"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 13:44

faustefra Chtěla jsem ti doporučit stejné dvě knihy jako žluťásek.

A potom připomínám klasický Adventní kalendář ČT, je opravdu moc povedený, postupně během adventu se dozví celý příběh, jsou tam vysvětlené různé zvyky a tradice (+ pochopitelně spousta dalších věcí, hry, koledy, tvoření a tak...).

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 13:49

Garfie ty jo, díky za připomenutí. Letos už by z toho syn mohl něco mít. Vzpomínám si na ten první, byla v něm taková zvířecí koleda, v naší rodině si jí dodnes zpíváme.

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:01

Catherinne Tak to nejsi jediná, ale když musíš, tak musíš. Přežili ostatní, přežiješ taky .

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:02

Evaeva O tom hrochovi, co se nacpal cukrovím a pak prospal Boží hod....?  Nevím už přesně jak to bylo, ale taky jsem si to zpívala hrozně dlouho! 

Určitě to zkus, všechno pro něj vhodné nebude, ale něco se určitě najde.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:04

whiskas a zrovna od tebe, co by sportovce  bych čekala pochopení a ano vidím smajlíka, ale ...počkej až budeš hudrovat, že jsi tlustá, napíšu ti, že to ostatní taky...

Offline vanilka
2158 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:11

Prosím vás - dneska jsem v práci uklouzla v pantoflích na posledním schodě a zvrtla si kotník. Úplně se mi bolestí zatmělo. Manžel už mě dovezl domů, ležím a dávám octanový obklad. Nemůžu došlápnout na patu, bodavá bolest hrozná, chodit mi jde jen přes špičku. Dotaz zní - jeli byste na pohotovost? Za stávající situace se mi tam nechce jet "zbytečně". Předpokládám, ze kdyby tam něco bylo křuplé, že by to asi bylo horší?? Pokud je to "jen" výron, tak s tím mi stejně nic dělat nebudou ne? Obklady, ledovat, nohu hore. Nebo se pletu? 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:14

vanilka já bych jela. Na horší výron se dává sádra, navíc zlomenina nemusí bolet víc, to podle mě nepoznáš.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:15

Garfie zrovna hrocha si nepamatuju. Zpívali tam zvířátka, co si přejí od Ježíška:)

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:18

vanilka Jela bych.

Offline eM
1729 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:19

vanilka jednoznačně k doktorovi. Ambulance chirurgie nebo pohotovost, co mas v dosahu. Kvůli tomuhle ta služba je. RTG a pak bude jasne, co s tebou dal. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:20

Jiná Realita Někde z toho půjde vylízt, siremní stránku spravujeme normálně přes klasický FB.

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:21

Catherinne Já se snažila tě naopak podpořit (smile asi nestačil). Velmi, velmi tě chápu a ANO je to hrozný vopruz a člověka to deptá nejen fyzicky, ale i psychicky. A to o těch "tlustých", no, to mi raději ani nepřipomínej. Depka č.2. Cejcha na pochodu .

Takže opravička, myslím si, že přestože je to otrava, tak to zvládneš a přeju ti, ať si brzo v pořádku. Lepší a jasnější ?

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:21

vanilka Jela bych už jen proto, že to je pracovní úraz a bude se ti hodit vyjádření lékaře kvůli pojišťovně.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:22

MP Meri nejde, teď jsem i smazala cookies a prostě se nedostanu ani na soukromý profil, pořád mi naskakuje ta úvodní stránka business fb.

já jsem nic neměnila, prostě mám x let firemní stránku a soukromou stránku, které spolu nemají nic společného. naposled jsem na firemní byla tak 14 dnů zpět a najednou se stalo tohle. 

wtf, co si počnu.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:25

Jiná Realita Zkusila bych jiny prohlizec, jak rikam, normalne to funguje, FB Businnes je jen nastroj, ktere muzes a nemusis vyuzit. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:28

MP Meri to jsem už zkoušela, i přes firefox to prostě zase hodí tu stránku fb business.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:30

MP Meri a když se na tu stránku koukneš, tak tam nikde nevidím skip, storno, go back, not now...nebo jakoukoli takovouhle možnost.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:31

vanilka jeď určitě ještě dnes, kotník je strašně nebezpečný, je složitý a často je s ním pak hodně problémů. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:32

vanilka problém je, že sama doma nepoznáš, jestli je to výron, nebo sis něco praskla nebo zlomila, já bych jela.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 14:34

Jiná Realita mi se to taky jednou stalo, nějak se vytvořil pracovní a ne můj a furt mě to tam házelo. Ale přes nastavení jsem ten pracovní smazala. Nevím přesný postup, je to dýl, ale určitě to bylo přes nastavení.