"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 22:41

faustefra a ještě mám moc ráda Vánoce pro kočku

A teď už mi sem nejde ani vložit odkaz, doprkýnka. Autorka je Terezie Radoměřská, vyšlo už před pár roky, ale porad jde koupit. Krásné povídání o adventu.

Povedené je Čekání na Vánoce, ale to nevím, zda by ho neodradilo už graficky. Ty ilustrace jsou už dost dětské. Autorka Andrea Popprová

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 22:45

žluťásek to čekání na Vánoce jsem teď koupila synovi. Doufám, že to bude i pro menší. Mělo by to být podobné jako v puntíku, že?

Moje malá ségra má Biblické příběhy pro nevěřící děti, ale jaké to je, neříkala. Je to teda dost útlá knížka.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 23:08

Je potřeba na ortopedii žádanka od obvodního lékaře? 

Díky. 

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 23:11

Evaeva my jsme ho měli a posunula jsem tu knížku dál, že je na ni syn ještě malý, ať ji zbytečně nesyslim. Přišla mi spíš až pro malinko starsi, tak 5+ (ale možná je jen o můj problém, že mi to přijde jako moc hezká knížka a bylo by mi líto, že ji rozdrbe dřív, než zcela probere význam. Plus zatímco vystřihovánky v časopisu jsou mi fuk, co se s nimi stane, v té knize mě to nějak víc drtí :) 

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 23:24

Catherinne Asi jak kde. Někde ne, chce to zavolat

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 23:27

žluťásek Evaeva děkuji, jdu to prozkoumat

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 23:37

žluťásek on ty příběhy docela poslouchá, celý ten časopis čteme mnohokrát, tak uvidíme, když tak to zatím odložíme. Rozdrbat ho to nenechám, bude to knížka "před spaním", ty jsou na poličce, kam sám nedosáhne, musí si říct.

Jo a ještě, u časopisu jsem vlastně ráda, když ho nakonec zničí. Jinak mi ho totiž nedovolí vyhodit. Takhle jich udržujeme rozumný počet.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 08. listopadu 2020 23:47

Aranel jo, je to v plánu, ale tady se ví všechno, tak by mi to ušetřilo čas. A recepce je prý brutálně přetížená, tak snad se dovolám.

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 00:04

Evaeva ony jsou v té knize různé vystřihovánky, doplňovacky apod., to jsem měla na mysli tím rozdrbáním.

Že by moje dítě zničilo knihu, no to by si zkusil jednou :)

Nechala jsem ho rozdrbat jen první okýnkovou knížku, kterou dostal jako mimino a žral ji (skoro doslova) už jako malinkej. Na dovolený ji načal bratranec se sestřenicí, tak už jsem ho pak už nechala ji dorvat. Ale srdce mi krvácelo, bylo to nádherný leporelo z Baobabu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 08:31

žluťásek aha, to jsem nevěděla, to jsou ty online nákupy, mám jí někde na cestě v balíku. Možná ji teda schovám na později. Ničení knih taky nesnáším, kluci to naštěstí moc nedělají.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 08:38

Catherinne no jak kde, nekde dost prudej

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 11:18

Prosím, nevíte někdo, jak se dá v Mozille Thunderbird změnit barva kurzoru? Nějak se to aktualizovalo, měla jsem ho původně bez podkladu, jen jakoby rámeček, a teď je tmavě modrý a nějak mi to vadí. Už jsem prolezla kde co a nepřišla jsem na to. Na tom PC jsou ještě WND7, mám obavy, že to už změnit nepůjde :(

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 11:43

Catherinne Ja jsem zadanku mela.

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 12:17

Objednávací termíny na leden mou současnou situaci moc neřeší, takže jsem to po ranním telefonátu sfoukla na rtg na chirurgii, žádná únavová zlomenina se naštěstí nekoná, takže natažený úpon nebo šlacha...prej hlavně klid!!! Už jste někdy viděly ķlidnýho tygra v kleci??? Týden jsem byla v klidu a už mi tady hrabe...

Offline whiskas
20795 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 12:37

Catherinne Tak to nejsi sama, ale jistě ten klid zvládneš i ty. 

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 12:41

Catherinne já jsem se kdysi zrakvila ve Špindlu, ze sjezdovky mě vezla horská a za hodinu jsem byla vyšetřena včetně rtg a zprávy, ve které mi doporučovali kontrolu po týdnu na ortopedii.

Už teda neřekli, kde mě vezmou. 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 13:27

continuity no, přesně tak...

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 13:29

whiskas no nevím, nejsem klidový tip

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 13:34

prosím vás, tu se všechno ví, třeba budete vědět.

potřebuji v současné době docela používat firemní fb stránku. 

po přihlášení mě to hodilo na nějakou novinku - facebook business.

nedá se z toho nijak odhlásit, aspoň jsem to nenašla. nedostanu se tudíž ani na osobní fb profil.

mám obavu, že pokud ještě existuje šance, že se dostanu na starý firemní profil, tak pokud v tom novém cokoli změním, už tu šanci ztratím.

víte někdo, co s tím? 

kolegové, kteří nejsou přihlášení, vidí pořád starou fb stránku, já už vidím jen tohle, i když se na fb pokusím dostat proklikem z firemního webu.

jako může asi smazat cookies, restartovat...jenže to nic neřeší, pořád po přihlášení budu zase na stránce facebook business.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. listopadu 2020 13:37

asi bych měla dodat, že já tohle nechci, nechci dělat žádné reklamy, marketingy...fb používáme, abychom ukázali fotku novinek nebo oznámili, že zavíráme nebo otevíráme prodejnu, případně popřáli nový rok. žádný hyper cool business s fotečkama a placenou propagací.