"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 16:32

Sweet Potato ono to je nějaké "dpd dříve geis" a ne "obyč" dpd. Prostě bordel...

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 16:35

paktofonika to netuším, čí je to vina, ale je to děsnej opruz. Kdyby mi nebylo líto zdrojů planety a lidské práce, tak to snad radši zahodím, už se tím zabývám od pondělí  Bohužel ty věci nemám komu dát...

Offline Mulen
4965 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 16:41

Pavlena viktorka_od splavu trochu jste mě uklidnily. Proklikala jsem se na jakýsi objednací kalendář a místa tam právě žádná nebyla. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:05

Malenge no ja len že v tvojom dotaze čítam o tom, že už nikdy DPD, a pritom za to môže Tchibo, že od zákazníkov žiada poplatok za vrátenie. V mojom prípade by to bolo, že už nikdy Tchibo.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:22
Reakce na paktofonika:

Malenge no ja len že v tvojom dotaze čítam o tom, že už nikdy DPD, a pritom za to môže Tchibo, že od zákazníkov žiada poplatok za vrátenie. V mojom prípade by to bolo, že už nikdy Tchibo.

přesně. od té doby, co jsem byla jednu zásilku vyzvednout osobně v obchodě a jak nehorázně se tam chovala prodavačka už jsem si u nich nic neobjednala, ani to neplánuju

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:33

viktorka_od splavu já mám zkušenosti opačné, vždycky byly prodavačky milé.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:35

Kokoska njn, my tady máme nějaké brněnské šklíby:D

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:36

Ovšem DPD... objednala jsem si večerní doručení, takže dneska ráno v 7:30 telefonát, že by za hodinu přijeli. Že jo, večerní doručení tam napsané je, ale do naší oblasti že jezdí většinou dopoledne. No dobře, byli jsme doma, tak OK. Přihasili se v 11.

Online Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:36

viktorka_od splavu paktofonika když některé ty dětské věci z Tchiba jsou dost těžko nahraditelné. 

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:47

Kokoska  Tchibo je obvykle velmi milý obchod.

A přiznám se, že mi ani vrácení objednávky za vlastní nepřijde jako něco nehorázného.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:59

Zrovna mi naskocila reklama Tchiba na slevy pri nakupech dneska vecer.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:00

viktorka_od splavu ja som tam nebola odvtedy, čo mi predavačka s kyslým výrazom skomentovala postavu. Na to fakt zvedavá nie som.

A tak mne je jedno, kto kde nakupuje, len som duša spravodlivá a prišlo mi nefér si v tomto prípade sťažovať na DPD. 

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:47

paktofonika tak já mám s dpd pár tak otřesných zážitků, že když někde vidím, že to doručují jen oni, jdu hledat jiný e-shop, co spolupracuje s poštou, jsem na ně celkově dost alergická, od té doby, co jsme s mužem tři dny čekali na skříň, objednanou přesně na ty dny jeho přítomnosti, aby nepřijeli, i když vždy slibovali, pak šel muž do práce a dorazil idiot, co mi skříň hodil do silnice před vrata a vysmál se mi, že přeje hodně štěstí s taháním domů. Byla jsem v osmém měsíci a lilo  A že existuje dpd a pak ještě dpd, co bylo dřív geis, ale nejsou to stejná dpd, to už jako fakt  Tchibo má spoustu super věcí pro děti, takže už nikdy nehrozí, ovšem nebýt korony, koupím jako vždy v obchodě. Jsem poučena. No nic.

edit: nejde mi vlastně o tu platbu, ale že nemají místa, kde by se dalo vracet, ač se tváří, že mají.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:56

Malenge no veď som napísala, že v tomto prípade to nebolo spravodlivé, to že kuriérske služby nie sú dokonalé viem, záleží na akého kuriéra narazíš.

Online continuity
42342 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 19:00

Zrovna teda DPD je strašné. Nevis dnes ani hodiny. 

Online continuity
42342 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 19:02

KdZ už jsme u těch kurýrních služeb. Potřebují poslat balík na Slovensko a hlavní priorita je, aby to bylo pro adresáty co nejvíc komfortní. Ideálně, aby jim to kuryr dovalil s úsměvem až domů po předešlém avizu.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 19:06

continuity na Slovensko posielam cez zasielkovnu.

A pre štatistiku, s DPD som nemala nikdy zlú skusenost. Všetci kuriéri presne na čas, s úsmevom a že tých objednávok z COS a Zary bolo až až.

Online jerry
11041 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 19:28

continuity 

Pokud se s balíkem vejdeš do 5 kg, pošli zásilkovnou. V úterý ráno jsem podávala balík do zásilkovny, dneska po obědě přišla zpráva, že byl v Nitře vyzvednut.

Online continuity
42342 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 19:30

jerry no 5 kg mozna bude prekerka. Oni ani nemají výdejne místo nějak blízko. No uvidíme. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 19:34

continuity zasielkovnu sa dá poslať i priamo na adresu.