"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline ArmaniCode
60 příspěvků moje polička 09. května 2017 09:21

Příbuzná mně pozvala na oslvau čtyřicátin, s čímž jsme nepočítala a vůbec nevím, co  jí koupit. Moc se s ní neznám, nevím čím bych ji potešila, je to asi tak, jako kdybych kupovala něco kterékoli z Vás.

Taky za to nechci utratit majlant, samozřejmě jí koupím kytku, ale za dárek chci dát tak pětistovku, což asi nebude nic moc.

Napadlo mně zatím - parfém nebo toaletka, ale zase jakou, aby to nebyl nějakej smrad?

Dárkový balíček s kosmetikou?

Bižuterie?

Poraďte, co by Vám udělalo radost? Levný parfém - je to trapas? Kosmetický balíček - trapas?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. května 2017 09:25
Reakce na ArmaniCode:

Já bych od někoho kdo mě nezná radši opravdu jen tu kytku, ono i u kytky je co zkazit

Offline Sweet Potato
40492 příspěvků moje polička 09. května 2017 09:35
Reakce na ArmaniCode:

Kytku a dobré víno, bonboniéru? I kdyby to nezkonzumovala přímo ona, je větší pravděpodobnost, že se trefíš, než s náhodnou kosmetikou.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 09. května 2017 09:41
Reakce na ArmaniCode:

ja bych taky sla cestou vkusne vetsi kytky a popripade neceho konzumovatelneho - drazsi cokolada, pralinky, vino, pokud pije alkohol.

Offline Karja
44759 příspěvků moje polička 09. května 2017 09:45
Reakce na ArmaniCode:

Levný parfém je trapas, to bych fakt nedávala, kosmetický balíček druhým co neznám taky moc nekupuju, protože lidi mají už svoje vybrané značky. Osobně kosmetiku od druhých taky nerada dostávám,max nějaké přípravky na ruce. Koupila bych buď lahev dobrého vína a pokud kosmetiku, tak nějaká pěkná přírodní či jinak zajímavá voňavá mýdla.

Offline jerry
11269 příspěvků moje polička 09. května 2017 09:47
Reakce na ArmaniCode:

Jedna zdejší uživatelka mě naučila, že nejlepší dárek je ten, která se dá "sežrat, vypít, vymydlit".

Pokud je to někdo, jehož parfémový nebo kosmetický vkus neznáš, tak je lepší parfém/kosmetiku nekupovat. Ale kvalitní čokoládou a kvalitním vínem či likérem nikoho neurazíš.

Offline ArmaniCode
60 příspěvků moje polička 09. května 2017 10:07

No tak to je překvapení. Konzultovala jsem s kolegyní, kterou považuji za zběhlou v tomto směru a ta mi bonbony a flašku nedoporučila.

Ale mně se taky zdá nejrozumnější dát nějakou lepší bonbonieru a likér, než kupovat vůně a kosmetiku nekomu, koho dobře neznám.

Má dvě děti, čokoládu určitě sežerou, flašku může někomu dát.

Nebudu si s tím lámat hlavu, koupím bonbony a likér. Díky moc.

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 09. května 2017 10:14
Reakce na ArmaniCode:

koupila bych spíš kvalitní víno (já třeba likéry nepiju :-)))))

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 09. května 2017 10:21
Reakce na ArmaniCode:

Já bych teda, jestli ta příbuzná není na nějaké dietě, přinesla velkou kytku a nějaký pěkný dort. Párkrát jsem to takhle udělala a vždycky jsem s tím měla úspěch, aspoň v mých kruzích, se už dneska moc nedortuje, tak možná proto. Jestli má rodinu, tak bych vzala klasickou velikost, jestli  je sama, tak se dá vzít zmenšenina. Třeba ty od Světozoru vypadají super

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 09. května 2017 10:22
Reakce na ArmaniCode:

Ja taky hlasuju pro vino nez pro liker. I kdyby ho nepila, vzdycky se s nim da podlejt maso, pohostit navsteva nebo ho poslat dal zejo.

Offline ArmaniCode
60 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:19

Děkuju moc za všechny návrhy. Nějak s tím naložím. Hlavně mně těší, že s bonbonierou, kytkou a láhví nebudu za úplného ignoranta. Kolegyně se totiž tvářila dost znechuceně, jakože "to tě opravdu nic lepšího nenapadlo"?

Tož nenapadlo.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:22
Reakce na ArmaniCode:

Jen pro zajimavost, kolegyni neco lepsiho napadlo?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:26
Reakce na ArmaniCode:

ja bych kozmetiku uplne nezavrhovala, ale pokud, tak misto kozmetickeho balicku z drogerie bych koupila jeden luxusni krem na ruce treba a nechala to hezky zabalit.

Offline ArmaniCode
60 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:27

No právě ten parfém nebo bižuterie. Což považuji za dost osobní dárek. Pokud neznám její vkus, co se vůní týká, tak mi to připadalo troufalé.

To samé s bižuterií. Abych jí koupila nějakej krám, kterej zasune kamsi di šuplíku?

Proto jsem znejistěla a zkouším tahat rozumy tady na foru. Hlas lidu, hlas boží...

edit : reakce na ziginku

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:28
Reakce na continuity:

ten napad se mi libi - krem na ruce je takovej min "osobni", to mi pripada lehci vybrat. a nejakym luxusnejsim se fakt nic nezkazi.

Offline ArmaniCode
60 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:29
Reakce na continuity:

No zvažovala jsem balíček tělové kosmetiky od Yves Rocher... tak nevím

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:31
Reakce na ArmaniCode:

v radu petikila se neda o parfemu snad ani mluvit? a bizuterii vubec nekomentuji, ja ji treba vubec nenosim.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:34
Reakce na ArmaniCode:

to mi zas tak spatny napad neprijde, tu bych fakt zohlednila takovou tu zivotni uroven, pokud nosi LV, tak bych se na vykaslala a fakt koupila za petikilo lahev vina, ale pokud je to takova normalni mama od dvou deti, tak si myslim, ze by ji sprchac od YR mohl i potesit, protoze normalne by si jej nekoupila.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:37

mňa napríklad vkusné kvety a dobré víno vždy veľmi poteší. Luxusný krém na ruky je tiež dobrý nápad, myslím. Ak človek obdarovaného nepozná, do ničoho viac by som sa asi nepúšťala.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. května 2017 12:43

Já sem taky pro kytku, víno a/nebo čokoládu..tyhlety dárkový balíčky kosmetiky, bižuterie pro někoho, kdo jí možná nenosí a podobně..to snad radši ani ne. Z kosmetiky dávám (ale teda kamarádkám nebo rodině, takže je znám) krém na ruce z L'occitaine, ten klasickej. Ten ještě nikdy nezklamal