŠ, bydlí střídavě na kolejích, u přítelkyně a u tatínka, další dospělá maturantka je v péči otce, mladší dvě děti ve střídavce.
GellnerovaTeda nejsem právník, ale u toho domu myslím dost záleží, jak ho získali. Pokud ho zdědila po prarodičích nebo jí ho darovali, tak je dům její a muž má nárok akorát na polovinu ceny rekonstrukce. Pokud jim ho dali oběma, tak je to v pytli a musí mu vyplatit polovinu a je úplně jedno, že to byli její prarodiče. A pak by měla při každém fyzickém napadení volat policii a navštívit lékaře a nechat si vystavit potvrzení. Při soudním jednání to může být pro ni dost důležitý důkaz.
Je to přesně tak. Já jsem dostala chalupu a byt před svatbou a jako dar, takže se to u rozvodu nedělí. Manžel dostal takhle byt už za manželství a též bych z toho při rozvodu měla možná náklady na opravu.
Majetek získaný před manželstvím a dary či dědictví získané i během manželství patří do výlučného majetku konkrétního z manželů. Pokud jeden z manželů splácí nemovitost, v případě rozvodu nemá druhý právo na polovinu nemovitosti, ale na polovinu peněz, které byly zaplaceny jako splátky nemovitosti.
uklidňuju se zkoušením nové abecedy.
Jiná Realita teda seš dobrá! Jak od tiskaře.
Makara dík, ale teda zatím to jak od tiskaře není :D viz hned to první a. koupila jsem si moc velké pero
takže musím psát naprosto obří písmena. už mám objednané menší, ale bude nejdřív tak asi v pátek :(
Jiná Realita šmarja - ty jsi horší než já. Ne, ne - mám brýle, takže vidím, že žádné nedostatky nevidím. Víš, že perfekcionisti mají těžký život, a ještě těžší ho maji ti okolo.![]()
Makara kaligrafie musí být dokonalá! ![]()
Díky všem. Nojo, já vím, že s tím nic moc neudělám. Říkala jsem si, že třeba existuje nějaká strategie, něco zázračnýho, nic, prostě smůla. Achjo. Asi ji budu teda prostě zásobit vínem a dobrou náladou.
Ještě doplním otázku z jinýho sudu - možná je opravdu hodně blbá. Psala jsem tady o těch kožních problémech. Možná i to, že jsem preventivně byla léčená i sírovou mastí, ačkoli mi žádný ze čtyřech lékařů svrab nepotvrdil (ale ani nesdělil jinou dg.). Mohlo se stát, že mi zůstala alergie na síru ???? Jednak mi ve sprše zůstalo sirné mýdlo a když se tím umeju, poškrabávám se další dva dny... a jednak se to asi zhoršuje, když piju víno, jím plísňový sýry a tak (siřičitany??). Může to být takhle? Než s tou teorií vyrukuju na alergologii
... je to fakt asi hodně přizažený za vlasy. Jinak potravinový alergie (intolerance) právě řeším, reagovala jsem na mouky zatím, laktózy a fruktózy mě čekají.
Jiná Realita úžasný pokroky ![]()
Jiná Realita úžasný! Jak dlouho ti trvá napsat třeba to parfumanie?
Jiná Realita Tak na učení je možná to větší písmo lepší. A pro oko nedokonalého diváka to vypadá vážně dobře :o)
Jiná Realita máš to moc krásné
Jiná Realita je to skvelé!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.