"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. května 2017 12:14

ufff tak se mi po ctyrech hodinach a vcerejsich trech povedlo prihlasit.Furt heslo,heslo,novy heslo az sem tam zadala tak sprosty slovo,ze to tu ani nemuzu vypsat a ono se to najednou otevrelo.tak tohle heslo uz asi nezapomenu.

Offline Sweet Potato
40493 příspěvků moje polička 14. května 2017 16:55
Reakce na Zarinya:

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 14. května 2017 19:40

Kdo mi sakra vykoupil ty síťovaný podkolenky, co na ně dávala odkaz Dadoo ? 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. května 2017 20:25
Reakce na Garfie:

Já to nebyla  Dopoledne mi volala paní z toho obchodu, že černé mají už jen jedny, poslední, takže mám smolíka taky. A to jsem chtěla jen dvoje 

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 14. května 2017 21:58
Reakce na Dadoo:

Nene :-( Tak to je mi fakt lito, u objevitelky to neni fer!!! Ale tak treba casem doplni...

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. května 2017 22:03
Reakce na Garfie:

Já jí o zprávu totiž napsala..až naskladní  mail na mě má taky.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. května 2017 22:05
Reakce na Garfie:

Tak bych tu zatím měla ještě balení po dvou párech. Cena dobrá, jen to poštovné..

http://e-giulia.cz/obchod/ponozky/podkolenky-summer-rete-2-pary/?varianta=844

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 14. května 2017 22:43

Měla bych tu dotaz, level blbosti dost vysoký. Potřebuji zabookovat v zahraničí hotel na jednu noc, ale tak, abych mohla  vypadnout před 5 ranní. Má to nějaká specifika? Já fakt netuším, vždycky jsem bydlela na víc dní a hlavně odcházela v nějaký normální čas. Takže teď nevím, jestli si můžu objednat každý hotel nebo je to fakt specifická podmínka a mám se víc pídit o možnostech odjezdu. Děkuji.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. května 2017 22:54
Reakce na Karja:

To je přece jen tvoje věc, kdy odjíždíš  Nahlásíš časný odjezd na recepci, necháš si vystavit účet, resp. připravit už večer. Na recepci určitě je nepřetržitá služba, takže by s tím neměl být žádný problém. Snídani, pokud máš placenou, ti určitě ochotně rádi připraví jako balíček na cestu s sebou.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. května 2017 23:02
Reakce na Dadoo:

"Snídani, pokud máš placenou, ti určitě ochotně rádi připraví jako balíček na cestu s sebou."

To bohužel není pravidlem u všech hotelů. Třeba v Paříži jsem se s tím setkala. Proto je lepší, pokud se nejedná o cenu za nocleh, která tu snídani nezahrnuje už rovnou, si za ní raději předem nepřiplácet/nerezervovat.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 14. května 2017 23:26
Reakce na wendulka:

Tak to se snadno vyřeší při check-inu na recepci. Dotaz - odmítnutí - odečtení snídaně z účtu.

Buď dostane host snídani v balíčku ještě večer, včetně termosky s teplým nápojem, nebo balíček, nebo snídani ráno na pokoj donese room service, nebo ho balíček čekal na recepci ráno.

Chce to jen se domluvit při příjezdu.

Ale takhle časný odjezd není nic neobvyklého, každý dobrý hotel je připraven i na to a snaží se hostovi vyjít vstříc v rámci svých možností 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. května 2017 23:50
Reakce na Dadoo:

Teoreticky by měl, ale jak říkám, moje zkušenost je jiná, proto jsem to napsala.

Tříhvězdičkový hotel kousek od Champs Elysées se samými pozitivními recenzemi, nabízející pouze snídaně: Hlásila jsem to už při check-inu, že odjíždím před tím, než servírují snídaně formou bufetu a bylo mi právě řečeno, že balíčky nedělají a že snídaně už je nahlášená, tudíž nelze zrušit. Tak jsem se s nima nechtěla kvůli 12 eurům dohadovat a prostě ji zaplatila a příště už jsem to radši udělala tak, že jsem si tu snídani předem nerezervovala a zaplatila si vyloženě jen nocleh.

Jinak účet mi normálně vystavili ten den brzy ráno asi během dvou minut než mi přijelo taxi, které mi v recepci objednali. Vůbec nebylo nutné večer předem.

Ve všech ostatních ohledech mi ten hotel jinak perfektně vyhovoval (polohou a hlavně se s nimi dalo domluvit anglicky), jen na ty snidaňové balíčky nefungovali, takže bych ho čistě jen kvůli tomu neoznačila za špatný. Tak možná jen u některých pařížských hotelů je to takhle, že třeba jinde se na to pozor dávat nemusí nebo jsem tehdy měla třeba smůlu jen na tu konkrétní recepční. Nevím.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 15. května 2017 00:26

V Paříži si pro jistotu snídani v hotelu nikdy neobjednávám... ráda se nasnídám podle situace (pokud jde po čas i místo) a taky jsem nikdy nemusela opouštět hotel v ranních hodinách, naštěstí.  Ale kamarádka má z Paříže zkušenost, kterou popisuje Dadoo, čili že se dohodla na vyzvednutí snídaně v těch nějakých brzkých hodinách na recepci. Tak asi záleží na hotelu a místě. 

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 15. května 2017 06:48
Reakce na Dadoo:

No ty jsi hvězda!!!  Děkuju!

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 15. května 2017 08:18
Reakce na Garfie:

Já to také nebyla. Ty své jsem zakoupila v Kotvě. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 15. května 2017 10:06
Reakce na Dadoo:

Díky za odpověď. Já jsem právě na hotelu s klasickou recepcí s nepřetržitou službou byla asi jen jednou. Jinak samé penziony airbnb atp. O snídani mi ani nešlo, ale balíček by se hodil, ne že ne:-D.

Offline continuity
43196 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:13
Reakce na domenica:

no prave, v Parizi je mnohem lepsi skocit za roh do kavarny. nebo do parku, pokud je hezky. to je pak uplne labuzo.

Offline Garfie
28591 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:18
Reakce na whiskas:

Nikdo to nebyl a zmizely samy....to znám 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 15. května 2017 12:28
Reakce na Garfie:

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 16. května 2017 09:21

Prosím, nevíte, jestli se dají v M&S koupit podprsenky s obvodem 60? Na e-shopu mají kategorii first bras, ale nevím jestli se dají koupit i u nás.