Já to vyhazuji nebo posílám dál už celkem snadno. Svíčky to je mor, já pálím jen ty obyčejné svíčky z včelího vosku, jinak mi to vadí. Žádnou lepší svíčku jsem ale nikdy nezkoušela.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Bojím se, že kytka by jí nestačila...
Byla bych označena za krkovičku, když jí ani dárek nepřinesu.
tak v tom případě hlasuju pro ten sprcháč z déemka :-D
já jsem z těch jakože lepších měla akorát yankee candle a z těch mě strašně bolela hlava. Obyč z ikey mi nevadí.
šatka?
![]()
nebo jí koupím nějakou příšernost v Albi, hrneček nebo vtipné tričko s nápisem...![]()
To bych se jí možná trefila do vkusu a ještě by byla legrace.
Ano, je to přesně tak. Je to hostina z povinnosti, jsme pozvaní z povinnosti - protože přece příbuní, né - dárek z povinnosti, takže si to vlastně vůbec nezaslouží, abysmeto tady tak řešili. ![]()
Ale díky všem.
já jsem z těch jakože lepších měla akorát yankee candle a z těch mě strašně bolela hlava. Obyč z ikey mi nevadí.
Ježiš to mi připomíná jak jsem k letošním Vánocům dostala vonný difizér nebo jak se to jmenuje. Vanilkovej! Já neměla sílu to vyhodit a dorovat jsem nemohla pochopitelně a tak jsem to postavila na okno do svělíku a sousedi mi jednou říkali jak jim najednou něco voní na záchodě, jestli to taky cítím
edit: k loňským Vánocům samozřejmě ![]()
no a já na ruce dávám přednost té modré induloně před čímkoliv (a že už jsem toho vyzkoušela asitak milion:-)
Moje máma taky. Navíc jí vůbec nenapadlo, že by ten krém mohl stát tolik kolik stojí :)). Byla z toho trochu v šoku.
Ale třeba moje dcera má z chladu vždy brutálně rozpraskané ruce, jediné co jí zabírá je základní locitane, indulona je na to krátká. Když to má nejhorší, tak to mažu na noc speciální mastí z lékárny.
Hlavne L'Occitane spravne vyslovit, v tom se casto chybuje!
nevim jestli tento konkretni ale nejaky od nich stopro. mne prave vyhovuje uplne ve vsem jen mi nevoni. proto furt zkousim jiny ale nic:-/
prodavačku jsem slyšela tvrdit, že loksitán, tak se toho držim
já mám teď pivoňkovej, ten je taky moc příjemnej, ale už docela silně parfemovanej, ten základní se mi jeví příjemnější
Tak no, ale co ja uz jsem slysela verzi
tak jako neni to zrovna user friendly název, no
Mam levandulovej uz podruhy, myslim obecne ze jsou fajn
Já se budu opakovat, ale úplně špatnej není ani krém na ruce od Reginy s mandlovým olejem. Jen teda vůni má specifickou (pro mě moc příjemnou) a vsakuje se rychlostí blesku, nezanechá takovej ten umatlanej pocit (nesnášim, když mi krém zanechá takovej ten film na rukou) Střídám L'occ Indulonu a tenhle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí