Jiná Realita a z jineho pc?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Candance na jiném pc se stane totéž - po zadání přihlašovacích údajů konec, ztráta možnosti se přihlásit kamkoli a stále ta jedna stránka.
pokud jsem tímto přišla o možnost dostat se z vlastního pc do soukromého účtu nebo se ztratil firemní, tak mě trefí. ale už to tak vypadá.
jen nechápu, jak je možné, že smazání cookies odhlásí všechny emaily a pošty, ale na fb to vliv nemá, tam úvodní stránka nenaběhla.
Jiná Realita a když zadáš přímo URL, kterou chceš? Ve smyslu třeba https://www.facebook.com/places/Veci-ktere-muzete-delat-ve-meste-Praha/110589025635590/
Jiná Realita a kdyz smazes - hostorii, cookies a vse a zadas jen facebook.com a prihlasis se jako privat , to jde?
Je mozne, ze to bude preklapeni z privatnich na ty komercni ucely. Nevim, jestli to neplanovali.
Candance to nepomůže, prostě jakýkoli pokus a jakákoli forma se dostat na fb mě vždycky hodí na tu debilní úvodní stránku.
Jiná Realita nemas to stazene jako nejakou appku do PC?
Candance no ale jak s tím souvisí můj soukromý profil a jak přijdu k tomu, že jsem tím ztratila celou firemní historii? followery sbíráme roky, a přijdu o ně jedním přihlášením?
Candance aplikace vůbec nepoužívám, ani to neumím. fakt roky dělám totéž, přihlašuju se stejně, nic neměním.
SunEclipse tak...mám pořád tu samou stránku. fakt nic nefunguje.
Jiná Realita chtela jsem ti poradit at se zeptas na fb skupine holky z marketingu, tam vi vscehno, ale tam se asi nedostanes, co?
baltik ne :(
baltik resp. už ne, protože jsem už "zničila" i kolegům počítač, a ani odtamtud se nedostanu na soukromý profil.
Jiná Realita K vybrání plánu na BM ses musela něčím prokliknout. Blbý je, že on si to pamatuje a chce tu věc dokončit. Nelze ani prokliknout na hp toho BM? Aspoň vyskočit z tvorby toho plánu?
Mě firemní FB nabídnul plán v BM tuším ve čtvrtek a protože vím, jakej je to o..r, okamžitě jsem to smázla.
Jiná Realita neporadím ale tlapkám
Jiná Realita A oni se taky nedostanou na soukromý?
andulka01 oni nemají fb.
andulka01 určitě nemohla, protože jsem na tom fb byla naposled před 14 dny, umístila jsem jednu fotku, určitě mi to nic nenabízelo. a pak jsem se až dnes přihlásila.
já asi spáchám sebevraždu. mám nervy nadranc už i tak, a tohle mě dneska fakt dorazilo. hlavně to, že se teď nedostanu na soukromý účet, poslední spojení se světem.
Catherinne já jsem se kdysi zrakvila ve Špindlu, ze sjezdovky mě vezla horská a za hodinu jsem byla vyšetřena včetně rtg a zprávy, ve které mi doporučovali kontrolu po týdnu na ortopedii.
Už teda neřekli, kde mě vezmou.
Tohle normálně dělaj na ortopedických ambulancích, bejvaj v nemocnicích a větších poliklinikách :)
jinak já jsem teda ráda, že FB k ničemu nepotřebuju a skoro vůbec nepoužívám, naposled mě zvedlo ze židle Facebook zrušil stránku sportovní mezinárodní střelecké federaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje