Jennyfor to je moc pěkný počin, ty bradavky, to se mi líbí ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mnum Malenge já ani nevím, jak se to ke mně dostalo, je to mimo můj okruh zájmů, ale nechala jsem si jí tam ke sledování, protože na mne působí pozitivně. Krásně maluje, líbí se mi její životní styl, jak bydlí, co čte, inteligentní příspěvky, není to fakt žádná "nána z východu" . A pro tuhle práci musí být člověk umělec, mít na to oko, aby spíš jen umocnil přirozenou krásu. Jasně, má zákaznice Rusky, které asi chtějí ty housenky místo obočí, ale zatím nic mi nepřipadalo vyloženě přehnaný.
Ta by určitě ani na vyžádání nevytvořila dvě tlustý modrý čáry vysoko na čele, to by jí jeji duše umělkyně nedovolila ![]()
Krém na boty - jakákoliv drogerie, vč. TETA.
Ta by určitě ani na vyžádání nevytvořila dvě tlustý modrý čáry vysoko na čele, to by jí jeji duše umělkyně nedovolila
nevytvorila, to i nekdy ted nedavno psala (myslim jako reakci na nejakou negativni recenzi kde si zakaznice stezovala ze si to oboci stejne musi domalovavat a ze vyhozene prachy...), ze kdyz si nekdo preje hodne vyrazny vzhled, musi si najit jiny salon, protoze oni preferuji prirozenost...
Nemáte náhodou niekto skúsenosť s tým, ako paypal rieši, ak nepríde zaplatená zásielka, ale poslaná bez tracking number? Neviem to tam nájsť...
Akože zatiaľ sa nič nestalo, ale dcéra si praje na Vianoce jednu vec, ktorú ale zasielajú len bez trackingu sem a neviem sa rozhodnúť, či to riskovať, alebo nie.
Edit: Našla som to v zmluvných podmienkach, v podstate je to problém predajcu, lebo nebude mať doklad o doručení. Ale aj tak, nemáte s tým niekto reálnu skúsenosť?
Já jsem minulý měsíc řešila, že jsem si něco objednala v Německu, zboží cca měsíc nepřišlo a prodejce nereagoval na maily. Nahlásila jsem to v tom jejich centru a asi do týdne byly peníze zpátky. Nikdo se mě na nic dalšího neptal.
dynda vďaka!!!
viktorka_od splavu Já teda mám obočí tetované na jaře (mikroblading) a rozhodně to teda nijak hrozný nebylo. Asi dva dny takový celkem tmavý, ale dokonce se to ani ostatním nezdálo, takže asi to přišlo jen mě.Potom se to postupně slupuje, tak to trvá další třeba den nebo dva, ale žádná hrůza a opět to nikdo mimo mě neregistroval.
barbucha Není na rok. Řekla mi, že po asi dvou letech se to dotetovává, když to někde mizí, ale za úplně jinou cenu. Vždycky mě dostanou ty vědomosti lidí, kteří na tom nebyli.
Janulik03 Já jsem teda dlouho vybírala, prohlížela práce a i když někdo měl pěkné tvary, tak to třeba úplně nezapadlo do obličeje. Tahle holka se mnou hodinu probírala nemoci, očekávání, co dělám za práci, sporty, zájmy. Potom mi to hodinu malovala a ten tvar jsme spolu probíraly. Nakonec hodina tetování. Jsem opravdu ráda, že jsem do toho šla. Vypadá to super a ráno tam nemusím nic vytvářet, pořád upravené. Sice jsem někde četla, že to není náhrada za líčení, ale já se třeba líčit vůbec nemusím, úplně to stačí a to jsem se před tím malovala dost.
Renusatko no nebyla ale znam dve zensky ktery chodi pravidelne, to cerstvy proste vypada hrozne (jasneze bych jim to do oci nerekla-podotykam teda ze jsou blondyny), pak je obdobi kdy zavidim;-)) a tak porad dokola:P
viktorka_od splavuPotom je to přesně o tom, kam chodí a jak to chtějí mít. Holka u které jsem byla by nikdy blondýně neudělala černé obočí. Černé nemám ani já. Pokud to bylo tak hrozné, že bys jim to neřekla, tak to musela být hrůza. Já si stěžovala, že je to tmavé a každý na mě koukal, jak na blázna a naopak mi potom řekli, že škoda, že mi to tmavé nezůstalo. Hlavně i kdyby, tak člověk dva dny přežije za cenu dlouhého klidu.
Renusatko dakujem presne takto si predstavujem referencie. Podrobne
celkom si ma upokojila teraz uz len si vylaborovat cas na to. Dohodli dne sapredbezne tak ze jej dam rozpis a ona mi najde vhodny termin. S tym ze mi to nakresli co odhadla asi na hodinu potom sa odfotim a budeme konzultovat
a ak to klapne hned mi to urobi. Tiez mikroblading. Si mi tie moje obavy trosku rozptylila ![]()
Renusatko ne, maji to svetle a hezke. jen ty prvni tydny tmave a strasne:-) coz verim ze tobe to mohlo i sluset protoze tmava jsi, jim proste ne
viktorka_od splavu tak ale asi cerstve nikdy nevyzera hned super s rym som uzrozumena aj oci jed som si dala robit vyzerala som ako obet nasilia.
mne kazdy tvrdi ze to neboli co pochybujem ale uvidime
viktorka_od splavu Já zpětně myslím, že strašné jsem to měla, když jsem si tam to obočí každé ráno malovala a pokaždé jiný tvar, za chvíli rozmazané a tak. Dva dny by mě fakt nijak netrápily. Jak mi to vytetovala, tak mám klid. Ale já jsem žádné obočí neměla, takže to bylo fakt děsné.
Janulik03 Zpětně si říkám, že jsem blbá, že jsem tak dlouho čekala a odkládala. Jsem fakt spokojená. Nemůžu říct, že by to vůbec nebolelo. Ono se to dělá takovým jako škrábáním. Škrábne tě do kůže a natlačí tam barvu. Poprvé to nijak moc nebolí, potom se to hned děla znovu a to už se to umrtvuje, ale prostě do toho před 10 minutama poškozeného se reje znovu, takže to můžeš trochu cítit. Když jsem byla za měsíc na opravě, tak jí to umrtvení nefungovalo, nějaká blbá šarže a to bylo teda nepříjemné, ale vydržet se to dalo. Mám to 3/4 roku a určitě se nechystám v dohledné době znovu. Žádné zesvětlení nepozoruju. Taky jde o tu doporučenou péči potom. Někdo řekně čistit na vhko a to si myslím, že z toho spoustu barvy odstraníš. Tady ta holka říkala jen den sušit a potom do sloupání chránit před vlhkem, párou a tak.
Renusatko no presne to som tiez pocula ze moc necistit. Ja som sama nenalujem to by som vyterala ako marfusa urcite, staci ze si riasy namalujem aj to je boj. ![]()
Úplně blbý dotaz. Mám na zahrádce hraboše. Můžu tam dát návnadu s kumatetrilem? Není ten mrtvý hraboš jedovatý pro kočky? Resp. nebezpečný?
Dcera byla těsně před zavřením provozoven, je blondýnka a rozhodně to nemá ani černé ani hnědé. Naprosto přirozené s tvarem, který si přála vylepšit. Nevím přesně jakou metodu vybírala, ale nějak se pak dostala na stránky těch, co to dělaly jak chtěla a podle fotek si vybrala. Byla ve Staré Boleslavi.
Janulik03 jdi do toho.
Catherinne dakujem ![]()
Neumím vyhledávat a utěšuju se tím, že vlastně nevím, co hledám. Prosím, byly tu někde tipy na knížky o adventu, Vánocích apod. Potřebuju pro kluka, 9 let, z úplně ateistické rodiny-ptá se a rodiče neumějí odpovědět a pak mi volají. Jako nevadí mi to, kluk je fajn. Ale ráda bych mu pořídila nějakou milou knížku. Může být i pro mladší děti. Děkuji moc za pomoc
faustefra podle mě je krásně zpracovaný pro tento věk Vánoční příběh od Anselma Gruna (nejde mi napsat prehlasovane u, pardon)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje