"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. května 2017 15:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja. Teda Crabtree měla a dám přednost L'occitaine..na mě moc aromatický a nějak mi zůstává na rukou, ale určitě vyzkoušet, jiný si ho chválej.

edit: třeba mance sem koupila tu sadu a byla moc spokojená.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. května 2017 16:51
Reakce na Potrefenáhusa:

Moje oblibene jsou prave avokado a pak nantucat briar

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 10. května 2017 08:51

Na nových šatech z viskózy, polyamidu a elastanu mám po vyprání slité linky barvy. Prala jsem podle značek. Dá se to nějak odstranit? Zkusit znovu vyprat? Něco přidat k praní? Jít rovnou reklamovat? :(

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 10. května 2017 09:38
Reakce na jinx:

Mutziputzi a Ounz 

díky za tipy, objednala jsem nakonec nějakej earl grey (miluju earl grey), tak jsem zvědavá (k tomu pár nezbytností a nákup skoro za dva litry jen to hvízdlo )

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak bacha na zvireci ourady  

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 10. května 2017 10:54
Reakce na jinx:

přesně, beru to jako varování, něco by se tam rozhodně dalo vybrat!!! :-D

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. května 2017 11:05
Reakce na Potrefenáhusa:

no u mě má burboun jeden obrovský vroubek s crabtree evelyn ... už je to sice dávno, ale já si to pořád pamatuju ...

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 10. května 2017 12:08
Reakce na nolita:

A co udělala, namazala si ho na tlapičky? 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. května 2017 12:16
Reakce na Ounz:

Mela jsem telove mleko v doze, packa nenechava to shodila ze stolu, doza se samozrejme nakrapla a stala se nezpusobilou dalsiho transportu, v dusledku cehoz jsem ji musela nechat u jinx...:-)

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 10. května 2017 12:17
Reakce na nolita:

Co by pro paničku neudělala 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. května 2017 12:19
Reakce na Ounz:

Presne!!! Komplot to byl:-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. května 2017 15:55

Ja si teda pamatuju, ze krome mleka to byl i sprchovy gel, co z druhe lahve vytekalo na podlahu 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 10. května 2017 17:18
Reakce na jinx:

To měla podlaha luxusní péči 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 10. května 2017 17:35
Reakce na jinx:

já právě myslím, že jedno přežilo... jestli sprchový gel nebo mléko už nevím... ale jedno z toho má ta nenechavá packa na triku stopro :-)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 11. května 2017 20:39
Reakce na :

Ja mam dotaz. Myslite si, ze vubec jde odlisit fake od originalu v pripade, ze se o dany produkt velmi, velmi hluboce nezajimate? Dam priklad: kupuju si stevii, ruzovou vodu a esencialni olej. Mela jsem uz nespocet znacek, davam si velky pozor, abych si precetla slozeni a byla to 100% jen stevie. Kazda znacka chutnala zcela nesrovnatelne jinak, nemohlo by se stat, ze je clovek od sebe nerozezna. Co se tyce ruzove vody, nove jsem si koupila tak intenzivni, ze se ted nemuzu rozhodnout, jestli jsem si doted od Purity vision kupovala ruzovou vodu rizlou z poloviny vodou, nebo naopak moje nova znacka je necim privonena. Oboji ma slozeni 100% ruzova voda. U es. oleje uz fakt nemam ani poneti, jak poznat, co si vlastne kupuju. Asi nejvic me zajima ta stevie, kde je ten rozdil v chuti fakt neuveritelny, prestoze slozeni hlasi cisty steviosid.

Dočítám to tady až pár dní zpátky, tak zareaguju na dotaz, který zapadl bez odpovědi.

Konkrétně růžovou vodu jsem vystřídala několikero značek a sedne mi jen ta od Purity Vision. Je jemná, příjemně svěží, jiné mi přišly strašně sladké a nesnesitelně intenzivní. Je to myslím dáno odrůdou růže. Na té od Purity Vision mám skoro trochu závislost, miluju tu vůni i pocit si ji na sebe stříknout, má super jemný rozprašovač.

U esenciálních olejů jedu podle značek, mám ráda Saloos (takový kompromis mezi celkem kvalitním olejem a slušnou cenou), Nobilis Tilia a Hádka (ty si já kupuju už spíš výjimečně, že jsou dražší). Nicméně jistě existují i ještě kvalitnější, určitě by ti poradila Sweet Potato , ta se v ÉO vyzná. (Překvapilo mě teda, že saloos má dvě řady - se zeleným oválkem přírodní éteráky a pak s hnědým oválkem syntetické vůně.)

Se stévií teda nevim, mně přijde strašná kterákoliv

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 11. května 2017 20:47
Reakce na Potrefenáhusa:

Prosim, kde jste objednavala ten crabtree krem?

Online Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 11. května 2017 20:53
Reakce na Kokoska:

na notinu, už ho mám, dobrej je

Offline Kokoska
35033 příspěvků moje polička 11. května 2017 21:04
Reakce na Potrefenáhusa:

Zrovna jsem ho tady dneska zkousela, ale jak koukam, vyjde tu o dost draz. Na notinu maji momentalne jen malej, snad jeste bude, taky se mi libi.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 11. května 2017 21:17
Reakce na žluťásek:

ja si ju striekam ešte aj do kávy ...tú ružovú vodu od Purity Vision teda...

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 11. května 2017 22:57
Reakce na Lamicka:

Moje dcera na to taky trpi, navic se ji ruce hrozne vysusuji z hliny v keramice a uplne bezkonkurence pomaha kokosovy olej z DM. 

A kdyz jsme u kremu na ruce, tak jsem objevila tento a jsem dost nadsena, pochvaluje si ho i ma-na kosmetiku dost narocna-tchyne. Vubec ma pani docela fajn veci, co jsem zatim zkousela.