999 Diky moc :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
VV Domě jógy jsem potkávala dost mužů.
Zina Díky moc za vysvětlení. Já těmto potravinovým tajům moc nerozumím a když jsem to chtěla pochopit z googlu, tak jsem se málem ugooglila. Mám ráda mandlové a rýžové mléko, ale zrovna jsem si kupovala v kavárně latté a měli jenom sójové mléko, tak jsem to zkusila, a můžu říct, že poprvé a naposledy. Jednak mi to ani nechutnalo a pak mě z toho skoro 3 dny bolelo břicho. Ale mám ráda suši, takže sójovku zas vyloučit nechci.
Lamicka Nedam dopistit na Iyengar, pro chlapa mi prijde dobra, ty hodiny jsou fyzicka zatez a diky pouzivani ruznych pomucek se da dobre pracovat s tim zkracenim https://iy.yoga/
dzizisketa Tak to je fajn, divala jsem se na jejich stranky a mohl by se tam citit dobre. Jak u nich, prosim, poznam hodinu pro zacatecniky? Muz nema kapacitu tohle prochazet, tak jsem se nabidla, ze mu neco vyberu.
katkas diky moc :)
Mohučanka Mně to sojový mlíko přijde i takový těžký a taky jím dost tofu, tempeh apod., tak ty alternativní mlíka volím radši jiný, nemluvě o tom, že některý ty sojový jsou v kafi fakt hnusný, někdy i sražený. A bez kvalitní sojový omáčky bych být taky nechtěla :-).
Sojový mlíko mi přijde na rozdíl od jiných alternativ fakt hnusný... Jediná výjimka je ve vietnamským kafi, tam mi naopak chutná moc.
Když najedeš kurzorem v rozvrhu (najdeš ho v odkazu "rezervace"), vyběhne ti celý popis lekce včetně hvězdiček, které udávají obtížnost - od 1, což je nejlehčí, po 5, nejobtížnější. Popis jednotlivých typů jógy a toho, pro koho jsou vhodné, pak je na hlavní stránce ![]()
dzizisketa super, dekuji :)
brrr crta sa novy prieskum? :)
Já mám teď naštěstí ještě na spoustu měsíců vystaráno
A HK mám dost z ruky.
Malenge Já o tom nic nevím, v HK jsem byla jednou v životě. Jen na tom plánu ty garáže vypadají obrovitánsky.
brrr Jo tak, jsem nevěděla právě, co tě zarazilo. Plánuje se to už léta. Hradec je krásný a je fakt strašná škoda, že to nejhezčí z něj je obrovitým parkovištěm, kde pomalu ani neprojdeš napříč z jednoho konce náměstí na druhou stranu, protože milion zaparkovaných aut a strašný provoz. Pokud to tam zvládnou vykopat, aby jim nepopadaly staré sklepy a auta zmizela pod zem, já osobně budu jedině pro.
Mohučankasojovou omáčku k sushi lze nahradit tamarindovou omáčkou. Je to dost podobné
Renusatko Myrtilat Tak jsem volala do Osteocentra a vezmou mě. Musím se tam jít teda objednat osobně a termíny jsou až v červenci. Ale i tak
Cervenec je jeste hodne dobry termin
Tak doufam, ze jsem poradila dobre a budes tam taky spokojena.
Myrtila díky, já myslím že jo a navíc mě pak objednala už na pátek ![]()
clothilde Tamarindovou omáčku teda budu muset vyzkoušet!!! Já mám doma aktuálně asi pět různých sojových omáček a k sushi je vhodná jediná z nich, tak jsem na tamarind zvědavá!!
Garfie A která je prosím ta jediná?
clothilde jé, díky, zkusím. Zatím mám jen bezlepkovou z Kauflandu. Tedy sójovku.
Zina nevím, jestli se běžně prodává, ale ta obvyklá kikomanka, co mají všude, je většinou taky ok, jen nesmí být sladká! (jako mám já, hehe
)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.