Myslim, že nejmenší sem tam viděla 32, a to je 65? 30 si nevybavuju..ale může to bejt tím, že takovej obvod nehledám...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
No jo, asi to bude tím, že už jsme na první podprsenku moc staré.
32 by měla být 70. Asi. ![]()
Aha, tak to nevim..
M&S nejmenší u nás mívají 30, což je obvod 65, a to jen zřídka a jen některé typy. Mám doma dvě velikost 30F britské. Nicméně ty obvody jsou dost pevné, srovnatelné s 28 (60) od firmy Freya. Takže snad by to stačilo.
Jinak na obvod 60 do speciálky typu Správná podprsenka, mají i eshop...
Děkuji, ale nevím, jestli je eshop dobrá volba. Děvčeti bude 15 a chce nosit normální podprsenku, ale vlastně ještě neví, jakou má velikost. Zkoušely jsme v Lindexu obvod 65 a ten jí byl volný, tak proto se ptám na ten obvod 60. Ona dost hubená a nevyvinutá. ![]()
zajimalo by me, jaky je dalsi postup, kdyz maturant napise pisemku za 5?
Nemám vlastní zkušenost, ale asi bude muset vykonat zkoušku v opravném termínu.
http://www.novamaturita.cz/opravne-a-nahradni-zkousky-spolecne-casti-1404033590.html
V řetězcích mám problém kolikrát sehnat 65... HM mívalo 65 pevnější, nezkoušely jste tam? Ty menší obvody mají většinou speciálky.
No, bude muset zkoušet. Nebo přibrat. ![]()
V C&A jsem v oddělení s dívčím oblečením viděla i dívčí podprsenky. Žádná extra paráda, obyčejné bavlněné v bílých a růžových barvách - proužky, kytičky, puntíky a tak. Určitě měly malé košíčky, čekala bych i menší obvod. Vypadaly jako běžné podprsenky, vyztužené, nejspíš i s kosticemi, žádná lambáda pro prťata.
kdyz to pribrani nic neresi, pribere 3kg a pod prsama se to projevi asi 1 cm.
dcera ma kamaratku, ktera jse asi o 15 cm vyssi, ale ma ten hrudni kos proste takovy utly (ani moje dite neni tluste, rebra jim trci uplne stejne, akorat ta moje na obvodu urcite o par cm vic).
drzim palce, ja si doted vzpominam, jaky to byl pro mne stres. jednak jsem mela maly obvod a taky tam nebylo co dat. ![]()
Pokud vim, tak pokracuje v dalsich zkouskach, co neudelal musi opakovat nejpozdeji do peti let (tzn.zbytek zkousky se uznava). Ale radeji si to jeste nekde over.
To s tím přibráním byl spíš vtip. Ona netěř dospívá trochu pomaleji, takže si myslím, že tu ženskost ještě dožene. Já jsem taky v jejím věku byla dlouhá tyčka.
žluťásek Ona, myslím, právě takové dětské barevné nechce a taky už nějaké má. Taky na košíčky A to taky nebude, ačkoli tvrdila, že ha ha, já nemám ani áčka, tak, když zkoušela v Lindexu 65C, tak ji ty košíčky byly dobré, jen měla volný obvod. ![]()
Ahh, chudinka, tak to teda vůbec není nevyvinutá, to se bude shánět blbě. Ještě bych zkusila Etam, tam jsem natrefila na ty 65c častokrát. Třeba mají i menší...ty z c& a jsou skutečně pro první náznaky prsou, jak jsem teď vtipně četla, tzv. Komáří Štípance
dekuju
pak bude potrebovat 60D a to bude docela mazec sehnat. jinak dost tesne obvody mel MS. nebo fakt nejaka specialka.
Spadly mi hodinky. Naštěstí jdou, sklíčko je taky v pořádku, ale ciferník utrpěl drobné kosmetické šrámy. Myslíte, že to půjde opravit?

Já myslím, že ano. Ta zatoulaná 1 vypadá zajímavě. ![]()
Mám 60 - 65 F, FF... Vzhledem k věku doporučuju nějakou levnou z Astratexu... Vím, že jsi nechtěla e shop, ale s vracením tam není problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí