whiskas je to strašná otrava, tak ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Catherinne jenže nastavení čeho? pokud myslíš nastavení ve facebooku, do toho se nedostanu. vidím jen tuhle stránku. a tam není žádné nastavení, žádná možnost odhlášení, nic. kruci, dnes měla být hlavní a nutná náplň mého dne na ten fb naházet hromadu věcí. a myslím, že nastavení v počítači by s tím nemělo mít nic společného ![]()
Ok. Na pohotovost se volat dopředu nemusí ne? Já už jsem z toho všeho zblblá. U doktora jsem nebyla hodně dlouho.
vanilka ale zjisti si, jestli ji máš, u nás nejbližší pohotovost kvůli covidu zrušili, a je až v krajském městě :/ a taky mají vtipné hodiny, třeba jen to 9 večer, tak pozor na to.
vanilka Nemusí. Prijedes a na evidenci nahlasis co a jak. Akorát s tebou nejspíš nepustí doprovod - u nás to tak na jaře bylo, když jsem musela do urazovky. Roušku s sebou.
A přeju, ať to není nějaká blba zlomenina.
@vanilka@ Je odpoledne, to by ještě měla na poliklinikách fungovat chirurgie, ta je určena pro úrazy. Záleží, odkud jsi, koukla bych na web, jak mají v nejbližším zařízení a jela tam. Případně na chirurgii do nemocnice. Rozhodně nepodceňuj. Brzké uzdravení!
eM díky. Jen doufám, že nebude podmínka příjmu štourání špejlí v nose!
vanilka Taky bych jela. Taťka se zlomeným kotníkem kdysi došel 3km domů. Nám tvrdil, že zlomené to být nemůže, když došel. Druhý den už s tím nepohnul.
Catherinne Lituju, měla jsem takové jaro a nemůžu se do toho dostat zpět. Ať je to brzy lepší.
Jiná Realita a v mobilu to vidis jak?
Ja spravuju 2 stranky a v mobilu to vidim v nastaveni (v pravo nahore ). Kdyz kliknu na tu stranku - nejake ocko vidim to jako navstevnik
Candance nemám v mobilu nic, protože nemám chytrý telefon :)
Jiná Realita zkusim se prihlasut do PC
Candance a tu stránku business vidím, i když se snažím třeba podívat na fb kohokoli, třeba konkurence - pokud u nich kliknu na odkaz na fb, hodí mě to zase na tuhle jedinou stránku, kterou vidím, což nechápu, protože předtím, pokud jsem byla i přihlášená na firemním fb, tak jsem mohla normálně sledovat cizí profily v jiném okně.
vanilka To bych nečekala. Akorát ty rousky/respiratory a personal v rukavicich.
Jiná Realita Zkousim to v prohlizeci na mobilu, ale klikla jsem na odkaz dole a dostala jsem se z toho na svou soukromou stranku, na kterou jsem v tom prohlizeci prihlasena, nepomuze ti to?

Jiná Realitanahore vpravo v listr mam okno na prepinani uctu a odhlaseni
Myrtila ...mě to hodí zpátky na...tu samou stránku ![]()
Jiná Realita nemas v pravo ikonu ukoncit nahled?
Candance po jakémkoli pokusu o přihlášení vypadá úvodní stránka takto:

mně přijde hlavně divné, že zcela zmizela ta úplně úvodní možnost třeba na úvodní stránce chromu se vůbec přihlásit do facebooku.
Jiná Realita tak to netusim. Ja bych to na borata umazala po .com a odpraskla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje