Garfie Děkuji, ukládám do paměti :-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie Já si minule říkala, ááá supr vezmu velkýho kikomana, jasně že jsem vzala sladkýho![]()
Liesel
Upřímnou soustrast!! Je dobrá třeba na marinádu na maso, ale velkou máš teda dost možná na doživotí!
Garfie Tak do marinády právě dávám, ale stejně.... Ještě, že si dcera dělá "čínu"![]()
Mulen Taky doufám, že budeš spokojená, ale protože jsme jedna firma a chodíme tam všichni
, když potřebujeme, tak myslím, že ano. Jsou šikovní.
Fakt blbý dotaz. Můžou se už v obchodě zkoušet boty? A oblečení? Jsem z toho viru nějaká zblblá.
Mulen Dík, tataři vyrostli z pohorek a nastává čas výletů.
brrr nezávidím
Synovi jsem teď nedávno kupovala pohorky. Má 13 let a nohu 39. Nejlip mu seděly dámské ![]()
Mulen U nás to jistí Decathlon, doufám. Jinak devítiletý má 37, sedmiletý 36, myslím, že můžeš být ještě ráda.
brrr může se všecko![]()
viktorka_od splavu No pozor, vyhnali me v douglas, ze testery mam pouzivat na papir a ne na ruku.. tak urcite.
viktorka_od splavu No pozor, vyhnali me v douglas, ze testery mam pouzivat na papir a ne na ruku.. tak urcite.
Pavlena jako že bys nakazila ten alkoholový obsah?
Pavlena Jaký je rozdíl, zda se tester stříkne na ruku nebo papír?
Vždyť je obojí bezkontaktní. Spíš bych pochopila, kdyby zákazníci nemohli sami na ty testry sahat.
Včera jsem v DM viděla madam, kterak se za použití testerů komplet nalíčila. Prodavačky chodilily kolem.Když pominu, že mi to přijde ekl covid necovid, tak nechápu, proč by testování parfémů stříknutím na ruku mělo být zakázáno a toto naopak v pohodě...
dá se nějak léčit bolavá kyčel? Hodně chodím a včera po půl hodině ve stoje mi tam něco křuplo, ruplo a teď to bolí v jakékoli poloze, ale na ortopedii je objednací doba kolem 3 měsíců, tak jestli se nedá dělat něco navíc k šetření se?
Jak jsem se tu ptala na ten flek bez klíštěte, tak jsem minuly tyden konečně zašla na krev a je to borelióza.
Flek uz je teda skoro pryč, tak dlouho se zvětšoval, až zmizel..
Mulen to mi je líto, ale on klidně mohl být i s klíštětem. Minulý týden jsem prohlížela děti, jedno mělo kousanec, ale vypadalo to jak od komára, ani pohmatem jsem necítila nic. Za 24 hodin se ukázalo, že to bylo klíště. i nacucane melo asi desatinu milimetrů, fakt malinkatá černá tečka.
Kdyby stihlo dřív odpadnout než jsme si ho všimli, taky budeme tvrdit, že žádné nebylo. Odteď si budu brát na kousance lupu. ![]()
Zu Dobrý by bylo nechat to nějakou dobu v klidu, jak píšeš. A pomoct by mohl fyzioterapeut, některý berou i bez žádanky od doktora. S těmi termíny je trochu problém všude, ale když to budeš zkoušet, tak se můžeš trefit do nějakýho odhlášení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.