Na stránkách Birkenstock jsem narazila na některé modely s "měkkou stélkou" soft foodbed. Máte s tím někdo zkušenost? V čem se liší od klasiky? Podle fotek mi to přijde stejné. Je to například zde
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím o radu/tip. Potřebuji tabulku v PDF převést do Excelu a našla jsem tento web, který danou operaci nabízí https://lightpdf.com/cz/pdf-to-excel ale jsem poněkud "nedůvěřivá", tak nevím, jestli je o.k. stáhnout si tento program do PC.
Případně zde:https://www.hipdf.com/cz/pdf-to-excel
Díky.
Evaeva mela jsem, povrch byl takovy jakoby drsnejsi, ale hebky. Jinej rozdil jsem nezaznamenala.
Zu ja jsem zrovna dnes byla na te ortopedii s kycli, mezitim samozrejme uz skoro prestala bolet. ale v mezidobi obvodnidala leky na bolest a proti zanetu, poslala na rtg.. to vse je bez cekani takze doporucuju absolvovat. a nesnazit se to rozcvicit![]()
Mulen to me mrzi.. jo a rozhodne odloz ty rehabky, pokuds to jeste neudelala..
Mulen To tě lituju, absolvovala jsem to na podzim. Kdyby si toho nevšiml manžel, tak jsem to "přechodila". Měla jsem klíště a flek zezadu pod kolenem, flek nakonec od půl lýtka do půl stehna.
No pozor, vyhnali me v douglas, ze testery mam pouzivat na papir a ne na ruku.. tak urcite.
A mně minulý týden nastříkala prodavačka vůni v Douglasu na ruku. Nastříkání na papírek je jen orientační, k ničemu jinému (např. k rozhodnutí o koupi) to stejně není.
Asi si to nějak špatně vyložili![]()
Evaeva Měla a je to necim trochu jako vycpany, takový mechovy
viktorka_od splavu to mě vůbec nenapadlo (ani se třeba zeptat doktorky, kdyžjsem s ní tekefonovala), fakt je to potřeba? :-( Ach jo, těšila jsem se že to konečně pomůže.
continuity já jsem si právě nevšimla ani toho kousance.
Mirka Úplně si tu boreliózu přechodila? :( Ještě že jsem šla minulý týden. Teď ten flek už není vidět a doktorka by si myslela ,že si vymýšlím. ![]()
continuity notna EDITH4B jee, ja se spatne vyjadrila, byly to testery lesku na rty a korektoru. ale tak to si snad na oblicej nikdo neda, ne..? nebo teda v ramci "odborneho" liceni v prodejne asi jo... ![]()
Edit: odpoved i pro jerry
Mulen flek je jenom první stadium boreliózy, zalecit by se to mělo tak jako tak.
whiskas tím ale nic neztahujes, svoje data dáváš do cloudu, o kterém nic nevis. Celkem závisí co to je. Seznam věcí na dovolenou bych tam asi dala, nějaké pracovní data spíš ne.
Na Černém mostě už není Lindex? ![]()
continuity Pracovní data ...ale není to nic "secret"
.
Mini Díky :-).
Mini continuity Díky ještě jednou. Vyřešeno, kontaktovala jsem IT osobu :-), což jsem měla asi udělat rovnou. Tak ale chtěla jsem si to vyřešit sama
.
continuity no jsem ráda, že jsem tam šla.
Rehabilitace mám posunuté od 8.7. (fňuk fňuk) ale díky bohu za to..
viktorka_od splavu to mě vůbec nenapadlo (ani se třeba zeptat doktorky, kdyžjsem s ní tekefonovala), fakt je to potřeba? :-( Ach jo, těšila jsem se že to konečně pomůže.
no pokud mas bolesti kloubu z boreliozy, je to infekcni zanet, to nejde rozcvicit. dokonce myslim ze se to nesmi, ale to uz je samozrejme mimo me kompetence:-) kazdopadne ja osobne ti cviceni v akutni fazi silne nedoporucuju. a moc drzim palce at atb zaberou a pomuzou co nejdyl
Bowle bohužel ne, už docela dlouho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.