"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:47
Reakce na Ounz:

haha presne na ten krem jsem myslela!

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:48
Reakce na Lilly_Ku:

No von je vážně fajn  

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:50
Reakce na Lilly_Ku:

ja taky

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:56
Reakce na Lilly_Ku:

Je, jenže kdo zas tolik kosmetiku nezná, tak si řekne, že dostal krém z DM za 80,-. Takže zde bych byla opatrná. Bižuterie by mi nevadila, ale já jí nosim. Většinou zvládnu unosit vše co dostanu, pokud to není fakt kýč.

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:59

Jo a z vlastní zkušenosti můžu říct, že ti co se tváří ve stylu "to tě nenapadlo nic lepšího" dají pak sami nějakou kravinu, nejlépe třeba dárkový poukaz na nějakou službu, nejlíp někde v háji. Osobně jsou pro mě tohle nejhorší dárky, nemám ráda dary, které mi nějak určují čas nebo aktivitu kterou mám ve svým čase dělat.

Offline ArmaniCode
60 příspěvků moje polička 09. května 2017 13:39
Reakce na Karja:

Toho bych se taky trošku bála. Je to obyčejná ženská, takže kdyby dostala krém na ruce, byť v hodnotě několika stovek, tak to neocení, naopak si řekne, že jsem se nepředala

Proto si nejsem jistá tou kosmetikou, jestli to pro ni nebude "jenom nějakej kosmetickej balíček z TETY.

Dám jí radši to víno a bonbony, tím nic nepokazím.

A díky všem za tipy.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 09. května 2017 13:48
Reakce na ArmaniCode:

Já jsem taky obyčejná ženská a zas bych l´occitane od modrý indulony poznala :-D

Offline ArmaniCode
60 příspěvků moje polička 09. května 2017 13:56
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak všechny jsme v podstatě obyčejný ženský, akorát některé jsou lépe informované...

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:13
Reakce na ArmaniCode:

Souhlasím. Kvalitní víno (klidně i dezertní, třeba dobrý tokaj nebo portské) nebo luxusně zabalené belgické pralinky jsou pro tuto příležitost a v cenovém limitu velmi vhodným dárkem. Osobně bych se teda z krému na ruce od jakékoliv značky radostí nesložila ( asi jako ze sprcháče pod stromečkem). 

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:16
Reakce na Krehutka:

tokaj nebo portský zase mně přijde už specializovaný (pro mě jsou ty sladký věci naprosto nepitelný)

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:21
Reakce na ArmaniCode:

Potrefenáhusa Jj, ale moje máma třeba určitě ne, a moje kamarádky vlastně taky ne. Zrovna nedávno jsem měla narozeniny, na oslavě jsem měla cca 20 lidí, plus nějaká přání v práci a sešly se mi jen květiny, bonbony, vína, plus od každého takové ty tradiční dary (od mámy sprcháče:-D, od kamarádky vlastnící butik tričko atp.). A byla jsem fakt moc ráda.

Ale každý to má jinak, nikdy nezapomenu, když se mě ptala mamky kolegyně, co jí mají dát ke kulatinám. Dala jsem jí nějaké tipy a na náznaky, že by chtěli dát něco na památku, jsem odpověděla, že je to asi jedno, že pro mamku bude důležité, že si bude pamatovat, že to má od nich. Čekala jsem hrnek s věnováním či drobný šperk, máma domů přitáhla téměř metrovou keramickou pannu:-D. Vůbec nevim, kde je.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Souhlasím, pro mě nepitelné i dál nedelegovatelné, vařit neumím, belgický pralinky nejím. Krém na ruce je dobrej nápad, až půjdete přát mně, vemte mi laskavě Crabtree & Evelyn, víno suché bílé Pinot Gris třeba.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:24
Reakce na Potrefenáhusa:

Jasný, někdo zase nemůže suché víno, nebo pije jen bílé nebo drží dietu a zakázal si čokoládu. Ale pořád mi to přijde jako vhodnější dar. 

Jinak třeba u tokajskeho lze vybrat něco méněputnového, pak je to univerzálnější. Nebo tokajské nedezertni. Sakra, asi tam budu muset naplánovat dovolenou.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:30
Reakce na Karja:

Jo, lapače prachu... Dlouho mi trvalo, než jsem se oprostila od takového " je to dárek, přece to nevyhodim". Teď už to letí všechno. A další zlo jsou vonné svíčky. Teda, tady abych byla upřímná, by mě kvalitní svíčka od určitých výrobců potěšila. Takové se ke mně ale bohužel nedostávají samy.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:32
Reakce na Krehutka:

no mě by teda 5putňa nepohoršila, už dopíjim poslední  a u nás se těžko shání.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:36
Reakce na Potrefenáhusa:

Já jsem taky obyčejná ženská a zas bych l´occitane od modrý indulony poznala :-D

no a já na ruce dávám přednost té modré induloně před čímkoliv (a že už jsem toho vyzkoušela asitak milion:-)

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:37

I ten l´occitane :-D? Mně přijde modrá indulona na ruce strašně mastná a nevsákavá, ale hrozně moc mi voní

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:41

Jo a jinak si myslim, že kytka a přání je taky zcela dostatečný pro člověka, se kterým se až zas tak moc neznám a malým dortem a flaškou vína donesenou na oslavu se nedá zkazit nikdy nic.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. května 2017 14:47

Já si prosím gratulanty vyzbrojené rumem (skromně si vystačím se Zacapou) a tím dortem (třeba za Café Savoy). Čili zhruba v duchu toho, jak šla Karkulka k babičce, když nesla bábovku a rum. Když nebude zbytí, tak i tu modrou indulonu od l'Occitane jsem ochotná vzít na milost :-D.