Crabtree má i obchod v Praze (já vlastně netušim odkud ste)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jak správně jíst ústřice z té lastury?
Vysrknout :-)

Kde to? Jsem z Phy.Google mi rika, že nekde na Vypichu, je to možné?
Nekousat?
hodi se jit na svatbu v cernych satech?
Já bych klidně šla. Osobně sem byla v tmavěmodrých
Taky bych šla v černých - jen k tomu nebrat černé silonky (včera jsem byla na funusu)
silonky nebudu mit zadne.Bude to v cervenci v Atenach,to bych asi v silonkach nedala.
@ounz
Diky za odpoved.Ja mam nove tmavemodrozlate na svatbu v srpnu,ale ta je dulezitejsi a budou tam i nejaci stejny lide tak se mi je nechce brat i v cervenci.:-)A druhe pouzitelne nove mam jen cerne.A nak sem si najednou nebyla jista zda se to hodi.
To je ale nůž na otevírání ústřic. A to dělají kuchaři v kuchyni. S drátěnou rukavicí na levé ruce.
Host na ústřice používá speciální ústřicovou vidličku. Je nutno maso od lastury uvolnit a pak napíchnout nebo vysrknout.

no já to mám doma všechno - "kuchař v kuchyni" ![]()
Jasně, na takové to domácí žvýkání je dobré si to všechno taky pořídit domů ![]()
Ale dotaz zněl: Jak se to jí z lastury? Tak abychom tazatelku nemátly.
no, nie...
ako, ak to fakt inak nejde, aspoň farebné doplnky, ideálne aj predeliť farebným opaskom, ale....bude to také, akože "viem, že to nie je na svadbu, tak som sa to snažila nejako uhrať".
Ak to nie je pozvanie na poslednú chvíľu, alebo sa to nedá ospravedlniť niečím ako tehotenstvo, tak proste nie.
Ale to je dosť výrazne kultúrna záležitosť, takže je možné, že "u vás" je to ok.
Dekuju, asi to naslo sidlo spolecnosti a ne prodejnu.
Jestli jsi ústřicový začátečník, tak fakt jen vysrknout a spolknout. Pokud ti to bude chutnat, můžeš to později chvilku převalovat v puse, ale kousat bych to nezkoušela. Dopředu dochutit kapkou citronu. Někde se podává se zálivkou z šalotky a octa, ale mě to nechutná a hlavně to úplně zastíní chuť ústřic. Kam se na ně chystáš? :-)
Nz. Já tam byla v podvečer, babí léto bylo a bylo to docěla zajímavý, je to až venku ve dvoře a bylo to tam docěla hezký. Tak dobře pořiďte.
Srknout, zapít šampusem, poválet na jazyku, polknout
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí